Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
A Rockstar szenyózik velem. Eddig 2x vettem meg a GTA5-t. Egyszer dobozosan, egyszer digitálisan. Egyik se közvetlenül persze a rockstartól. A dobozossal játszottam is, egy kicsit, majd ott hagytam vagy fél évre. Közben az email szolgáltató lelépett. Volt két aktív fiókom a hosszú évek alatt, mert ugye gta nélkül az élet, ugye, minek? :-) A két e-mail cím lassan befuccsolt, át akartam hozni egy gmail-sre.. Már itt megakadtak a dolgok, kb januárban, de, a support valahogy össze boronálta. Most viszont ismét belépek, és sehol se a gta 5... Persze, írtam a supportnak, de ezek vakok, vagy mi, mert ugye szerintem látniuk kellene az előzményeket is. Hogyan lehet ezeket seggbe rúgni? Most játszanék a Red2-vel, de nem merem deaktiválni.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bitcoin topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Androidos tablet topic
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok