Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingtest
tag
válasz TheNewDawn #131098 üzenetére
Néha úgy leírnám a véleményem, a világból is bannolnának!
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
ayo
veterán
-
cyberkind
félisten
Hála a zIstennek, csak mégis csak elérkeztünk/zünk oda, hogy már nem a 60eu lesz a standard, és végre támogathatja az ember még több pénzzel az orrba-szájba kamuzó és lootboxoló játékgyártókat?
(Amire lehet mondani azt, hogy nem kell megvenni megjelenéskor, ami igaz is lehet, de ez a későbbi, úgynevezett akciós árakat is befolyásolja majd, szóval remek, végre!)
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
indigala weboldalhoz valahogy nem tudok hozzászokni, hiányzik a jó öreg felület
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Sirpi
senior tag
válasz Crytek #131091 üzenetére
Ha átteszed a SIM-kártyád egy másik telóba, akkor bünti nélkül fel tudod rá tenni a hitelesítőt (azt kell választani, hogy nem férsz hozzá a régi készülékhez).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Crytek
nagyúr
Steam mobil hitelesítővel lehet játszadozni? (A frissen vett akku a telomba halott volt, ezért visszaküldtem cserére.)Így mivel nincs mobil app, ha leszedném a számomat a hitelesítésről később ugyanazt a telefonszámot vissza lehet állítani majd?
Next PC Upgrade: 2022
-
Dilikutya
félisten
válasz WayneGace #131089 üzenetére
Én ezt megoldom, játszok, amikor kedvem, időm van. Nem hajtok speedrun-ra, meg semmilyen acsira, akkor játszok, amikor semmi mást nem csinálok.
Na meg a GTA V se azért tartott hónapokig, mert olyan sok a sztorija, nyilván nem rövid, de volt abban nagyon sok céltalan vérfürdő is...
GTA IV még durvább volt, az V-ben azért már néha beleuntam, és csináltam a fő küldetéseket, és még mennyi mellékes van hátra a sztori végeztével. De a IV ott áll 96 órával, és szerintem 50% alatt van a játék.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Én is csak azt veszem Steam-en, amit ott éri meg. De ettől még nem verem magam a földön, mert miből mennyi az akció meg az alapár. De a többinek is fölösleges, mert még csak nem is viszonteladónál vásárolnak sokan, hanem szürkénél.
Van 400+ játékom Steam-en, meg további 50-60 Originen, UPlay-en, Epic-en, ráérek vásárolni a nekem megfelelő áron, mert ezek fele sem volt soha elindítva. Az meg hogy nem megy már a kártyás bohóckodás a vásárok alatt, hidegen hagy, a ráfordított energiát sem érte meg.
A tavaszom ráment a GTA V-re, kb. február óta nyúztam, most meg a Desperados 3 (demó küldetés meggyőzött, hogy jó kis spagetti western lesz, és tényleg), azzal is elleszek szerintem, szóval nem dőlök kardomba, ha nem akarok venni semmit. Meg amúgy is tele vagyok programokkal. Pedig amúgy lennének is a kívánságlistámon jó árak, jó akciók, de úgyse lesz időm még azokra is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
echterion
nagyúr
60 napos feltöltőkártya 17,99 font, a facebook-os like-kal és a PAYPAL2020 kóddal ma nekem 17,28 font lett.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Nem vetem a szemükre, mindenki azt harácsol, amit akar. Csak ne vergődjön már azon, hogy pont az nem akciós egy nyári vásáron, ami még neki nincs meg. Mert kb. erről van szó. Ja meg Gaben szar, mert miért csak ennyi, miért csak annyi. Miközben a Balkánon senki se a Steam-en vásárol, hanem a szürkéktől.
A bélyeggyűjtők sem hisztiznek, hogy miért nem akciós a Kék Mauritius, pedig annak ráadásul 150 éve volt utoljára históriás lova.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
FunPro
őstag
Szerintem aki a steamen keresztül vásárol olyan játékot, ami kulcs formájában is kapható, az meg is érdemli.
Egyébként a külföldi vásárlók szerintem pont csesznek rá, hogy itad szerint 5 euróval olcsóbb valamelyik játék steamen kívül.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
-
i2k
őstag
2017-es színvonalon futnak a %-ok...
Gondolhatják a kiadók: "Még ez is sok nekik"...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
eami
veterán
ne haragudjatok hogy megszakítom a diskurzust, de nem tudjátok mikor lesz valami jó ki steam sale ?
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #131074 üzenetére
Bocs, de OFF-ban nem fogok szürkíteni, és nem sértőnek szánom:
Dilikutya, az egész hozzáállásod a dologhoz olyan, mint az elefánt a porcelánboltban...
A bélyeggyűjtő klubba is bemennél, és kiosztanád őket, hogy felesleges, pénz- és időpocsékoló, meg különben is papírpazarló, meg tűzveszélyes hobbit űznek?A játékosok, a digitális világnak hála(?), nyugodtan megtehetik, mert módjuk van rá, hogy harácsoljanak, gyűjtsenek.
Ezt a szemükre vetni egy játékos topikban...?
Goto 10.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Én is akciósan vásárolok, de nem verem magam a földhöz, ha olyat akcióznak, ami már megvan, vagy nem kapok 3-4 eurocentes kártyákat. Még egy halom játékom van, amiből nem lett a kártya kiszedve, majd sorra kerülnek egyszer, vagy nem, de pusztán a kártya miatt le se töltöm őket. Az hogy szar a forint, arról végképp nem a vásár vagy a Steam tehet. Igen, botrány szar, 355 Ft az Euró, 315 az USD ma, ezek irtózatosan gány árfolyamok, pár éve az Euró volt annyi, mint most az USD. De erről nem a Steam tehet, ott 1-1 termék ára nem emelkedik, csak csökken.
Biztos igaza van a saját kicsike világában, de azon vergődni, hogy nem ad már 3-4 centes kártyát, csak valami szmájlit, meg nem jönnek extra kedvezmények, csak ha költesz. De basszus, ki mennyi cuccot akar vásárolni, mi nincs még meg. Én a backlog mellé alig veszek néha ezt-azt, csak amiről tudom, hogy vétel után azonnal el is kezdem, mert különben fölösleges, idő sincs annyit játszani, ha az embernek van élete. Ja hogy gyűjtőszenvedély, hörcsöghizlalás? Az meg drága mulatság. Indokolatlan óvodás hiszti.
De bocsi mindenkitől, akinek a tyúkszemére léptem.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Shadowguard
senior tag
válasz Dilikutya #131071 üzenetére
Én nemrég tértem át a sötét oldalról, szóval ha egyszer-egyszer elengedem magam akkor tudok költekezni, de csak olyat veszek meg, amivel biztosan fogok játszani vagy már a "demo"t játszottam. Csak hát utóbbi azért nem kis lista
Most az apróságokat, DLC-ket nem számítva 7 nagy játékot vettem, abból kettő nem volt HL ár (de az aprólék jó fele is az volt). De mivel más hivatalos oldalról nem lehet steam-es kulcsot venni azt a kettőt muszáj volt így.
És a sale vége előtt még fogok venni egy második csomagot is, ha minden terv szerint megy -
Źşë'
addikt
válasz Dilikutya #131071 üzenetére
mondd azt, hogy nincs igaza?! a tiédhez hasonló hozzászólások is épp ugyan olyan rinyának minősülnek btw "Ja hogy a fillérbaszó balkáninak nem jó? Az eddig sem a Steam-en vásárolt." - 1. akkor mit keresel ebben és a másik topikokban? 2. akkor minek a steam sale?
tök mindegy hogy vannak 60-70%os offok (ez mind szép és jó), a probléma az az hogy a megjelenéskori alapárra jönnek rá ezek (2éves játékoknál is) és a jó kis gyenge forintunk mellett még többet kell perkálni 20€ meg 7500~ gyenge magyar forint - amúgy csak az igazságot írja le valaki ha kritizálja a témát, több sebből vérzik az egész sale dolog... pusztán szorgalomból sem lehet ismét semmit sem kezdeni vásár alatt - most ez azoknak is szar akiknek nincs önálló keresetük, nagybetűvel -> ez teljesen másról szól mint egy "jó" vásár... a szórakozás abban kimerül hogy köccséé agyatlanul voltál életedben búcsúban vagy vidámparkban?"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dilikutya
félisten
válasz cskamacska #131067 üzenetére
Unalmas már ez a százalékos vergődés, meg hiszti minden vásárnál, hogy nem ad a Steam filléres kártyákat, meg gombokat, amikért lehet venni bundlitöltelékeket, meg atyaég, háttereket... Szerintem nem idióták ülnek a Valve-nél, tudják, mit csinálnak. Ja hogy a fillérbaszó balkáninak nem jó? Az eddig sem a Steam-en vásárolt.
A kívánságlistám tele van 75-80+ %-os leárazásokkal.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Golden9
veterán
Pedig az Epic ingyen játékaihoz képest ez még így is a tejjel-mézzel folyó Kánaán.
[ Szeretkezve ]
-
csuvicsuva
addikt
És a GTAV még mindig csak fél áron kapható.
Nekem kevés ismerősöm van, de még mindig röhögök, hogy harmincasával veszik a sok olcsó szart, hogy nőjön a fa... könyvtáruk.
Életem legjobb döntése volt, hogy két éve megvettem az Xbox One S-t. Ott sem játszom sok játékkal, de ott legalább csak az előfizetésekért fizetek, így jóval olcsóbban jövök ki, ráadásul megismerkedtem néhány rendes emberrel is. Egyre kevesebb az olyan játék, amelyet kétszer is végigjátszanék, és még több, amelyet egyszer sem.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
cskamacska
addikt
válasz csuvicsuva #131056 üzenetére
Nekem arra sincs erőm hogy a kártyát kipottyantsam.
Eddigi szélek is egyre gyatrábbak voltak, de most elérkezett a legalja.Se meta játék, se semmi, 3 kártya helyett már csak egyet dob, ingyenes sticker-t csütörtökön át sem adta. A követett játékaimra vagy ugyanolyan, vagy rosszabb kedvezményt adtak mint tavaly ilyenkor. Vagy sok esetben semmit.
337 pontot kaptam kezdésnek, ebből egy profil hátteret nem tudok venni, mert azok 500 játékpénzbe kerülnek. Pontot ugye költés után lehet kapni, 112 pont per euró, 100 per dollár alapon, illetve ha valaki a saját pontjaiból review-ért megjutalmaz Reddit Gold mintára.Magyarul ha valaki 100-200-500 eurót most is elver, az már tud valamit kezdeni, de minden más esetben kár a gőzért(mehehe), az egész summér szél egy kalap szart nem ér.
Szegény Źşë' szokott a össze-vissza beszélni a Sztím ócskaságáról, de őGabeNsége megfeszítve dolgozik hogy csak neki legyen igaza.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
WayneGace
őstag
válasz Dilikutya #131063 üzenetére
Inkább vásárlóerővel, ami a kínálattal természetesen nőhet. Egyébként később sem biztos, hogy a EPIC akkora profitott rakna rá játékonként, mint a Steam. Ami tudtommal olyan 33% körüli. Illetve a verseny miatt lehet a steam is csökkenteni fogja.
Bár lenne még néhány ilyen, mint az Epic, akik agresszíven próbálnak vásárlókat csalogatni, akár a nyereség oltárán is áldozva ezért. A vevőknek jó lenne szerintem.BestSecret invitációt privátban adok.
-
Źşë'
addikt
válasz Dilikutya #131063 üzenetére
én inkább úgy fogalmaznék, hogy pár év múlva valószínűleg nem lesz már ilyen mikor kellően fel van/lett futtatva úgy mint steam, 2012-13-ra mindenki azért emlékszik full pinkben, virágokkal meg hasonlókkal álmodva steamről meg gabenről, mert akkor promózták be (csúnya szóval etették be a népet) a klienst, és még most is sokan azt a 'tejjel mézzel folyó kánaánt" várják, de hiába
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
kigyi_23
addikt
El lehet adni Már akinek volt 1 éven belül vásárlása Hát én nem fogok tudni megszabadulni tőle
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Frod
addikt
Ezzel szemben, én a tegnap ajándékba kapott ( ) Deep Sky Derelicts-hez behúzom a két dlc-t, mert ugyan nem HL-árak, de a jelenlegi kedvezmény (+ alapjáték megléte miatti további) mellett messze nem voltak ennyiért a közelmúltban sehol.
Mást viszont én sem láttam hirtelen ami musthave lenne.
Alder's Blood-dal futott már valaki pár kört? Ránézésre és külcsínre nagyon bejön, de meghallgatnék beszámolót is.Do you see the white shadow?
-
Źşë'
addikt
elkezdődött a steam sale, ránéztem a wishlistemre, majd mikor végigértem rajta hasonló képet vágva jutott eszembe hogy csütörtök van, szokásos epic free game(k) - Stranger Things 3 The Video Game - epicen 7.99€ alapáron, steamen meg 16,79€ - mikor "megnyitottak" akkor is volt ami alaphangon olcsóbb volt, csak ennyit az egyező árakról dióhéjban
Conan Exiles is jön majd freebe Jul 02 - Jul 09, beszabehu
-
csuvicsuva
addikt
Na ennek a steam vásárnak eddig annyi előnye volt, hogy a napi kártyát "drágán" el lehet adni. Az más kérdés, hogy nincs mit venni belőle. Megint mindennek drágább lett az alapára, vagy az én agyam lett átmosva? Gyorsan csinálok még húsz fiókot, aztán 20300-ra csak összegyűlik a pénz egy HTC Vive-ra.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Źşë'
addikt
válasz WayneGace #131028 üzenetére
anno steamtrade-n is volt erről szó (mármint h létező dolog), sztem sem urban legend, googlbe valamire rákeresel máris dobja a választ, és valószínűnek tartom h nem túl megterhelő ezt egy programozónak megoldania, akár google segítségével, steam event játékokat szinte azonnal kigliccselik nem is beszélve a fiók eltulajdonításokról és több elképesztő haxolásokról
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem egészen. Most néztem meg és nekem ez a játék ott volt a bundli fiókomban beaktiválatlanul. Elküldtem a gift linkem Neked!
Jó hogy írtad, mert épp tettem volna ki ninjáknak a kulcsot.
Szerk: egyébként 2 hozzászólás is fölötte/alatta (kinek hogy) volt mikor kipróbáltam a kulcsot, szóval már biztos voltam benne, hogy elment és azt írom majd be, hogy erre se mondtak semmit. Nagyon durván jól kódolta ayo.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #131046 üzenetére
Jogos, manapság trendy-nek kell lenni
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
még egyet találtam:
sci fi deckes: Deep Sky Derelicts harminthárom78C-ezegyerbetűIA34-YY02Khttp://jateknaplo.blog.hu
-
Plebi
senior tag
válasz s7evcsenko #131043 üzenetére
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
echterion
nagyúr
-
Plebi
senior tag
válasz Executioner #131039 üzenetére
Rendben, értettem, nekem eddig sem volt vele problémám, de ahogy egyre többen megteszik a szíves felajánlás után, hogy beírnak, így talán ez egyre jobban elterjedhetne. Tudom akkor szegény read only reg nélkülieket kizárjuk, hamár ennyire pííszi hónapot írunk. Nem tudom, biztos én vagyok rosszul összerakva, vagy túl öreg vagyok hozzá, de nem szoktam szó nélkül ninjázni.
És még mindig, ez abból kerekedett ki, hogy valaki valakit félreértett és korrigálva lett, illetve volt egy javaslat és az eddigi tapasztalat, hogy többen is mit jeleztek az ilyen kódokra... ?
Mindenki úgy viszi a kódokat, ahogy akarja, de általában mások írják meg, hogy már nem él, már elvitték.
Pont.
(#131040) echterion
Most komolyan, dedóban vagyunk, szövegértés nulla? Te magad írtad, hogy be tudtál valamit húzni a botok előtt. Erre írta, hogy minek kell a botoknak bedobni a kulcsot, nem terád írta, hogy bot, hanem a te általad is említett botokra.
És nem állt bele az adományozóba, de tényleg most már mindenki nagyon érzékeny, csak a feltételezett nyom nélküli botok miatt írta, hogy lehetne máshogy is, de ez azért sokkal macerásabb.Nem kell ebbe többet gondolni, örülj neki, hogy elvitted életedben először a botok előtt, szuper és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
echterion
nagyúr
válasz Plebi #131038 üzenetére
Ott, hogy aki nem regisztrál, az nem tud írni sem. Ha priviket vár az adományozó, azzal kizár minden, nem regisztrált embert az adományozásból.
Figyi, szerintem engedd el, nem nagyon ment át neked a dolog. Beírom, hogy elvittem, erre a következő hsz-ben nyavajog, hogy botok viszik el, ha így kirak valaki valami kulcsot a netre, ha nem rám értette, akkor ugyan kire, Józsi bácsira a szomszédból? Mellesleg nem emiatt írtam neki, inkább amiatt, hogy minek kell valakibe beleállni, mikor adományoz a közösségnek valamit. Ennél szájbarágósabban nem tudom neked körberajzloni.
-
Plebi
senior tag
válasz echterion #131037 üzenetére
Nekem sem, de már több topikban is felmerült, hogy írjon az illető egy sort és akkor mások már nem próbálnak rá, se több se kevesebb. Ebben hol van a kizárás? Nem köszöni meg, akkor nem teszi meg, nem fogok eret vágni, de attól még, hogy önzetlen, megírhatja, ahogy te is tetted.
Egyébként ezt kivenni abból, hogy félreértetted a kollégát és nem téged botozott le....
-
Plebi
senior tag
válasz echterion #131033 üzenetére
Itt nem az volt a lényeg, hogy köszönje meg, hanem elég sok helyen felmerült már, hogy írja meg, elvittem, semmi több.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz echterion #131032 üzenetére
Mit is rontott el rajta az IGN? Lemaradtam valamiről?
Hát, hogy amióta megvette a Humblit azóta egészen más mint rég volt, de ez lejárt lemez, gondoltam mindenkinek megvan. Vagy csak ugratsz és nem jött át az irónia?armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
echterion
nagyúr
válasz Plebi #131027 üzenetére
Aki nem regisztrált ide, az mivel kevesebb, mint aki igen? Miért kellene kizárni egy ilyen adakozásból? Ha ad az ember jó szívből, akkor nem vár köszönetet. Ha vársz valamit érte, akkor annak már nem önzetlen adakozás a neve.
A bot-elméletet már előttem felvázolták, azt nem is részletezem.******
-
eami
veterán
na ezt is elvitték a botok
(#131028) WayneGace: ninja topicban volt erről észrevételezés, hogy gyakorlatilag másodpercek alatt aktiválásra kerülnek az oda bedobott kulcsok, gyakran még akkor is ha van valami minimális nehezítés.
Azt is pedzegették páran hogy 1-2 külföldi fórumon is előkerült a topik linkje, hogy oda ingyen dobálnak be steam kulcsokat.
Botot éppenséggel lehetne írni a kulcsok egy részére, de nem sok értelmét látom, max ha valaki nagyon rá van állva a farmolásra és automatikusan aktiválja az akárhanyadik steam accra amin még épp nincs meg.
Szerintem pusztán arról van szó, hogy sokan vadul nyomogatják az F5-öt és várják hogy valami beessen.
-
ayo
veterán
na akkor dobok is be egyet:
Human: Fall Flat - https://www.humblebundle.com/gift?key=NcPötznyócRbötXncErxq
nagyon jó játék, főleg ketten. nem valami népszerű, de brutál jó, hogy mennyi mindent tud a motorja. valaki esetleg játszott vele?
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Plebi
senior tag
válasz WayneGace #131028 üzenetére
Szerintem nincs, azért is írtam idézőjelben. Azokra volt eddig értve, akik szinte azonnal vitték, de még egy köszi-t sem írtak, egyébként ha lenne, akkor a szám helyett betűvel kiírás, és egyéb kisebb fejtörők segítik, hogy ne is tudják beváltani.
-
Plebi
senior tag
válasz echterion #131024 üzenetére
Ezt ténylegesen félre értetted, ahogy te is írtad, hogy most sikerült először behúzni kódot a botok előtt, úgy a kolléga is csak azt jegyezte meg a kódos hozzászólásra, hogy minek ide csak így beírni a kódot, hogy a "botok" vigyék el, ahelyett, hogy megírja van ez és ez, kinek kell.
Egyébként ez utóbbi sokkal időigényesebb feladat ez tény, nem feltétlen akar ezzel senki sem foglalkozni. Mennyi PÜ-érkezne és abból döntsd el, hogy kinek menjen?!?!
Én ma szüneteltettem, jó a mostani havi, de a korábbi Dirt-ök sincsenek még végigtolva, ott a "véget nem érő" FH4, bőven van mivel játszani.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Húúúú itt izzik a levegő, srácok! Vagy verekedés vagy szex lesz belőle!
Én azt mondom utáljuk együtt az IGN -t amiért elkúrta a Humble -t és szüneteltessük a choice -t! De tényleg... senki se felejtse, hogy most pénteken fogja lehúzni a lóvét a choice annak aki eddig nem tette pause -ra / vagy húzta már be magától a játékokat. [link]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
W.Wilson
aktív tag
-
echterion
nagyúr
-
sto1911
veterán
válasz warcat #131015 üzenetére
Végülis, egyszer elküldtek az anyámba azért, mert csakis amiatt lekértem egy kulcsot, hogy odaadjam valakinek, akinek szüksége volt rá.
Ezek után nem kellene csodálkoznom a válaszodon sem (kivéve ha nem ismertem fel benne az iróniát). Ha valakinek 3 perc számít, az ne játszon, hanem húzzon dolgozni vagy képezze magát abban a 3 percben is.[ Szerkesztve ]
-
W.Wilson
aktív tag
Aarklash: Legacy
3Q2MY-MP00Q-NCWN(négy)Cities: Skylines
(három)PHLZ-68X3H-DQ8MV%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
i2k
őstag
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz FunPro #131005 üzenetére
Majd főzök belőle jó kis csípős gombapaprikást!
Egyébként valóban nem működik még túl jól. Ahogyan a felfedezési lista vagy mifene sem, abban én még valóságtól elrugaszkodottabb dolgokat láttam.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
FunPro
őstag
Arra egyébként van valami értelmes magyarázat, hogy a kiadók (vagy kicsodák) miért szeretnek "kicseszni" a "hűséges" vásárlóikkal?
Itt van például a most akciós pillars of eternity. 6,71 euró ugye a defi edition, ami tartalmaz mindent. Most az Expansion Pass-t miért nem lehet odaadni mondjuk 5 euróért?
Ugyanez igaz az xcom 2-re is, ahol a fullos verzió kb. mindig olcsóbbra jön ki, mint külön a dlc.I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
WayneGace
őstag
válasz FunPro #131005 üzenetére
Ha játékidőt nézik, akkor tudnak célzottan hirdetni. Ha valamivel 300+ órát játszottam, akkor vélhetőleg érdekel vagy legalább kíváncsi vagyok a folytatásra, kiegészítőre, stb., míg 0 játék órás vélhetően nem nagyon érdekel. Persze van olyan játék, ami több klienseben is megvan és lehet pont nem a steamen keresztül játszott az illető vele.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
FunPro
őstag
válasz Dilikutya #131004 üzenetére
De te is!
Amúgy igen, a jó célzott hirdetéshez jó algoritmus is kell. A steamen ez valószínűleg működőképes lehet (egyébként az "ehhez a játékhoz hasonló játékok" fül bizonyítja, hogy nem az), mert jobb esetben csak olyan játékok szerepelnek a könyvtáradban, amik érdekelnek. (Rip +1 soros, 15 ezer játékkal rendelkező emberkék).
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz cskamacska #131001 üzenetére
Én egyébként továbbra sem érzem semmi hátrányát az új felületnek. Annyit vettem észre, hogy most újratelepítés után is megmaradnak a csoportosításaim, amiket beállítottam.
De igen, ha valakinek problémája van vele, az hangoztassa is, mert anélkül az életben nem fognak vele foglalkozni!
-
FunPro
őstag
válasz warcat #130998 üzenetére
Igazából itt most azon kéne gondolkodni, hogy miért is utáljuk a reklámokat/hirdetéseket.
Én pl. azért utálom őket, mert férfi létemre nincsenek hüvelyproblémáim (mondjuk ezért már most szégyenlem magam ), és kutya hiányában "kutyafogkefére" sincs szükségem.
Viszont nekem a célzott hirdetésekkel semmi bajom nincs. Annak kifejezetten örülök, ha a kedvenc játékaimról kikerül bármi infó: ilyen folytatás lesz, olyan dlc (amiket amúgy utálok, de dlc-ből is láttam már jót).
Szóval ameddig nekem a játékaimról nyomat "reklámokat", addig tárt karokkal várom őket.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Aljasvip #130997 üzenetére
"sírás"
Sok mást nem lehet tenni, hallatni kell a hangunk, balhézni ha muszáj, aztán talán lesz látszatja. Mint írtam, az új könyvtár UI sem technikai, sem praktikusság szintjén nem javult sokat tavaly szeptemberi béta óta, Volvó egyértelműen túl-nagyra-nőtt-multis felfogásban érintkezik már csak a közönségével, így az egyetlen lehetőség a visszacsatolásra a zavargás.
Hogy ennek (mint a világpolitikában is) a mellékterméke az, hogy az ez által zavartatottakban kialakult a teljes közömbösség és rászarás, és ha a hátukon vágják a fát, akkor is csak egy unott sóhajra futja, az urak dolgába (akik nyilván jobban tudják) ők ugyan nem avatkoznak, hát az a mi kis tragédiánk.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest