Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én is csak azt veszem Steam-en, amit ott éri meg. De ettől még nem verem magam a földön, mert miből mennyi az akció meg az alapár. De a többinek is fölösleges, mert még csak nem is viszonteladónál vásárolnak sokan, hanem szürkénél.
Van 400+ játékom Steam-en, meg további 50-60 Originen, UPlay-en, Epic-en, ráérek vásárolni a nekem megfelelő áron, mert ezek fele sem volt soha elindítva. Az meg hogy nem megy már a kártyás bohóckodás a vásárok alatt, hidegen hagy, a ráfordított energiát sem érte meg.
A tavaszom ráment a GTA V-re, kb. február óta nyúztam, most meg a Desperados 3 (demó küldetés meggyőzött, hogy jó kis spagetti western lesz, és tényleg), azzal is elleszek szerintem, szóval nem dőlök kardomba, ha nem akarok venni semmit. Meg amúgy is tele vagyok programokkal. Pedig amúgy lennének is a kívánságlistámon jó árak, jó akciók, de úgyse lesz időm még azokra is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Elemlámpa, zseblámpa
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby elektronika
- Politika
- Jövedelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest