- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
gyantaszuz #125602 üzenetére
xbox one szerintem sokkal jobban bírja, én x360-on MK-zni nem is nagyon szerettem. logitech viszont óriási meh a szar dpad és a stick deadzone miatt - nekem mind a 2 logitech tönkrement amúgy.
az utángyártott kontroller számomra mindig csak pénzkidobás volt, mert csak azt éreztette velem mindegyik, hogy kéne már venni egy normálisata jelenlegi xbox one s white nekem még mindig úgy néz ki, mintha ma vettem volna, pedig abban van a legtöbb óra játékom - ennyit a régiek nem bírtak ki. 700 óra MKX, pár száz MK9 (2 logi olyan 500 órát bírt
), 36 óra SFV és akkor még csak pár komoly verekedős játékról beszéltünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Gitáros topic
- Megvan a Nothing Phone (3) startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest