Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz ZsZso #125618 üzenetére

Nekem egy Stupid Invaders HD kéne, arra nagyon ráférne, mivel anno sem túl korszerű felbontásokban futott. Zseniálisan beteg az a játék. Én akkor, meg a Rainbow Six-ek miatt elkönyveltem a Ubisoft-ot, mint jó játékokat készítő cég, hozzáteszem, azért ma is ők hozzák a ha nem is egyedi, de átlagostól eltérő játékokat. Még egy sokadik Assassins Creed rókabőr is egyedi a helyszín miatt, az ókori görög térséget és Egyiptomot nem nagyon lehetett bebarangolni az első Age of Empires óta.

Meg ami még jó lenne HD grafikával, szigorúan valami rajzfilmes stílusban, a Gobliiins. Különösen az elsőt imádtam, még Androidra is megvan. A folytatásai kevésbé jók, nem annyira viccesek, de a fejtörők már indokolatlanul nehezek, a 4. résznek pedig az olcsó HD nagyon nem áll jól. De azért megvettem azt is, főleg mert mellé adták a régieket is. ScummVM emulátorral. :) Azt hiszem, a GOG változat is azzal települ. Nagyon jó poénok voltak benne, nem egyszer direkt végigpróbáltam a rossz döntéseket is, abból is kerekedtek vicces dolgok. És egyszer a főgonosz varázsló figyelmét egy üregi pocokból átváltoztatott pucér nővel kellett elterelni. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés