Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #107199 üzenetére
Animézek. Élőszereplős sci-fiket nézegetek [Star Trek-ekeket úgy 2 évente újrázom].
Már pelyhedző szakállú koromban elfogadtam az űrben hallatszó hangokat - a filmekben.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #107197 üzenetére
"Nem hiszem, hogy az űrbéli hangokat van értelme számonkérni olyan filmeknél, ahol az űrhajók földi tengerjárók másai."
Neked úgy ment át, mintha én számon kérném mindezt?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Nem hiszem, hogy az űrbéli hangokat van értelme számonkérni olyan filmeknél, ahol az űrhajók földi tengerjárók másai.
Ez a japánoknál valami perverzió, mert látom, nem egyedi. Én csak az Üzenet az űrből c. 70-es évek végi csodát ismertem, abban vitorlások csatáztak az űrben, de látom, a Space Battleship Yamato-nek is van 70-es évekbeli eredetije. Az Üzenet az űrből amúgy itthon is megjelent DVD-n, de szerintem nem nagyon kapható már. Én megvettem, mert trash, szórakoztató nagyon.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz oriic #107195 üzenetére
Az újkori BSG-t pölö szerettem - és többek közt az miatt is, hogy alig volt hang a 'zűrben.
Nyilván, a helyzetváltoztató fúvókáknak, meg a robbanásoknak sem szabadott vón' hallatszania, de hát - ahogy ebben egyet is értünk - ez egy ilyen műfaj, valamiféle hang kell odakinn is.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz #79621120 #107193 üzenetére
Az összes japán űrös animében van hang. Miért lenne másképp a live action verzióik esetében.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz cskamacska #107191 üzenetére
"Crytek Gúgel fordító képességeit edzem helyette"
Live-Die-Respawn
-
cskamacska
addikt
Megvót a Noct. Már amennyire egy Early Access Z-urvival ZombieCraft játék meg tud lenni. Gondoltam megörvendeztetem Lackót egy leírással, de mivel Silky Bitchmittens ♥ nagyjából leírta mi a helyzet, így Crytek Gúgel fordító képességeit edzem helyette:
"Set in an empty world of copypasted bright rectangles and squiggly branches, and featuring a deep choice of weapons including which identically performing rifle name you prefer. Rich survival mechanics include instant death on contact with terrifying NPCs that can walk through objects, melee attacks by other players, and bullets - manage your entirely immobile food and health meters with food and health pickups which will often pop into existence on a timer in front of you, and drink liters of water to jog a few steps.
The 'narrative' is a set of three or four long-distance walking objectives with brief, short-sentence dialog between the player and a radio voice consisting of mostly meaningless "go here push button" "why?" "because I told you to". If you don't mess around, it offers a scintillating 20~30 minutes of markers to walk to.
In its current state, it's a nice proof of concept. It has a beautiful ambient soundtrack. It would make a nice deathmatch sandbox if it was smaller, and a great survival sandbox with some more content and some actual use for food and health. The spinning FLIR camera point of view is disorienting and fun. I hope they make a game on it some day."
Ez a cucc egy prototípus, itt nem játéktartalom, hanem egy tényleges új játék kellene, hogy kapjon valamit az ember a pénzéért. Nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
törölt tag
-
MrTwister
őstag
válasz tomsolo #107185 üzenetére
Miért, az űrhajó folyékony oxigénes üzemanyagtartálya nem éghet? ...és mint tudjuk az O2 táplálja az égést, vagy azt nem tartod elképzelhetőnek, hogy magából a létfentartó rendszerekből szivárog a levegő és az táplálja a lángokat, na ugye... Minden csak fantázia kérdése!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
KisApám
addikt
Amikor egy űrhajóban ülsz pilótaként és úgy lősz, és a lövés hangját hallod, az érthetőnek látszik, mivel a fegyver ugyebár a géphez van rögzítve/a törzsön belül van, vibráció/hanghullám létezik. Ha kézifegyverrel lősz, max a fegyver visszarúgását lehetne érezni, de baromira nem örülnék neki, ha nem hallanám a hangját a játékban.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
tomsolo
addikt
Kedvencem az amikor lángol az űrhajó az űrben
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz #79621120 #107180 üzenetére
Ha belegondolsz, akkor egy-két mű kivételével mindenhol van hangja. No nem azért mert tényleg lenne neki, hanem mert baromi nagy lázongás lett volna, ha pl. a SW űrjelenetei alatt max. csak zene szólt volna. Az is biztos, hogy a robbanások se tudnák visszaadni ugyanazt a hatást, ha némán durranának el. Kell az!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
Én egy odab*xós cinematic fílinges űrkalandra beneveznék már. Amolyan jobbik CoD-like narratívával, csak nem QTE-kkel.
//Amúgy: az alsó felem is kivan már a san'bokszból, amikor jó sztorira vágyik az ember és nem feltétlenül csak 8 méter széles folyosóban.
-
tomsolo
addikt
Kraftolás a freespacebane is volt, emlékszem mennyi ideig repkedtem/szállítottam mire megtudtam venni a legerősebb lázadó űrhajót, a sok respekt szívó küldiről nem is beszélve csak hogy szóba álljanak velem
-
arty
veterán
válasz cskamacska #107172 üzenetére
kraftolás = rossz
nekem árkádabb, kevésbé sandboxos játékmenet kellene.... legpontosabban meghatározva: egy Freespace 3 kéne leginkább de a pajzsmenedzsmentről is hajlandó vagyok lemondani, csak ne nekem kelljen legyártani a rakétát és ne kelljen 200 órát kereskedni benne !!!!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
cskamacska
addikt
válasz oriic #107161 üzenetére
Lol, CCP Games Wikipedia oldalán egészen konkrétan csak ennyi van a Valkyrie-ről:
"Eve: Valkyrie is an upcoming first-person space combat simulator for the Oculus Rift and PlayStation VR. It is unknown at this time if the game can be played without a virtual reality headset."
Tavaly kb ilyenkor még ment a találgatás fórumon, hogy bár VR-hez csinálják, de hátha csinálnak belőle VR nélküli változatot. Persze, mint kiderült, ez nem nagyon menne, mert pl rakéták célkeresése fejmozgás követéssel megy, ezt teljesen át kellene alakítani, és még sok mást.
És ha véletlen meg is csinálnák, nekünk az jó lenne? Egy random Star Conflict-szerű F2P űrlövölde gyengébb játékmechanikával(a kasztok nem igazán működnek, sima lövöldözés van), kevesebb tartalommal, jóval magasabb áron(60USD belépő + vagy további Gold vásárlás, vagy erős grind a játékon belüli Silverért és XP-ért) Ehhh.. nem is tudom mit gondoltak.
CCP-nek nem ez az első F2P buktája, PS3-on(ami ígértek másra is, de ott ragadt) már egyszer rátosztak a Dust 514-re. Épp ezért nem értem, hogy ezek vadászni járnak ide, vagy esetleg pénzt is akarnak majd keresni valami rendesebb játékkal?
arty: Rossz kraftolás milyen űrlövöldékban van? No Mans Sky ugye sok minden(leginkább egy lecsupaszított távoli Day-Z ripoff) csak nem space sim, Elite Dangerous-ben, ill Everspace-ben pedig felderítő drónokat és lőszert lehet/kell gyártani, ami a színtiszta lőszer kukázáshoz képest jelentős könnyítés.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz Dilikutya #107169 üzenetére
A francokat olyan mint az előző.
A grafika pedig elég látványos, egyedül az emberek néznek ki nem valami jól, a pályák - mondjuk olyan sok nincs belőlük - viszont jó nagyok, gyönyörűek és változatosak. Egyébként ezek laptopos képek(960M), desktopon még szebb.
Vannak hülyeségei amit remélem javítanak, de annyira nem vészes egyik se.
Fotómódban van ilyen pixeles mód az marhára bejönne ha lehetne úgy tolni.
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #107168 üzenetére
Mobilnetesek szexuálisan fognak a képek miatt zaklatni.
Képek alapján ugyanolyan, mint az előző. Látszik azért, hogy nem a leglátványosabb, legélethűbb grafika volt a cél, ez a gépigényből is visszaköszön. Persze ez nem baj.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tomsolo
addikt
Shadow Warrior 2 nagyon betalált nálam. Az idei év egyik legjobb előrendelésem lett.
Beletoltam vagy 20 órát hétvégén, és a hibái ellenére is tudom ajánlani.
Egy kis kép spam:
-
arty
veterán
válasz cskamacska #107160 üzenetére
szomoru a Valkyrie története még szomorubb a vr-platform exkluzivitás, ami az egyébként is nevetséges eladható darabszámot töri szinte szilánkokra.
szal továbbra sincs értelmes, befejezett, szép űrharcos játék .... (amiben nem kell kraftolni, meg a többi szokásos baromság)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #107164 üzenetére
2,49€-ért sem drága. Kártyapénzből megvettem egyszer, de még az elsővel is csak kb. fél órát játszottam, az első laboratóriumi résznél elment tőle a kedvem.
Amúgy söre válogatja. Az eddigi legdrágább, amit vettem, 1300-1400 Ft körül volt, és az még nem is csillagászati árfekvés.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
djculture
félisten
válasz Dilikutya #107162 üzenetére
Mondjuk a dobozos uplayes-t ha kifogja az ember tényleg egy sör áráért vesztegetik. Vettem már párat.
A rossz minőségben összerakott játékok ügyében meg annyi hogy mikor a reklámokban teljesen más minőségű játékot mutatnak be azt már rég büntetéssel kellene díjazni. A vásárlók becsapása.
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz cskamacska #107160 üzenetére
Az EvE: Valkyrie-ről már a kezdetek óta tudni lehet hogy csak és kizárólag VR eszközökön lesz játszható, alap, normál kiadás nem lesz belőle. (legalábbis nem mostanában)
Live-Die-Respawn
-
cskamacska
addikt
Everspace és Red Star Citizen turkálás után eszembe jutott, hogy CCCP Games valamikor ígért nekünk EVE Vakrye-t(ha máskor nem, következő életünkben ), aminek már ki kellett volna jönnie. És lám kijött az, csak ügyesen Oculus Rift exkluzívként, minimál marketinggel, bezárva a saját elkerített kis Oculus menhelyükre.(És itt csendben megemlíteném, hogy az Oculus Store olyan alapvető dolgoknak híján van mint a keresés, és a kategóriák, egybe van minden ömlesztve, miközben az Oculus felhasználókat szeretnék ide kötni, mivel per pillanat ebből élnek meg. De ha ez így van, akkor hogy nem alkalmaznak legalább egy épeszű UI tervezőt, aki már látott bármilyen más online boltot életében, és szólna nekik hogy a boltjuk relatíve szép, de teljességgel használhatatlan szarkupac? )
Pár napja megjelent a PSVR változat is, ami keresztpuffogtatható az Oculusszal, meg valamikor jön a Vive-ra. Úgy néz ki ennyit jelent, ha gamepadról hadonászásra kell átültetni az irányítást.
Szóval kb itt tart most a játék a PSVR launch után:
"The game is mostly multiplayer. Single player content is wave based challenges, save for some short lore scenes you get to experience.
From my time playing, your first games will be mostly bots until you hit a certain level, then you'll start to see more players. There always seems to be AI involved in the fight, which is good and bad, since I haven't found a definite way to distinguish the two during an intense fight. But I haven't played in a few since I use revive and had some issues last time I tried to launch.
Psvr and pc (and vive soon) will all share the same multiplayer servers, so it will be cross platform, helping keep player count up. Count isn't great right now, but if you hang out on the community discord, you can find a squad."és
"The player base is small by comparison to any other PC or console multiplayer focused game, but average for a VR title, and most likely the biggest on Rift if you exclude social apps.
It is rare to have a full game (8 v 8 humans) but it happens every now and then. Most of the time there is always at least a few humans on. The community Discord channel helps a lot to find people to play with and you count on it.
There is no custom games, everyone plays on the same 3 queues
Team Death Match + Capture
Carrier Assault
All
There are two servers, but now that the option is hidden deep in the settings the EU server is bound to be empty and all the action will be on the US server.
All platforms will cross play, that means Rift and PSVR for now, Vive in the near future (vive code is present in the latest patch, by accident it seems, it launched on my vive when it was plugged in)
Depending on what you enjoy in games, it can be very addictive. There is a lot of grinding to unlock ships, but its not that bad since the base ship, the Wraith, is the best one.
If you want to aim for the top of the ladder, you have hundreds of hours worth.
But if you can get easily bored by repetitive matches, the game may not be for you.
Also, the community is a salt mine, not toxic, but the silence of the dev team on matters that matter makes many people sad (support class is dead for instance).
You may also found drama about micro transactions, they are on the way out, everything that used to be behind pay wall is getting available by in-game currency that you gain after each match, so you can safely disregard that.
Right now the, if the price tag doesn't bother you, get it."Hozzá tenném a játékban van megvásárolható játékpénz, Gold Bonds, amivel prémium hajókat(!), skineket, gyorsított előrehaladást, XP átruházást, több hajó helyet(mint World of Tanks-ban..), stb lehet venni, mint egy Free 2 Play játékban. Csak azok nem kerülnek 60 dollárba leárazás nélkül.
tl;dr: Kis guglihuszárkodás után nekem teljesen az jött le, hogy az EVE Valkyrie VR exkluzív(de ott is először hónapokig Rift-hez kötött, majd most PSVR, majd valamikor később a PC-s VR közönség másik felét adó Vive-ra kijövő) többjátékos módra támaszkodó játékként csúnyán arccal hárította a murvát, a jó magas ár, a mikrotranzakciók, a F2P szerű feloldási szenvedés, a relatíve egyszerűség, és a kevés tartalom csak rontottak a helyzetén, és ezt nem tudta ellensúlyozni az egész korrekt VR hatás amit nyújtani tudott.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
A GMG-n 3,3 Font darabonként a Trials Fusion meg az Assassin's Creed II Deluxe. Ha jól tudom elég jó ár.
A GTA V lemehetne 7000 Ft körüli árra... de azt várhatom...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
cyberkind
félisten
Rockstar valszeg bejelenti lassan a Red Dead Redemption 2-t.
-
i2k
őstag
válasz cskamacska #107150 üzenetére
A listás linket köszi.
-
mcwolf79
veterán
Van itt probléma mind fejlesztő/kiadó, mind vásárló oldalon.
Fejlesztő/kiadó oldalon mindig az volt az indok a mgas játékárakra, hogy a warez. Most,hogy van egy megbízható és eddig feltörhetetlen védelem a kiadók nem hogy lejjebb vitték volna a játékok árát, hanem még feljebb tolták.
Vásárló oldalon meg az a nagy probléma, hogy sokan akkor sem fizetnének tisztes árat egy játékért (20-25 USD/EUR) ,ha megtehetnék.Különösen érdekes okfejtést olvasni ezekről az 1 $-os Bundle-királytól.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
sto1911
veterán
Lehet buta kérdés de Szlovákia és Magyarország egy Steam régió?
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #107113 üzenetére
Pedig ezt szerethették volna hamarabb is, mert ma drágább 8-16-32GB memória mint 4 éve volt. Chrome 20 lappal megeszik 4 gigát, 100 fölött meg 14 sem elég neki, elég hamar rákényszerültem a feljebb váltásra. Utólag azért kevésbé bánom, spóroltam vele..
más
i2K: Túl sok variációs lehetőség nincs, mert a GoG-ot leszámítva mindenhol alapból van DRM a kliensek formájában, más kérdés hogy mennyit ér a crackerek ellen.(semennyit; egy özönvíz előtti steamapi.dll-t belepottyantottam az új Avernum mappájába, valamiért nem akart net nélkül futni, simán ment vele )
Lehet persze a Steamet is csak letöltésre használni, csak akarni kellene, de a legtöbben tojnak bele.
Jelenleg az egyetlen valamirevaló warez űző eszköz a Denuvo(ami nem is DRM mint mondjuk a kódbekérő, több gépen nem futó Securom volt, csak az exe piszkálását lehetetleníti el), de ezt meg aztán tényleg akarni kell, mert állítólag jó drága, multiplatform AAA cuccokhoz van szabva a licensz díj. Az indie fejlesztők úgy könnyen keménykednek, hogy nekik nem is kell a mocskosszemét "DRM", ha ők amúgy sem tudnák megfizetni..[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
-
djculture
félisten
GoG-on is két lépcsős szarságot vezetnek be, aki nem akarja 24-ig jelezzen vissza nekik az értesítőben található linken.
-
tomsolo
addikt
1. Az egyik fő programozó a CEO a repülő vadmalacnál, sztem Ő pontosan tudja, hogy mennyire éri meg neki DRM-et tesztelgetni ahelyett hogy kitolnák a kontentet minél előbbb aztán lesz ami lesz
2. Ezek a lengyelek az utolsó szálig, ők másképp kezelik ezeket a dolgokat lásd CDPR
3. SW2 bár remek játék sok helyen spóroltak - főleg olyan dolgokon ami bár eszi a pénzt, ennél a játéktípusnál annyira senkit nem érdekel (pl átvezetők, Gozuval sokat "kell" beszélgetni itt, az animációja kimerül abban, hogy ott toporog a kisszéke körül)Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
válasz djculture #107142 üzenetére
Honnan a francból tudnám, hogy mi zajlik le majd fél-1, vagy 1,5 év múlva egyik főmufti fejében, amikor mondjuk a Ferrari F12Berlinettára nem lesz elég a suskája... vagy a részvényeseknek még sem lesz elég az a profit, amit a cég összerántott... vagy...
Ha tudnám, akkor én lennék a pénzügyi elemzőjük.Az esély viszont mindenre megvan.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz tomsolo #107140 üzenetére
Nyilván vannak olyan játékok ahol védelem nélkül is fogy annyi ,hogy megtérüljenek a költségek.
De nyilván az a másik sokszázezer/milliós letöltési számból is jó lenne ha legalább a fele eladás lenne.
De ez egy örök igazság sose tudjuk meg,hogy mennyit számít egy védelem. Mert nem lehet mérni ugyanazt a game-et védelemmel és nélküle mert ilyen nem létezik.Mondjuk az elég sokatmondo hogy talán a Doom-on kivül egyik denuvos game (folytatás) se fogja még megközelíteni sem akár ugyanannyi év alatt azt az eladási számot amit a "védelem nélküli" elődje produkált.
Next PC Upgrade: 2022
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107140 üzenetére
"...In our imperfect world, the best anti-pirate protection is when the games are good, highly polished, easily a
accessible and inexpensive," Maksara added.Drukkolok nekik. Csak nehogy a fél-1 év múlva íródó cikkek arról szóljanak, hogy ők is kénytelenek visszaállni...
-
tomsolo
addikt
-
cyberkind
félisten
Kész röhej ez: Duke Nukem 3D 20th Anniversary Comparison: World Tour vs Original vs Megaton
Gyakorlatilag a 13-as Megaton Editon volt a legszebb ezekből de azt vették le és majdnemhogy egy az egyben kiadták a 20 éves játékot 20Euróért, nagyon gyökér ez a Gearbox.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz kriszpontaz #107133 üzenetére
közben sikerült böngésző se találta, profillinkkel meg igen...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kriszpontaz
veterán
válasz Mr.Csizmás #107124 üzenetére
Böngészőn keresztül fel lehet venni. Ott megtalálja a kereső. Kliensben nem.
-
cyberkind
félisten
válasz Dilikutya #107129 üzenetére
Azt leírtam, hogy ennek nem így kellett volna kijönnie de mint kiderült nem a Rocksteady portolt csak egy béna szar valaki akik meg csak a ctrl v ctrl c-t ismerik, de ezenkívül nálam ha volt is bug az nagyon de nagyon ritkán volt illetve nem olyan ami a továbbjutást akadályozta pedig 50 óra alatt kijöhetett volna.
Azóta kint az új kiadás, nekem 2 videóm is van ahol bekapcsolt GW effektel toltam meg persze kikapcsolva is mindezt a 970-nel, kikapcsolt GW mellett a 970-nek erőlködnie se kell a 60fps-hez, igaz ez a játék nálam már 8GB rammal 60fps-nél akadozott és még a 60-at se tudta tartani, itt már kevés volt a 8GB ram.
-
S1M0N
senior tag
válasz Hokunda #107115 üzenetére
Nem, nem elismerésként gondoltam, csak arra, hogy combosabb konfigurációval most már nincs vele probléma, míg anno a minimum gépigénynél megadott 7950-nel, low grafikával is játszhatatlanok voltak az autós részek.
Megjelenéskor is volt, akik azt írták, hogy nem volt problémájuk vele, míg akiknek milliós konfigurációja volt, élvezhetetlenül futott, szóval ahhoz képest eléggé jól kikupálták, de persze nem tudom, hogy a régi kártya + RAM mennyiséggel van-e érezhető javulás, ezt mondjuk én már nem fogom kideríteni.
(#107129) Dilikutya
Egyelőre azt mondom, hogy nincs gondja, mert sokat nem játszottam vele, mióta megtörtént a gépbővítés, csak pár órát szórakoztam vele, plusz a beépített benchmarkot futtattam le (min. 58, max. 151, average 102 ), játék során 60fps alá nem esett le úgy, hogy minden be volt kapcsolva és maximumra állítva.
"Ettől persze lehet szép, lehet élvezetes, de a termék része a használhatóság is, és attól, hogy Cyberkind-nak tökéletes volt tavaly júniusban is, valakiknek biztos, nem, mert sose volt még arra példa, hogy futtatási gondok miatt hónapokra felfüggesszék valaminek az értékesítését, és tömegesen fizessék vissza a vételárat." - Igen, erről is szólt a hozzászólásom utolsó bekezdése. Bármennyire is jó maga a történet/játékmenet, stb., attól még a játék nevét meghallva sokaknak a PC-s port igénytelensége fog az eszébe jutni, remélhetőleg a fejlesztőknek is, bár sajnos egyre többen követik a példájukat...
-
Dilikutya
félisten
válasz S1M0N #107114 üzenetére
Nincs gondja, vagy nem nagyon van gondja? Csak mert egy olyan játékról beszélünk, amit a tavaly júniusi megjelenés után egy hétig árultak, utána 3 hónapig nem, és közben elvileg programozók hada igyekezett működővé varázsolni. Azóta eltelt egy év, a 24 Gb RAM még ma is nem csak átlagon felüli, de mindenféle ajánlottnál is több, a GTX1070 pedig egy 150 ezres kártya a játék megjelenése után egy évvel. Szóval, csak nem nagyon van gondja?
Ettől persze lehet szép, lehet élvezetes, de a termék része a használhatóság is, és attól, hogy Cyberkind-nak tökéletes volt tavaly júniusban is, valakiknek biztos, nem, mert sose volt még arra példa, hogy futtatási gondok miatt hónapokra felfüggesszék valaminek az értékesítését, és tömegesen fizessék vissza a vételárat. Valami gondja csak volt. Olyan, mintha előjegyeztetnél egy Ford Mustang-ot. Leteszed az előleget, átadáskor kifizeted. Gyönyörű, kényelmes, álmaid autója, de a szalon kapuján akadozó alapjárattal hajtasz ki, és az autópályán hazafelé az óra hatezres fordulaton is hozzá van szegezve a 90 km/h-hoz. De te örülsz, mert van egy Ford Mustang-od, mert kényelmes és szép álomautó, és nem zavar, hogy erőlködve ugyan, de egy trabantos is röhögve otthagy.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
Vedd fel te őt, azt' kész.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
marcusa
addikt
válasz Mr.Csizmás #107126 üzenetére
Nem lehet megkerülni, vedd fel te őt ha csak ennyi kell hogy barátok lehessetek.
:-)
-
tomsolo
addikt
Vesz vmit 5 tollarért
-
Mr.Csizmás
titán
hule steamet hogy lehet átverni az 5$ frissreg ügyében? konkrétan a haverom nem tud felvenni engem.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
i2k
őstag
válasz Crytek #107122 üzenetére
A próféta szóljon belőled Peti
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #107119 üzenetére
Nagyon komolyan írom: azt a 8 ezer forintot is sokallom még a Tombiért.
-
tomsolo
addikt
válasz csaba951 #107118 üzenetére
Ja, ilyenek mennek ott. Most már értem.
Más:
Rise of the Tomb Raider 20th Anniversary Edition is szépen megy le árban, már nincs 8 rugó a steames verzió kinguinen.
GMG-n a halloween csomagban ezek vannak, fél fontért:
Corporate Lifestyle Simulator
Huntsman: The Orphanage Halloween Edition
Lifeless
Three Dead Zed
+ 10% kupon az október 24-en kezdödő gmgs halloween vásárhoz.Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
Azért a Flying Wild Hognál nagyon elborult arcok dolgozhatnak ha Dieter Bohlen és Thomas Anders életnagyságú posztere előtt klattyogtatnak
[ Szerkesztve ]
-
Hokunda
senior tag
válasz S1M0N #107114 üzenetére
"Most, 24GB RAM + GTX 1070 párossal felturbózva (+ SSD-n van a játék) nem nagyon van gondja."
És ez most valamiféle elismerés akar lenni a játék felé?
Persze igaz kérhetne 64Gbot is meg mondjuk 1080 slit a 60 fpshez és mindenki befoghatná, hogy van gép ami kiviszi. (igaz megjelenésekor az 1070es még a szülőszobán volt)
-
S1M0N
senior tag
válasz sixpak #107112 üzenetére
A RAM-os dolog tényleg igaz (8 volt nekem is a játék megjelenésekor), bár nekem új VGA is kellett ahhoz, hogy most mindent maxra állítva simán meglegyen a 60+ fps, teljesen simán fut a játék.
Pedig anno még minimum grafikával is élvezhetetlen volt (igaz, akkor még egy 7950 volt a gépben), az autókázás meg lehetetlen, annyira leesett az fps (0-15).Most, 24GB RAM + GTX 1070 párossal felturbózva (+ SSD-n van a játék) nem nagyon van gondja.
De az biztos, hogy nem mostanában fogjuk elfelejteni a játék PC-s startját, mondjuk az emléktörlésre egyre több jelentkező akad (No Man's Sky, Mafia 3). Hozzáteszem, hogy a technikai jellegű problémákon túllépve viszont maga a játék remek, de ettől függetlenül azért marad az emberben egy kis szálka az ilyenek miatt...
-
sixpak
nagyúr
válasz cyberkind #107111 üzenetére
Azért a gépet eszi szerintem.
Múltkor már írtam, hogy r9 290-el szépen ment, de mikor gtx-re váltottam, voltak akadások.
Akkor valamelyik itteni kedves kolléga javasolta a 16giga ramot a 8 helyett, be is ruháztam egy kit-re, jobb lett a helyzet, de batmobilozás közben azért előfordulnak kisebb akadások.
De abszolút nem vészes a dolog, a játék feledtet minden kisebb technikai problémát.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #107110 üzenetére
Kiadáskor annyira konzolport volt, hogy még egy Titan X-en se engedte normal-nál feljebb venni, meg persze sokaknál a sok és durva bug, nálam csak a normal dolog volt pedig az első naptól kezdve toltam.
+ annyira szép lett a játék és még a gépet se eszi, ezen meg csodálkozom is.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
AK-t legalább kijavították valamennyire kupon ide vagy oda. Egyébként nekem már sok volt az ottani látványorgia, sőt volt amikor erősen frusztrált mint játék - pl. Poison Ivy események utáni rész - mert szart se lehetett rendesen látni.
-
arty
veterán
válasz micafighter #107105 üzenetére
én szerintem a topik legdrágább kuponját csíptem el ... és még annak is hogy örültem, hiszen day1 játékért ennyi pénz semmiségnek számított már akkoriban is. így aztán day1 ott álltam letolt gatyával, refund esélye nélkül... aztán késő őszre-télre már elegem lett, belevágtam, el is szenvedtem valameddig a játékot a 970el, de betmobilozva vállalhatatlanul szaggatott sajna, s az egyik olyan küldetésnél feladtam, hogy majd a következő gépen - ami most meg is van, ha végeztem pár aktuális címmel, remélem vissza is térek hozzá (valójában csak ígérgetem magamnak, sose lesz má' olyan, mint lehetett volna az első hetekben, mindig valami másban kötök ki, félek a szembesüléstől, hogy még most se menne jól )
-
arty
veterán
válasz sixpak #106885 üzenetére
az igénytelen jelzőtől mindenki a plafonon van, pedig ha szó szerint értelmezed, akkor semmi gond vele.... nekem pl nincs igényem aranyórára, ebben a tekintetben igénytelen vagyok (példa, nem sértő)
az, hogy valami jó, jól megy, van akinek min15fps, van akinek fix30fps, van akinek 40-50 elég, van akinek fix60 kell. és mindezt fejeld meg azzal, hogy játékonként és stilusonként is eltérhet.
(#106886) Csapoati
"Volt már olyan, hogy bármit is jónak találtál, nem szarnak, mosléknak, stb? Vagy csak a #régenjobbvoltminden lemez ragadt be durván?"
persze, hogy van!
de a "BK perfekt volt" kinyilatkoztatásoktól mindig kinyílik a bicska....
folyamatosan megy a mosdatása egyesek részéről, csak mert NEKIK megfelelt a day1 állapot is...[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
válasz echterion #107099 üzenetére
Köszi, ezt azé' jó tudni - hátha elkap a vágy, hogy ismét végigjátsszam, immáron legálban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest