- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Ha valamiről nem tudsz konkrét információt jobb lenne arról nem teli szájjal zöldségeket beszélni!
Ugyanis az utóbbi időben semmi baja nincs linux alatt sem az AMD cpu-knak, sem az AMD gpu-knak. Sőt továbbmegyek, képzeld van a neten olyan XBMC-live verzió -ami ugyebár ubuntu alapu-, amibe integrálták a catalistot, és alapból be van élesítve a gpu-s gyorsítás is. Ami megy pl a Brazoson is -ugyanis ez is egyre fontosabb, de arra a 3~4% linux felhasználóra eddig nem igen gondoltak, aki a piacuk igen kicsi részét képezte, de ez megváltozott. 22-23ezerért már van APUs alaplap ami mellé pl elég akár 1 GB memória, de a jövőre gondolva 2 GB az ajánlottabb. Szóval ha csak és kizárólag HTPC célra épít valaki felesleges ennél erősebbet összetenni, mivel itt csak 35~40W max fogyasztása van a teljes rendszernek 1 vinyóval, ezért szerintem elég korrekt.
És én meg Intelre nem építenék a 23.987-as hiányossága miatt. De nem ezt szajkózom, hanem azt, hogy mire miért érdemes. És az az 50-60 az konkrétan miből is állna? Mutatsz te is valami példát, mint én a linkekkel?
És ide is linkeltem már képminőséggel kapcsolatos teszteket, ráadásul Intel, és nVidia által pénzelt oldalról, ahol az AMD megoldásait hozzák ki győztesen, képminőségben elsöprő eredményekkel. Vedd a fáradtságot és lapozz vissza egy párat.Nem ellened irányult a hozzászólásom, de elegem van a sok Intel szemüveges emberkéből -az nVidiásokból, és az AMDsekből is-, aki azt hiszi csak az a cég létezik. Nézd meg az adott szegmensbe tartozó megoldásokat, és az ÁR/TELJESÍTMÉNY/FOGYASZTÁS paraméterek alapján válaszd a legmegfelelőbbet. Amíg nem így teszel, az adott márkád topikjában osztogass tanácsokat, és ne pedig egy olyan fórumban, ahol konkrét célirányos gépre keresik a legköltséghatékonyabb, legmegfelelőbb konfigurációt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest