Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RedCat

senior tag

válasz GerykO #9287 üzenetére

"képzeld van a neten olyan XBMC-live verzió -ami ugyebár ubuntu alapu-, amibe integrálták a catalistot, és alapból be van élesítve a gpu-s gyorsítás is."

Képzelem, képzelem, de nem látom :P
    A hívatalon oldalon semmi info erről. Vagy valami házi barkács, ami 1 gépen, 1 konfiggal működik? Esetleg ha egy linket mutatnál, akkor szívesen utána olvasnék én is...

• RedCat

senior tag

válasz GerykO #9287 üzenetére

Egyrészt nem szoktam teli szájjal zöldségeket beszélni. Először is ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, tapasztalatait még én is emberi hangnemben. Mivel van otthon egy ati3650-et tartalmazó acer laptopom (amit szeretnék htpc-nek is használni), ezenkívül egy 5750-es asztali gépem is, tesztelgettem az xbmc live verzióit. Hardveres gyorsítás nélkül tökéletes mind a két gépen. De a noti procija gyenge a 1080p-hez, így szükség lenne a gpu teljesítményre. De ez még nem tökéletes. Néhány filmnél "nincs kép", néhánynál "bezöldül", néhánynál tökéletes. Szóval ezt még nem mondanám 100%-nak, ezért ÉN nem ajánlom még linuxhoz az amd-t. Ezek a filmek az atom alapú "gagyi" htpc-men tökéletesen futnak. De ez a saját véleményem. De ha utána olvasol, akkor rájössz, hogy másnak is van hasonló véleménye (Pl #9260)
    Másodszor: azt hiszem ez a "leugatós" stílusnak nincs itt helye. Én se neked, se az általad "istenített" amd-nek nem ártottam, nem szóltam se be- se le-, csupán elmondtam a véleményem. Épp ezért arra kérlek, hogy ezentúl -ha képes vagy rá-, ha hozzám szólsz akkor kevesebb "ugatást", több tiszteletet. Köszönöm!
    Konkrét konfig? Talán 1 oldallal korábban volt erről szó: Asrock A330ION, 2 GB DDR3 ram, valami neki tetsző házikó, egy hdd és ennyi. Fogyasztása: (mielőtt belekötnél SAJÁT mérés) 30-37w, és tökéletes 1080p-hez is.

Új hozzászólás Aktív témák