- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCat
senior tag
"képzeld van a neten olyan XBMC-live verzió -ami ugyebár ubuntu alapu-, amibe integrálták a catalistot, és alapból be van élesítve a gpu-s gyorsítás is."
Képzelem, képzelem, de nem látom
A hívatalon oldalon semmi info erről. Vagy valami házi barkács, ami 1 gépen, 1 konfiggal működik? Esetleg ha egy linket mutatnál, akkor szívesen utána olvasnék én is... -
RedCat
senior tag
Egyrészt nem szoktam teli szájjal zöldségeket beszélni. Először is ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, tapasztalatait még én is emberi hangnemben. Mivel van otthon egy ati3650-et tartalmazó acer laptopom (amit szeretnék htpc-nek is használni), ezenkívül egy 5750-es asztali gépem is, tesztelgettem az xbmc live verzióit. Hardveres gyorsítás nélkül tökéletes mind a két gépen. De a noti procija gyenge a 1080p-hez, így szükség lenne a gpu teljesítményre. De ez még nem tökéletes. Néhány filmnél "nincs kép", néhánynál "bezöldül", néhánynál tökéletes. Szóval ezt még nem mondanám 100%-nak, ezért ÉN nem ajánlom még linuxhoz az amd-t. Ezek a filmek az atom alapú "gagyi" htpc-men tökéletesen futnak. De ez a saját véleményem. De ha utána olvasol, akkor rájössz, hogy másnak is van hasonló véleménye (Pl #9260)
Másodszor: azt hiszem ez a "leugatós" stílusnak nincs itt helye. Én se neked, se az általad "istenített" amd-nek nem ártottam, nem szóltam se be- se le-, csupán elmondtam a véleményem. Épp ezért arra kérlek, hogy ezentúl -ha képes vagy rá-, ha hozzám szólsz akkor kevesebb "ugatást", több tiszteletet. Köszönöm!
Konkrét konfig? Talán 1 oldallal korábban volt erről szó: Asrock A330ION, 2 GB DDR3 ram, valami neki tetsző házikó, egy hdd és ennyi. Fogyasztása: (mielőtt belekötnél SAJÁT mérés) 30-37w, és tökéletes 1080p-hez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest