Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
CirrMee
üzenetére
Találtam egy rokon tévé topicot, talán itt tudnak mondani valami okosat a készülék képességeiről. Ha képes az SBS/OU tartalmak megjelenítésére, szerintem jó vagy még egy darabig a J1800-zal.
Amúgy ha rám hallgatsz, nem a 3D alapján választasz tévét. Én projektorral szoktam néha 3D-zni, ami ráadásul minden sort kitölt, nem úgy, mint ez az LG (ez ugyanis szemenként csak minden második sort használja, ezáltal függőlegesen csökken a felbontásod), és érdemi tartalom és megfelelő méretű kép híján nem olyan nagy durranás. Érdemi tartalom a BD3D lenne, de arra nem akarok költeni. A méret már megvolna, de épp mostanában gondolkozom azon, hogy a 2 méter széles vászon elé kb. 2 méterrel kellene ülnöm ahhoz, hogy kényelmesen elmerülhessek a 3D-ben. Ha már 3-4 méterre vagyok tőle, nem tökéletes. Tévével nem tudom, mi a helyzet, de a méret/távolság értékekre/arányokra ott is nagyon oda kell figyelni ahhoz, hogy jó legyen. De jelen készülékkel így is úgy is csak "csíkos" 3D tartalmat fogsz látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- ASUS TUF Gaming H3 headset mikrofonos gamer fejhallgató PC-hez / PS5-höz / Xboxhoz hibátlan
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest