Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anti22
tag
Sziasztok. Most pakoltam ossze az uj vasamat es elmelkedek hogy a legjobb osszekoteseket csinaltam e a gep.erosito es tv kozt... Alaplap egy Asus z170i pro gaming. 16 Gb ddr4 rammal. I5 6600 procival. R7 250x videokartyaval. Erosito egy pioneer vsx 920. Tv 50" full hd. Windows 10 64 bites oprendszer. Ugy kotottem ossze hdmi kabellal hogy a videokartyabol az erositobe egy kabel a bemenetbe. Kimenetbol tovabb a tvbe. Hang dekodolas az erositore van beallitva. Igy a jo vagy esetleg az alaplapi hdmi vagy optikai kimenetbol kene az erositobe egy kabel. A kepet meg a videokartya hdmi kimenetebol egybol a tvbe? Van e ertelme a kepet es hangot kulon utakon bekotni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest