Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szia, személyes tapasztalatom szerint azért nem árt legalább egy billentyűzet dugiban, mert ha pl leállítás közben lefagy valami, akkor jó esélyed van rá, hogy az imon távirányító vezérlőprogramja már leállt, és akkor marad a power gomb
. Ha hibernálod a redszert, vagy csak suspendbe rakod, akkor kb 2-3 másodperc után beindul. Pl én Mediaportalt használok, ott mondjuk egy időzített felvételnél szépen felébred magától a rendszer, felveszi a beállított dolgot, majd visszamegy suspendbe. Régen próbáltam geebox-ot is (ha jól tudom az linux alapú), az pl bebootolt cd-ről, majd ki is lehetett venni a lemezt és működött, de annyira nem funkciógazdag, mint pl egy win-es frontend. lehet hogy most már többet tud, én kb 2 éve próbálkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows 11
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Ha hibernálod a redszert, vagy csak suspendbe rakod, akkor kb 2-3 másodperc után beindul. Pl én Mediaportalt használok, ott mondjuk egy időzített felvételnél szépen felébred magától a rendszer, felveszi a beállított dolgot, majd visszamegy suspendbe. Régen próbáltam geebox-ot is (ha jól tudom az linux alapú), az pl bebootolt cd-ről, majd ki is lehetett venni a lemezt és működött, de annyira nem funkciógazdag, mint pl egy win-es frontend. lehet hogy most már többet tud, én kb 2 éve próbálkoztam vele.