Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szia, személyes tapasztalatom szerint azért nem árt legalább egy billentyűzet dugiban, mert ha pl leállítás közben lefagy valami, akkor jó esélyed van rá, hogy az imon távirányító vezérlőprogramja már leállt, és akkor marad a power gomb
. Ha hibernálod a redszert, vagy csak suspendbe rakod, akkor kb 2-3 másodperc után beindul. Pl én Mediaportalt használok, ott mondjuk egy időzített felvételnél szépen felébred magától a rendszer, felveszi a beállított dolgot, majd visszamegy suspendbe. Régen próbáltam geebox-ot is (ha jól tudom az linux alapú), az pl bebootolt cd-ről, majd ki is lehetett venni a lemezt és működött, de annyira nem funkciógazdag, mint pl egy win-es frontend. lehet hogy most már többet tud, én kb 2 éve próbálkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- Vicces képek
- Motoros topic
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest