- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #43138 üzenetére
Bevált bizony, de ugye nyersen csak a lapot nem volt módomban tesztelni. Ment az A8, a ház és az ITX lap, helyette jött a passzív PHT kuckó, az A10 és a M-ATX lap. Eleve a kialakítás miatt is nagyobb lapot akartam, hőleadás stb miatt, plusz tuning mínusz és pluszban is.
Ha feltételezzük, hogy csak HDMI kimenet szintjén van difi, téged az egyből elkerül, ahogy említed is. Szerintem egyébként több szereplős kérdés, tehát beleszól az alaplap, annak alkatrészei, kialakítása, de talán kisebb (sokkal kisebb) részben, mint ha az audio kimenet is a lapról történik. Még Trinity-nél volt, hogy csak lapot cseréltem (akkor egy szériahibás MSI VRM miatt) Asrockra, és jobban szerettem a régi hangját.
Ha pedig jön a Bristol, valszeg mehet a levesbe az egész, pontosabban a lap és proci. A miértekről mi már beszéltünk, nekem kell a HEVC mindenképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest