- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
Patice #42952 üzenetére
14.04 alatt a lejátszással semmi gond sincs, bár frekvenciaváltáskor egy pillanatra szétesik a kép, de az nem akkora probléma. A menüben lépkedés is jobbnak tűnik, lehet reszeltek valamit a Kodi 17-en. Kb. 1 hónapja, amikor próbálgattam a verziókat és felraktam a 16.04-et (hátha...), akkor addig volt menühang, amíg el nem indítottam egy filmet. Utána teljesen elszállt, semmilyen hangot sem adott.
Igen, desktop verziót használok, bár a szerver is megfelelne. Az SSD-n úgyis csak a rendszer és a home van, háttérben meg nem fut semmi felesleges, ha Kodiba bootolok, szóval elfér.
Ubuntuban azt hiszem kifejezetten HDMI hangeszközt kellett választani, hogy legyen hang, Kodiban meg hagytam, ahogy volt. Talán PulseAudio-n...
(#42951) MasterMark: Próbáltam, de valamiért nem akart live módban csomagokat telepíteni nekem...
Majd megnézem megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest