Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok egy kis help kellene nekem mert most valami nagyon nem jó a HTPC-vel!
Adott egy HTPC (N3150) + Win 10 + Transmission + Kodi 16.1.
Tegnap midnent bekonfigoltam, asztali gépemmel összelőttem a transmission remote-tal hogy tudjak az asztaliról vezérelni a letöltést, és este kikapcsoltama HTPC-t mert a torrent miatt a Bitfenix HDD ledje kivilágította a szemem.Ma meló után hazaérek , benyomom, és láss csodát, Transmission nem megy, egyetlen torrent sem aktív sajnos. Itt lehet a torrent oldalal lehet a gond mert egy másol oldalról seedel rendesen. Ötlet?
Viszont az nem tiszta nekem hogy olyan bajom van hogy van egy Pi2-m amin Openelec 6.0.3 van, melyen azt szerettem volna hogy betallózom a HTPC-n lévő könyvtárat smb-vel de eldobtam az agyam mert:
-25 percig !!! vártam arra hogy smb-ben a gépet vagy Windows hálózatként megtaláltam, de a filmek vagy sorozatok mappáig nem jutottam mert mert folyamatosan azt írta hogy ,,dolgozom"
Erre valami ötletetek?
Próbáltam olyasmit is tenni, hogy smb-ben megadtam az IP címét a HTPC-nek , viszont ott is jó 20 percet vártam mire eljutottam filmek mappáig de ott ismét megáll a tudomány csak tölt - tölt és ennyi.Openelec ennyire szarul kezeli a Windows-os meghatót vagy mi lehet a baj?
Windows 10-nél a routerben a transmission portát belőttem, más windows-os gépről simán látok mindent.
Jó lenne ha segítenétek mert már idegbeteg
vagyok sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest