Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stigma

addikt

Sziasztok egy kis help kellene nekem mert most valami nagyon nem jó a HTPC-vel!

Adott egy HTPC (N3150) + Win 10 + Transmission + Kodi 16.1.
    Tegnap midnent bekonfigoltam, asztali gépemmel összelőttem a transmission remote-tal hogy tudjak az asztaliról vezérelni a letöltést, és este kikapcsoltama HTPC-t mert a torrent miatt a Bitfenix HDD ledje kivilágította a szemem.

Ma meló után hazaérek , benyomom, és láss csodát, Transmission nem megy, egyetlen torrent sem aktív sajnos. Itt lehet a torrent oldalal lehet a gond mert egy másol oldalról seedel rendesen. Ötlet?

Viszont az nem tiszta nekem hogy olyan bajom van hogy van egy Pi2-m amin Openelec 6.0.3 van, melyen azt szerettem volna hogy betallózom a HTPC-n lévő könyvtárat smb-vel de eldobtam az agyam mert:

-25 percig !!! vártam arra hogy smb-ben a gépet vagy Windows hálózatként megtaláltam, de a filmek vagy sorozatok mappáig nem jutottam mert mert folyamatosan azt írta hogy ,,dolgozom"

Erre valami ötletetek?
    Próbáltam olyasmit is tenni, hogy smb-ben megadtam az IP címét a HTPC-nek , viszont ott is jó 20 percet vártam mire eljutottam filmek mappáig de ott ismét megáll a tudomány csak tölt - tölt és ennyi.

Openelec ennyire szarul kezeli a Windows-os meghatót vagy mi lehet a baj?

Windows 10-nél a routerben a transmission portát belőttem, más windows-os gépről simán látok mindent.

Jó lenne ha segítenétek mert már idegbeteg :DDD vagyok sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák