Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz sb #41600 üzenetére

Legyen csak méretes, bazi erős GPU-val, kevesebb maggal. :)

....Egyébként ha nekem olyan erős gpu kellene akkor rág dvga-val nyomnám. ...

Most már értem miért értetlenkedtél a GPU vágyaimmal kapcsolatban :) Anno kiveséztük, hogy a hangminőséggel szemben támasztott követelményeim alá max 120W táppal tudok dolgozni (most még)! Ebbe semmilyen, a 7850-nél nagyságrendekkel jobb algót futtató VGA nem jöhet szóba. (Szignifikáns difi madvr r9, GTX9 kb) És akkor itt jön képbe, hogy évekig maradhatna a Kaveri, de felskálázáshoz kevés lesz vagy lehet, illetve....

De nem is folytatom, mert UHD, 10bit HDR és kutyafasza, csak tippelgetünk...

A madVR-ba már most belekerült:

* if DCI-P3 3dlut isn't selected, BT.2020 3dlut is used instead (if available)
    * if BT.2020 3dlut isn't selected, DCI-P3 3dlut is used instead (if available)

Csak ezzel, fentieket támogató natív anyagokkal és egy kalibrált UHD projival elképzelhetetlenül pontos képminőségünk lehet.

UI: A 16-os RC3 full képernyő/ablak módban MPC-vel észrevehetetlen az integráció. Ez így sokkal faszább, mint a DSPlayer, mert az MPC feliratkezelője agyonveri az XYvsfiltert, mínusz a meglévő DS bugok.

(#41602) hunaqua

Nekem voltak hanghibáim OE-vel, de elég ha Kodi fórumán belenézel mennyivel szélesebb körű a Kodi/Intel Linux alapú fejlesztés és támogatás. Ha van is hiba, sokkalta nagyobb eséllyel javítják, mint AMD.

Friss tapasztalataim nincsenek, akár lehetnek barátok is, csak megjegyeztem, hogy OE alá az elvi esélye is kisebb bárminemű hibának, ha pl ha egy Braswellt teszel a feneke alá. AMD AM1 pedig tökéletes Windows környezetben.

Új hozzászólás Aktív témák