Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#75912448 #41590 üzenetére
Hát ez így méretes chip lesz.
Lehet, hogy valami jobb gpu-féle is kerül bele egyszer, de látszik ebből is, hogy elsősorban cpu fronton erősítenek. 1-2 napja kint volt a hír a 32 magos skálázódásról. Nyilván ez szerver vonalra jön majd inkább de azt már régen tudjuk, hogy desktopra is HEDT vonalra tervezték, kifejezetten cpu-ra gyúrva. 4-6 magos, 8-12 szálas csúcs Intelek ellen.Persze remélem idővel lecsorog majd 4 magos kivitelben (átlag)emberi fogyasztásra is.
De az látszik, hogy ez a szegmens egyelőre marad a BR-rel lefedve aztán majd 1-2 év múlva kiderül.
(Mondjuk én szkeptikus vagyok, mert amit beletettek a 16-32 magos architektúrába az nem olcsó és mezei 4-8 maghoz semmi szükség rá. Kicsit ágyúval verébre lenne.szerk: Egyébként ha nekem olyan erős gpu kellene akkor rág dvga-val nyomnám. Még most, az agyonbutított, lefaragott fogyasztású csirke APU-m mellett is elgondolkodtam, hogy fogyasztásban jobban kijönnék egy Intel cpu+dvga-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest