Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Nem találtam még megoldást a problémámra, de az utóbbi időben volt itt 2 embernek is ugyanilyen gondja. A PC HDMI kábelen megy az erősítőbe. Onnan tovább a kimeneten a tévébe.
Ha a tévé be van kapcsolva, akkor nincsen hangom, vagy csak 2 csatornás PCM vagy akadozik a hang. (Lejátszótól és beállításoktól függően).
Ha a tévé ki van kapcsolva, akkor minden formátum rendesen átmegy az erősítőre, nincs gond, de ugye akkor nincs kép a tévén, mert ki van kapcsolva.
Arra már rájöttem, hogy ha a tévé be van kapcsolva, akkor azt ismeri fel a Win alap HD Audio Device-nak és inaktiválja az erősítőt, amit előtte hiába állítottam be alapnak. Ha ki van kapcsolva, akkor az erősítő lesz az alap és megy minden rendesen. Erre itt egy screenshot, nvidia vezérlőpultban is ugyanezt a 2 eszközt látom felváltva, attól függően, hogy a tévé be van-e kapcsolva vagy sem, tehát 2 külön eszközről van szó: [link]Feltúrtam a fél netet, de megoldást még nem találtam erre a problémára. (Kivéve olyan röhejes dolgokat, hogy fújjak bele a jack dugóba és majd kattan egy relé; vagy telepítsem az alaplapi realtek drivert (ami már a biosban tiltva van); kössem össze a vga-t az alaplappal vagy hangkártyával, stb) Több HDMI bemenetet is próbáltam az erősítőn. Annyit írtak még erre a problémára, hogy inkompatibilitás van és sosem fog működni, vagy kapcsolgassam változó sorrendben az eszközöket, és akkor az EDID handshake rendbe jön. (EDID tudom mi az, de ezt a kifejezést még így nem hallottam)
Erősítő: Denon AVR X 520 BT
VGA: Nvidia 630 GT
TV: egy régi, 10 éves Philips plazma mindenféle extra funkciók nélkül.Lassan 24 órája küzdök ezzel, jó lenne, ha valaki tudna valami megoldást erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest