- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
A meedioTV-ből én csak a sima TV szolgáltatásokat próbáltam ki, egy Hauppauge PVR 150-es és 351-es kártyával. Time shiftinget és Progarm Gude-ot nem próbáltam, de egy valag lerás van különböző ilyen irányú tapasztalatról a meedio fórumon: [link]
Az XMLTV-nek van natív támogatása, de tudom, hogy vannak trükkjei, hogy jól menjen, ezt is nézd meg a fórumon.
Nem tudom, hogy mi az a ''Sima sorosport infravevőt'', kérlek pontosítsd ezt. Biztosan működik a Hauppauge kártyák távjával-vevőjével (nálam ez megy most) és az USB-UIRT vevővel (ez ment korábban), további kompatibilis cuccok, hozzájuk plug-inek: [link]
''Maga ez egész program mennyire stabil egyébként?''Erre nem tudok mit válaszolni. Nagyon. De komolyan, nálam még nem rohadt le, pedig fejlesztgetek is alá, elődjét is használtam (myHTPC), stb. Van néhány nyűgösebb plug-in, ami még nem a végleges verzió, azok okozhatnak memóriahibákat kilépéskor, de ennyi. Fontos, hogy a .NET keretrendszer legyen istallálva az XP után, utána a meedio, így megy az alaprendszer és a legtöbb plugin, ha kell valami spec cucc valamelyik pluginhez, azt jelzik (ha máshol nem a plugin fórumbeli topikjában).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali fotós kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest