Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
OK. Köszi!

Szerintem most még egy darabig elleszek a 4330-cal, meglátom mennyi renderert bír el. Úgy sem vetítőn nézem és ahogy alakulnak a körülményeim még egy darabig marad a TV. Már így sem panaszkodom, így is van szebb képem Dune 301 után, vagy olyan képem, amilyet akarok, meg ami nekem fontosabb: jobb hangom HDMI-n is.
Érdekes fejlesztések jönnek szerintem majd az elkövetkező pár évben, Intel és AMD vonalon is egyre erősebbek az IGP-k, lassan itt a h.265/HEVC/4K, stb.
Szóval most egyelőre kivárok és használom azt, ami megvan. Aztán majd ha ellenállhatatlan fejlesztési vágyam lesz megfelelő mennyiségű pénzmaggal párosítva, akkor váltok.

(#32175) Ribi:
Olyan GPU igényes rendereket akarok futtatni IGP-n, amikkel jobb képet lehet kapni, mint egy alap DXVA-val. Itt a topikban sokszor esik szó róluk (madVR...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest