- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
kintről bentre léghangot gátolsz, a gépben meg testhang van, mikor rezeg a hdd, a venti meg léghang.
A HDDk azért hangosabbak a Fractal házban,mint az Antecekemben, mert a Fractal belső burkolata léghang-gátlásra jó. A testhang-gátlás trükkösebb, ott az ész többet számít,mint a súly. Nézz meg egy finite elemente master állványt. egyik legjobb állványnak mondják, és könnyű, csak trükkös.
Ez a dupla giszkarton nekem is új volt, néhány éve egy akusztikus ismerősöm házánál tanultam meg, hogy jobb megoldás,mint a tégla.
bzoley:sajnos tudom, h miért nem jó műszakilag sem az optikai kábel (hifire), ezért, amikor hallottam is, nem csodálkoztam, hogy gyenge. spdif átvitelnél nincs nagy adatforgalom, sem GHz, ellenben a hifiben használt optocsatolók rémesen rossz jitterrel bírnak, ami hifiben problémát okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest