Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Warter #27598 üzenetére
Szerintem az olcsóbbat kell választani.
Ami miatt nem nagyon számít szerintem a különbség:
- Nem tudom milyen fogyasztásra méretezed pontosan, de ha kicsire (<60W) akkor eleve a minősítések nem sokat mondanak. Emlékeim szerint csak Platinumon mérnek 10%-os terhelést, alatta nem, így a minősítés semmit nem mond el a kisebb terhelések hatásfokáról. És a nagyobb terhelésű hatásfokokból sem lehet általában következtetni, hogy milyen meredeken esik a hatásfok 20-40W környékén.
- Ha nagyobb is a max fogyasztás tipikusan úgyis sokat megy idle körül minden gép, ott meg egy mai konfignál 20-30W-nál több úgysem lesz a fogyasztás.
- Ha nagyobb táp jobb minősítésű akkor is kisebb terhelést kap és kisebb lehet a hatásfoka.
- De ha van is különbség hatásfokban adott szinten, az alacsony szint miatt kicsi lesz az eltérés mindenképpen.Computerbase.de-n volt asszem L7 és L8 teszt is egy halom másik táppal. Ha jól rémlik alacsony fogyasztás mellett is voltak mérések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest