- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tws1
csendes tag
válasz
slashing #24381 üzenetére
Ha jol ertettem a leirasokat, ez az eszkoz wifi-n kapott utasitasokat fordit at IR es BT jelekke. Az osszerendelest az android vezerlo szoftver es az adott eszkot kozott fel kell programozni (a logitech eszkozlistaja alapjan). Nem teljesen vilagos, hogy ez siman bongeszobol megoldhato vagy muszaj hozza win alapon futo program.
Nem tudom kepes-e kezelni olyan eszkozoket, melyek nem szerepelnek a logitech listajaban.Ami nekem leginkabb kerdes:
1. Tanithato-e olyan eszkozokre, amik nem talalhatoak meg a logitech adatbazisaban (pl. IR vagy BT vezerlesu vilagitasok).
2. Milyen az infra lesugarzasi szogtartomanya. (A hatotavval gondolom nem lesz gond.)Magyarorszagon ugy latom nem kaphato, de az osztrak logitech honlapon rendelheto.
Ha ugy jon ki a lepes, hogy meglepem vele magam karacsonyra, akkor referalok majd rola.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation 5
- Egérpad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Metal topik
- Milyen routert?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest