Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulo81
aktív tag
Azért a driver írásnál még nem tartok.
Ami sokat hozott a rendszernek azok az alátétek. Kategóriát ugrott. (Tudom, nem hájendde azért elég jól szól)
Szoftveresen a windows thin pc amit még nagyon jónak hallok, ez van "feltuningolva". (Letiltva felesleges szariok, stb..)Passzív ház meg passzív gép azért kell, mert ha már említve volt a tabla, a human audio tartott pár éve egy előadást a triódás találkozón, hogy minden ventillátor, mint elektromos motor zajt visz vissza az áramba, tudom szarul fejezem ki magam, de esküszöm ez volt a lényege amit mondtak. Ezután ki is próbáltam, hogy lehet-e hallani ugyanazon a gépen különbséget, ha kicseréljük passzívra a hűtést és leesett az állam mennyit számít.
Értem mit mondasz, igaz is, nem feltétlenül akarom levenni a feszt, csak ha nagyon muszáj.
De bízom benne, hogy nem lesz nagy melegedés.
A hdplex házhoz lehet rendelni többféle tápot, még nem döntöttem el melyik lesz. (Vajon a hifi-grade táp csak reklámszöveg?)http://www.hd-plex.com/hdplex-h1.s-fanless-computer-case.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest