- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulo81
aktív tag
Persze már letörölték, de nem én ugrottam neked, hanem fordítva, de tényleg hagyjuk többet...
Lehet, hogy nem tudok mindent, de igen, kismillió bufferen átmegy, javíts ki (majd privátban) ha rosszul tudom többek között a proci saját bufferén, ami a cache aminek van egy elérése, meg átmegy az oprendszer ó ill. szoftver bufferén, aminél szintén számít a sebesség, na meg ugye a ram elérése sem mindegy, ahol végrehajtódnak a parancsok. Erre akartam célozni azzal amit mondtam. Hallottam, hogy mennyivel rosszabbul szól pl. egy magas CL-es ram.
Mesélhetsz/mesélhettek a hang fizikájáról, ha úgy gondolod, hogy semmit sem tudok róla, szívesen olvasom.
De jelenleg a digitális jeleknél tartunk, amiből a hallható zene lesz..
És többen kérdezték milyen szorvert használok milyen beállítással, azért linkeltem...
Többit TÉNYLEG privátban aki akar írjon, elbúcsúzom, nem szeretnék több támadást kapni. Písz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest