Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
100b
tag
válasz
beencee #1747 üzenetére
Lehet, hogy most még hülyébbnek tartotok majd, de nekem még a 66 watt is sok (ezt olvastam a belinkelt topicban). Egyébként a belinkelt topic képeitz csak én nem tudom megnyitni, vagy a kepfeltoltes.hu-n változott valami.
Egyébként a lakásautomatizálás nekem is hosszútávú célom. De persze ezt is energiatakarékosan!
Mondjuk ha figyelembe vesszük, hogy egy darab AC/DC adapter (kis asztali halogénlámpa, USB háttértár, LCD monitor, nyomtató, router, modem stb mind-mind 3-6 wattot fogyasztanak akkor is, amikor nem is működik a rájuk csatlakoztatott cucc (csak ilyen jó hatásfokú trafókat sóznak ránk)... Akkor nem is olyan gáz a 66W... De ha lehet kevesebb is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest