- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megcsináltam az MPC-HC + madVR + LAV filters tesztet kiegészítve a dtsdecoderdll.dll beszerzésével.
Az XBMC+Brazos egy szinte tökéletes médialejátszó (vagyis tökéletes, mert csípőből játssza a BD50-et is bármilyen hanggal), de a kicsi lap ettől a négyestől rendesen hasra esett
Maximum 720p-t bírt, azt is 80% körüli procihasználattal. 1080p már 100% és diavetítés (XBMC elvan 20-30%-kal).
A madVR képminősége nem piti, élesebb, mint a normál lejátszók, de a legnagyobb változás bőrszínnél tapasztalható. Zavarbajejtően természetes képet sikerült vele kihoznom. Asztali gépen is 60-70% terhelés lehet 4 maggal Full HD alatt. Win 23Hz beállítással 23,976Hz problémát sem tapasztaltam, de erre még nem volt időm, majd megnézem.
A képet normál nézési távolságon belül néztem, kérdés, hogy a pozitív változásokból mennyit látni távolabbról. Képátló függvénye is lehet, gondolom minél nagyobb, annál látványosabb lehet. Ha jól tudom az MPC-HC ráadásul valahogy integrálható az XBMC-be.
Az A6 5400 elég lesz madVR alá, van tapasztalatotok? Vagy erősebbet rendeljek, az eredetileg is kinézett A10-et?
Bár vagyok annyira kényelmes, hogy továbbra is az XBMC-t használjam, mert jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest