Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Megcsináltam az MPC-HC + madVR + LAV filters tesztet kiegészítve a dtsdecoderdll.dll beszerzésével.

Az XBMC+Brazos egy szinte tökéletes médialejátszó (vagyis tökéletes, mert csípőből játssza a BD50-et is bármilyen hanggal), de a kicsi lap ettől a négyestől rendesen hasra esett :D Maximum 720p-t bírt, azt is 80% körüli procihasználattal. 1080p már 100% és diavetítés (XBMC elvan 20-30%-kal).

A madVR képminősége nem piti, élesebb, mint a normál lejátszók, de a legnagyobb változás bőrszínnél tapasztalható. Zavarbajejtően természetes képet sikerült vele kihoznom. Asztali gépen is 60-70% terhelés lehet 4 maggal Full HD alatt. Win 23Hz beállítással 23,976Hz problémát sem tapasztaltam, de erre még nem volt időm, majd megnézem.

A képet normál nézési távolságon belül néztem, kérdés, hogy a pozitív változásokból mennyit látni távolabbról. Képátló függvénye is lehet, gondolom minél nagyobb, annál látványosabb lehet. Ha jól tudom az MPC-HC ráadásul valahogy integrálható az XBMC-be.

Az A6 5400 elég lesz madVR alá, van tapasztalatotok? Vagy erősebbet rendeljek, az eredetileg is kinézett A10-et?

Bár vagyok annyira kényelmes, hogy továbbra is az XBMC-t használjam, mert jó. :D

Új hozzászólás Aktív témák