- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem mondtam, hogy gáz, feldobtam a kérdést, hogy van-e értelme cserélni, szerencsére a többiek kiokosítottak
Úgy voltam vele, hogy ha már a D1 sem elég, akkor baj van. Kell mellé egy 3D képes Egreat, aztán kiderült, hogy a médialejátszók kezdik dobni az iso lejátszást, most már a menü sem fog menni. Eladom a lejátszókat és 55-60"-ig bőven elég lesz egy kisebb Dune. Tapasztalatból mondom, már a 101 is hozta a Smart sorozat kép és hangminőségét, tehát az új 3D modellek is fogják, a kicsik is. Ellenben amit nem tudnak, arra jó lesz egy HTPC, ahogy ezzel látnék el NAS, és csomó egyéb feladatot, ezért kell nekem viszonylag erősebb hardver, jó sok USB bemenettel. Úgyhogy minden valószínűség szerint mindkét oldalt erősíteni fogom
Ha maradéktalanul elégedett leszek a HTPC hangjával (ettől félek egyedül, a képtől nem), akkor mehet a Dune másik helyiségbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Építő/felújító topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest