- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Osibaa #13190 üzenetére
Na ez elég érdekes dolog. Nekem egy TP-Link 722N van, AMD 785G alaplapban tökéletesen ment heteken keresztül 24/7-ben (a torrentet is bírta), Intel P55 lapban nem sikerült pár percnél hosszabb kapcsolatot összehozni eleinte. Később jött egy BIOS frissítés az alaplaphoz, azzal akár 1-1,5 napig is bírná ha használnám, de ezt a teljesítményt sem találtam kielégítőnek, mert sokszor már fél óra után is megszakadt a kapcsolat. Az oprendszer mindkét gépen Win7 volt, próbálkoztam Win driverrel és a gyárival is. A lényeg hogy túl sok mindenen múlik egy USB WiFi stick működése, nekem jelenleg úgy tűnik hogy leginkább a szerencsén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Formula-1
- Jogász topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest