Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikhunter
tag
Hello! Kérdésem lenne!
Öregecske rendszerem 1080p s filmek lejátszásánál már kicsit akadozik (AMD X2 4200+). Szeretném bevonni a munkába a videokártyát is, viszont erre az x1950 nem igazán vevő. Milyen kártyát tudnátok ajánlani AGP-s kivitelben ami a legújabb videogyorsító eljárásokat ismeri? Gondolok itt UVD2 vagy afölötti dolgokra ami már ténylegesen tehermentesíti a cpu t. Ati-ból a 4650 esből találtam, viszont ez már meghaladja a büdzsét + nekem nincs szükségem a 3D-s teljesítményére. Nvidiából nincs valami újabb low-end kártya? Lélektani határ olyan 10e forint. Annál többet nem ér meg nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motoros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest