Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagofett
tag
válasz
Gerlingen82 #5740 üzenetére
Szia!
Én idén fogok végezni MSc-n, igaz másik szakirányon (szoftvertechnológia egész pontosan). Alapszakot is az ELTE-n csináltam, szóval van egy kis tapasztalatom
Jól értem, téged leginkább a mester képzés érdekel?
Mesteren rögtön beiratkozáskor el kell dönteni a szakirányt ugye, de a felvin még magára az MSc-re jelentkezel - pontokat itt külön felvételin kapsz (jellemzően nem egy teljesíthetetlen dolog)
Mester szakra nem szoktak túl sokan továbbmenni, ~70 fővel indult az én évfolyamom - Modellalkotóra tényleg viszonylag kevesen mennnek, de azért az 5% az túlzás, 10-15% az embereknek azért oda megy, annyira nem magányos azért - főleg, hogy vannak közös órák, illetve kell választonod másik szakról is tárgyakat.
Az egyik fő gond, hogy pl esti képzésben csak szoftvertechnológia szakirány van, így aki estire akar menni, annak nem nagyon van választása. Na meg azért csak ott van, hogy ez erősen matekos szak, ami azért nem mindenkinek fekszik. Túl sokat nem tudok róla, csak amiket meséltek, de egyáltalán nem tűnik teljesíthetetlennek, csak olyan érdeklődés kell hozzá.A másik két szakról nem tudok sajnos, de a mérnök infó azért kicsit más irány szerintem mint a prog. infó.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok (ha tudok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Update 10.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest