- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Amúgy rájöttem én is, hogy a tea hiányzik nekem! Ugyanis én középsuliban is azt vittem már magammal és egyetem első félévében is az volt, viszont valamit összeszedhettem vagy lelkileg volt gáz, de sokszor hasmenésem volt meg égett a gyomrom... pontosabban először hasmenésem volt, de csak akkor, ha korán keltem, ez ment egy ideig, aztán elmúlt és helyette égett a gyomrom, mint állat. Sokszor a 4-6-os villamoson is úgy álltam, hogy nagyon érzékeny voltam a bukkanókra, mert a gyomrom megérezte azt is, meg hányingerem volt... évfolyam zh-n is volt belőle gond: rámjött a hányinger és qrvára paráztam h remélem nem fogok hányni, de nem akartam kimenni, mert meg akartam csinálni a zh-t. Aztán ott volt a szendvicsem, csipegettem belőle, az volt a legrosszabb, mert amikor a számba vettem egy darabot, még jobban rámjött, de aztán 1-2 falat lenyelésével jobb lett a helyzet... Meg péntekenként barátnőmnél voltam és délután együtt szunyókáltunk, aztán erről is leszoktam, mert előtte éhes voltam és ettem, viszont evés utáni lefekvés délután nálam heves gyomor égést eredményezett. Egyszer így lettem nagyon rosszul nála, égett a gyomrom és remegtem is... de szerencsére 1 óra alatt elmúlt... Na én ekkor álltam le a teával, mert valamennyit rontot a helyzeten, és ugye az savas, mármint csersav tartalma van, okozhat gyomorégést, persze a rosszulléteim nem amiatt voltak, csak én akkor álltam le vele. Azóta van az kb, hogy iszonyatosan álmoska vagyok... nagyon elszoktam a teától, ezer éve nem ittam... asszem visszaszokom rá megint.
Egyébként már nincs gondom hasammal se, gyomrommal se. De akkoriban voltam orvosnál vele, teszteket végeztek (emlékszem egyszer egy ilyen reggeli teszt alatt, amikor fél óránként kellett fehér löttyöt inni, akkor tanultam architektúrák vizsgára), de odáig jutottunk, hogy valszeg lelki dolog, mert hogy nem megy az egyetem úgy, ahogy kéne. De aztán téli szünet alatt nem kellett korán kelnem, és jobban is voltam, csak vizsgákra jártam. De akkor már kigyógyultam belőle. 2. félév kész álom volt ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- E-roller topik
- VMware
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest