Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz peterszky #2970 üzenetére

Én tavaly már nem tudtam lejelentkezni Anal 1 vizsgáról, mert félrenéztem a zárás dátumát, így későn akartam lejelentkezni. :D Bementem, valami gyakvezér volt ott, mondta várjuk meg a Fridlit. A többiek vizsgáztak, én meg hátul ültem, vártam Fridlire, hát vizsga után kb negyed órával meg is jött, magyarul jó sokat vártam rá ... aztán kérdezte, hogy miért nem próbáltam meg, mondom mert nem tanultam rá (lehet, hogy meglett volna a 2-es, de normálisan akartam vizsgázni, nem holmi "meglett a 2-es kis szerencsével szinten")*, és nekem 1-est írt be.

* persze, vannak olyan tárgyak, amikből jó nekem a "szerencsével 2-es" is, persze ehhez az kell, hogy kellően unjam már a tárgyat meg a vizsgáztatót. Pl logika, mert a gyakorlat ízi volt, hát a mamától meg a kérdéseitől előre félek ...
    Egyébként 1 héttel később asszem meglett a 3-asom analból, és az legalább nem holmi szerencsés 3-as volt, hanem stabil 3-as, mondjuk akkor már végképp elegem volt az egészből (jún. 16.), ezért meg sem próbáltam a szóbelit a jobb jegyért. :D

Új hozzászólás Aktív témák