Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
peterszky #2970 üzenetére
Én tavaly már nem tudtam lejelentkezni Anal 1 vizsgáról, mert félrenéztem a zárás dátumát, így későn akartam lejelentkezni.
Bementem, valami gyakvezér volt ott, mondta várjuk meg a Fridlit. A többiek vizsgáztak, én meg hátul ültem, vártam Fridlire, hát vizsga után kb negyed órával meg is jött, magyarul jó sokat vártam rá ... aztán kérdezte, hogy miért nem próbáltam meg, mondom mert nem tanultam rá (lehet, hogy meglett volna a 2-es, de normálisan akartam vizsgázni, nem holmi "meglett a 2-es kis szerencsével szinten")*, és nekem 1-est írt be.
* persze, vannak olyan tárgyak, amikből jó nekem a "szerencsével 2-es" is, persze ehhez az kell, hogy kellően unjam már a tárgyat meg a vizsgáztatót. Pl logika, mert a gyakorlat ízi volt, hát a mamától meg a kérdéseitől előre félek ...
Egyébként 1 héttel később asszem meglett a 3-asom analból, és az legalább nem holmi szerencsés 3-as volt, hanem stabil 3-as, mondjuk akkor már végképp elegem volt az egészből (jún. 16.), ezért meg sem próbáltam a szóbelit a jobb jegyért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest