Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drinker
tag
válasz
MittuDomain_ #49066 üzenetére
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Gargouille #49078 üzenetére
Jó kérdés.
Ha zombiapokalipszis lesz akkor a Wizard lesz nálam. Ha csak erdőbe megyek akkor a HC65.
Ez a kettő és az NU25 jelenleg beton stabil hellyel rendelkezik a készletemben, szerintem az általam próbáltak közül ezek hárman a legjobbak. Mind másban jó. A HC30 kérdéses, mert többször is el akartam adni, de az meg távolabbra világít, mint a többiek, de több mindent is hiányolok belőle.Ha csak és kizárólag egy maradhatna akkor az valószínűleg a HC65 lenne. Vagy a Wizard
-
WestBam
Topikgazda
válasz
nemethbalazs #49063 üzenetére
Ha már így szóba kerültem, szóval ha csak a mindennapi otthoni használat a célod a fejlámpával akkor én a Nitecore NU25-öt ajánlom.
Konkrétan szinte minden alkalommal azt kapom a fejemre. Kicsi, könnyű, mindent tud, ház körül elég fénye van. A HC65 mint írtam a cikkben is szerintem jelenleg az egyik legjobb fejlámpa ami mindent tud amire szükséged lehet egy fejlámpától. Cserébe nehéz, nem szívesen kapom fel csak úgy. Ez 2018 konklúziója
H03 nálam nem igazán favorit. Nem rossz, de vagy a Wizard vagy a HC65 kerül kint fejre, szerintem hónapokig lakott a szekrény mélyén mielőtt minap elővettem. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #49072 üzenetére
A D4 18650 akkus. Az előbb a D4S-ről volt szó. Az 26650-es. 4800 lumen ami kb egyezik a Q8-al de a Q8-ban jóval több az anyag így az bírja 3 percig is maxon. A D4S az kb 1 percig. Ellenben zsebre lehet tenni. D4S XP-L HI leddel 68$ és erre nem szokott kupon lenni. Q8 pedig kuponnal kb 45$.
-
zoli03
őstag
Nem emlékszik valaki, hogy a lámpás talin az Emisar D4S melyik LED-del volt szerelve?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
nemethbalazs #49063 üzenetére
HR20 közelre túl hot spotos és a fejpántja is elég gagyi. A H03-al és a HC65-el nem lősz mellé. Majd dönt a pénztárcád
H03-ból NW-t kell venni.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
drinker #49065 üzenetére
Én még a H03-ra is sajnálom a pénzt, egy RJ-02 és egy Xanes D25 vannak itthon.
Az előbbi csak elvben az enyém, faterom teljesen kisajátította. A Xanes spec-eket el kell osztani hárommal (lm biztosan), de legalább nem olyan böszme nagy, mint a borjú. Én még 13USD vettem preorderben, többet nem nagyon ér, de annyiért azért jó vétel volt.
Tényleg ínség van most a fejlámpa-piacon ahogy látom. -
drinker
tag
Nekem többek között Imalent HR 20, illetve egy Klarus Titanium H1A fejlámpáim vannak.
Mindegyiket nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Persze csak is akcióban, mert az eredeti áruk nevetséges... -
-szabi-
addikt
válasz
nemethbalazs #49060 üzenetére
Őt már néztem, de az ára miatt kiesett.
Fejlámpákkal kapcsolatban ugyanezt az utat járom, kis boruit elajándékozása óta keresem H03 mellé mi legyen. -
nemethbalazs
tag
válasz
ZozzV6 #49061 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek Zozz és FBLLMAG a segítséget, ki fogok próbálni egyet. Aztán vagy ez marad az enyém, vagy az ODF30 mint flood lámpa, a másik pedig megy karácsonyra valamely családtagnak, hogy ne féljenek sötétben
Fejlámpát is nézegetek magamnak a Boruit RJ-02 leváltására, mindenes fejlámpásnak. Udvarra, garázsba, esetleg szereléshez, stb. A Boruittal nem látom jól a színeket, olyan... egyszínű minden, valószínű a CRI értéke nem a legjobb
, és nagyon messzire sem világít, plusz megőrülök a fényerőszabályzásától...
Igazából 2 lámpáson gondolkodom, az egyik a Skillhunt H03, a másik a Nitecore HC65, minkettőt az elemlámpablog.hu-ról néztem ki
A Nitecore jóval drágább sajnos, nem tudom megéri-e a felárat, igaz adnak hozzá akkut is, és tölthető. Esetleg ezeken felül valami jó alternatívát tudtok?
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
A ThruNite TC20 tükre az Acebeam EC50 -essel megegyezik, kezelése szintén nagyon hasonló, mintha egy helyről vásárolnák az alapanyagokat. Ha a TURBO fokozatot nézzük, a ThruNite jobban (látványosabban) visszavesz az első 5 perc alatt. Ha sétán nálad van, és néha kell a TURBO fokozat (dupla kattintással bármikor elérhető), inkább a ThruNite felé hajlok.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
A márka maga jóféle bár egy lámpám sincs tőlük. De a vélemények jók. A BLF GT előtt ők tartották a hatótáv rekordot a TN42 lámpájukkal. Mivel nagy led kis reflektor kombó ez is sok szórt fényt ad és relatíve kis hatótávot. Egy C8 lenyomja távban. de beterít mindent.
-
nemethbalazs
tag
válasz
-szabi- #49056 üzenetére
És egy ilyen nem felelne meg?
ThruNite TC20Zozz, milyen lehet ez a Thrunite lámpa? Egyáltalán maga a márka milyen minőségű lámpákat készíthet?
-
ZolkoW
őstag
válasz
gyapo11 #49058 üzenetére
nekem sokkal könnyebb követni most, hogy ha egy floridainak írok egy emilt, akkor arra ő csak reggel fog válaszolni, és hogy az nálunk mikor lesz, mert meg tudom nézni, náluk mennyi idő van, és milyen nap. Olyat azért csak nem kéne csinálni, hogy a hétfő délben kezdődik, vagy akkor a napok eleje-vége hogy lenne?
-
gyapo11
őstag
válasz
Tony21 #49045 üzenetére
Nekem furcsa lenne januárban mondjuk 30 fok meg fürdés ezerrel, de az ausztráloknak ez természetes.
Ahogy észak-dél irányban ez megszokott, miért ne lehetne ugyanígy megszokni, hogy pl. amikor Greenwichben van dél, akkor az egész világon dél van. Van ahol már esteledik, van ahol már éjszaka, van ahol hajnalodik, de mindenhol 12 óra. Az összes óra a világon egyszerre járna, nincs számolgatás, eltolódás meg semmi. Az iskolások meg hol 8-kor indulnak, kelet felé haladva egyre többkor, nyugat felé haladva meg egyre kevesebbkor.
Ha átrepül valaki Amerikába, 8 óra repülés után 8 órával többet mutat az órája. Nem kell órát állítani, az amerikaiak órája is pont annyit mutat, mint az enyém vagy bárkié a világon. Csak nem 23 órakor fog lefeküdni, hanem 16 órakor, mert Amerikában akkor fekszenek le. Az ember bioritmusa nem az órához igazodik, hanem a napszakokhoz, évszakokhoz, a természethez. -
-szabi-
addikt
válasz
ZozzV6 #49055 üzenetére
Lámpám 26650-es aksival XHP35 led-del már van kevesebb lumennel de több kandelával, amivel te nem voltál elégedett, az UT02.
Kifejezetten 3500-4000+ lumen-t XHP70.2 leddel, habár videóban említett D4S is tetszett.
Szóval valami olyasmi tudásút.
Nem kapkodom el majd egy éves álomról van szó. -
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #49054 üzenetére
Haikelite SC26.
35$ körül van kuponnal. 26650 vagy 26350 akkuval megy. Jár mellé rövid cső is. Xhp35 és xhp35 hi leddel is kapható. Töltő nincs benne de én sose használom a beépített töltőket. 1800-2000 lumen és HI verziós leddel a 30000 kandela meg kell legyen neki simán. Hosszra fél cm-el S2+ felett van csak vastagabb jóval a 26650 miatt. Világító akkuszintjelző gombja van és Narsil firmware. És kapható kb 6 színben -
-szabi-
addikt
Lejárt az szerkesztési idő, te is így csinálod: XHP70 dedome?
-
FBLLMAG
senior tag
Hogy tudják reklámozni a Feizer IPX lámpájukat.
Ha már fókuszálható lámpát keresnék, inkább a Fenix FD sorozata, COAST vagy Led Lenser termékei között válogatnák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest