Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
Masooo #45657 üzenetére
Nem tűnt el, én tőle vettem két Sanyo 18650GA-t szűk két hete. Már csak a Sofirn SP32A-nak kellene megérkeznie, hogy legyen helyük
-
Masooo
aktív tag
jófogásról eltünt az elemes srác? sorry akkus?
-
ace22
tag
válasz
kugyu21 #45653 üzenetére
A Convoy S2+ a klubtagsághoz kell. :-) Számos jó tulajdonsága mellett ezért sem rossz választás.
Teljesítmény: Ahogy látom, kb. 500 lumen felett az egy db. 18650 cellára épülő lámpák nagyon melegednek (hacsak nincs akkora felületük, mint a C8-nak). Hiába tud 1600 lument egy S2+ méretű lámpa, 30 másodperc múlva vagy leszabályoz, vagy tönkremegy. :-(
-
Masooo
aktív tag
válasz
WestBam #45654 üzenetére
Teszt lement az akkukon:
2 kék amúgy felirat smafu, végeredmények:
4,2
904mah
108mR
300mA-val töltvevalamint
4,2
904mah
202mR
300mA-val
-----------------------------------
2 "gyári" x-balog akku (8800as csodák)4,2
1147
278mR
300al töltvevalamint
4.19
1363
164mR
300mA-val töltveKissé szórtak a belső ellenállás értékei. Ez jelent valamit? jó sz-r. mást?
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Masooo #45649 üzenetére
Pont annyit tud, mint egy C8 XM-L2 LED-del és egy akkuval.
Ha van C8-ad akkor hasonlítsd össze, ilyesféle kofferes csodával volt már találkozásom, ráadásul este, mikor épp méltatták- Aztán elővettem a mezítlábas C8-ast ami kb. 3500Ft-ba kerül átszámolva, igaz nincs benne akku és töltő (mindkettő gagyi ami van a csomagban), béna szerelék sincs hozzá, illetve a lengőkapcsoló sem volt hozzá ,de már az is kapható ugye -
kugyu21
senior tag
válasz
WestBam #45634 üzenetére
Az S1-re most nem látok akciót, így az is és az A6 is drágább, mint a Sofirn (anno az A6-t is a 17USD-s áron vettem), ezért gondoltam másod mindenesként az SP32A-ra, viszont az azonos használat az A6 mellett szól (és Astrolux C8-asom is van
).
Ace22
Az S2+nál ezek egy kicsit erősebbek, és mindenkinek S2+a van -
Tartarus
tag
válasz
Lacerta #45648 üzenetére
Köszi a címeket végig nézem hátha találok jobb ajánlatot!
Természetesen nem ragaszkodom az oldalhoz, csak noctigon lapka vonzott benne leginkább amit sokan jónak tartanak. Fasttech-ről már sok mindent vettem náluk néztem elsődlegesen ezt [XP-L HI V2-5C] plusz mellé egy réz lapkát, de csak minimálisan jönnék ki olcsóbbra, mint a korábbival és még forrasztgathatnám is fel. Házi forrasztásnál szerintem eleve könnyen hősokkot kaphat, profi kemencém PID-s platnim meg most nincs hozzá.Ezt [XP-L V3-5D ] néztem még igen baráti áron, igaz alulapkával, de még sose dedome-oltam ledet egy XR-E baleseten kívül
szóval nem tudom menne-e.
-
Lacerta
aktív tag
válasz
Tartarus #45641 üzenetére
Szerintem van egy csomó hely, ahonnan olcsóbban juthatsz hozzá, és nagyobb a választék is.
Pl. Kaidomain, Leddna, Fasttech. Van valami oka, hogy pont innen akarod venni?Nekem lesz egy, mert ki fogom cserélni a HR20-asomban az XP-L HI-t XP-L2-esre, amint lesz rá egy kis időm.
De nem lesz hozzá pcb, az marad a lámpában, mert idióta alakja van, és nem beszerezhető, illetve az 5800K-es.
Nem hiszem, hogy azt a 3.5x3.5-ös kiforrasztott magot érdemes lenne postázni. -
Tartarus
tag
Sziasztok!
Jó öreg Convoy S3-asomba (OP; XM-L T5 5C; 6*AMC7135; NLITE FW) szeretnék egy [CREE XP-L HI V2 5D LED-et] rendelni. Érdeklődnék hogy valaki rendelt-e már tőlük regisztrálatlan küldeményként, és hogy mik a tapasztalatok? 7$-nál sokallom a 2$ regisztrációt, és nem tudom nélküle véd-e a paypal védelem. Oldalukon az van, hogy regisztráció nélkül nem vállalnak felelősséget. Illetve érdekel az is, ha valakinek van fölös hasonló paraméterekkel bíró XP-L HI ledje.. -
Masooo
aktív tag
Huhh.
Elveszítem "szüzességem" ezért ha lehet, nézzétek el az esetleges esetlenséget!Megszereztem egy bl-q2800 x-balog csodalámpát, kissé pontosabban ezt:
Használják, tehát nem bemutató darab, ez azért majd látszik a képeken is és nem volt kedvem fotógépet sem előbenni, így sem a fényviszonyra sem a minőségre nem adtam annyira, de kérés esetén (bár ezen is látszik minden) javítok bármelyik közelin ha kell.
Elöljáróban még annyit, hogy a fényerőt este fogom megnézni egy 90m távra lévő romos ház falán, természetesen utcai fénnyel körbevéve, de még meglátom akarok e sétálni a tök sötét felé, a c8at is itt teszteltem elsőnek, így van alap arra, ez mit tud, bár nem várok sokat.
akkor a képek:
Én ezeket a netes összehasonltás alapján cree- nek tartom, bár a felirat a fehér felületen nem látható számomra sehol sem, míg a netes képek t6 fehér részén azért több alkalommal is láttam, ezért majd döntenek a profik.
Amennyire látható, ebben is van és 3 módban lehet használni a lámpát, 100% - 50% - flashAz eloxálás felejthető mert már sok helyen lejött és eléggé sérülékeny is, a lencse üvegből van, már karcos.
Én nem venném, 2 18650 akkuval megy, van hozzá 2 gyári felirattal megrakott 8800mah kapacítású
(3500max helyett) 36 grammos akku és grátisz 2 kék azok 29 grammosak 5500mah.
Azok már teszten vannak a c4-ben, aktuális állást nem töltök fel, ha kész a teszt jönnek az értékek. Ahogy néztem azért ne várjunk csodát ott sem.Plecsni: nem annyira ajánlott
-
snipr
aktív tag
válasz
zsolt1225 #45637 üzenetére
Ha nem horgászol sokat - mint én (évente kb 3-4 alkalommal megyek ki, alkalmanként 2-3napra bojlizni), akkor a budget megoldás is jó lehet. Én konkrétan Auchan saját márkás olcsó 9V eleméből vettem első próbálkozásra úgy, hogy volt tartalék is ha netán nem bírná sokáig... ha jól emlékszem két szezont már kibírtak, a tartalékokat a haverok élték fel menet közben, idén már valószínűleg úgy megyek le, hogy legyen nálam egy komplett tartalék szett is, de nem lepne meg ha még mindig bírná. (ja és persze szoktunk fogni is szépen, nem csak ácsorog a napon a jelző
)
-
WestBam
Topikgazda
-
zsolt1225
aktív tag
-
WestBam
Topikgazda
válasz
kugyu21 #45632 üzenetére
Vagy Astrolux S1-est, ami ugyan az mint a BLF A6. Oldalkapcsoló vs. farokkapcsoló. MElyik tetszik jobban, szerintem ezek szubjektív dolgok, ebben a kis méretben ekkora teljesítmény mellett szerintem nagy különbség nem lehet köztük. A BLF A6 kezelése megegyezik az Astrolux C8-al, amiről múlt héten írtam.
-
Kozy10
tag
Haikelite MT01 CREE XHP50 V2
[link]36.99$
code: MT01
Lejárat: 2018-04-30 -
ZozzV6
senior tag
Ma megjött a Nitecore HC65 ami a tökéletes fejlámpa számomra. Így a HC60-tól biztosan megválok mert az lényegében ugyanez csak kevesebb tudással. Logikus jól átgondolt a működése. Egyetlen negatívum hogy a kiegészítő flood és piros led kis ablaka az egyik felén kissé be van nyomódva. Leszedtem az előlapot de sajnos bele van ragasztva így mondjuk elég értelmetlen hogy oda is adtak tartalék tömítést mivel így az cserélhetetlen de mindegy ezt elviselem neki. Használati értékéből egyáltalán nem von le csak a szememet zavarja ha ránézek mert azért mégiscsak egy prémium gyártó...
-
bul07
nagyúr
Megjött a
UltraFire MINI - COB2 250 Lumens XPE 4-Stop
[link]
kuponozva 0.26$ fizettem érte azt kell mondjam hogy még, 2$ is megérne, kocsiba táskába ez az ideális lámpa (többet azért nem mert szokott S2 7$ körül is lenni)Kár hogy már nem árulják mert megint van 5$-os kuponom tuti ezt rendelném megint, amúgy most talán ezt fogom [link] csak kár hogy AA megy bele
-
csibe1
addikt
válasz
KawaBazsy #45619 üzenetére
Köszi, amíg működik nem piszkálom.
Amúgy nekem fel sem tűnt amíg nem szóltak miatta.(#45621) Ra3
(#45624) beginnerguy
Köszi nektek is!
Most már csak az Astrolux C8-nak kellene valamikor ideérnie.
Közben kiderült mi volt a gondja a régi TrustFire lámpának. Ottmaradt ismerősnél, ő meg ráérős idejében ránézett mégegyszer. Kiderítette, hogy mindegyik led jó benne, de az egyik vezeték szigetelése megadta magát. Kicserélte, tett be egy fesszabályzót, és gond nélkül megy.
Szerencsére múlt héten elkészült, hétvégén már tudtam használni, nem kellett a "100W-os" csodával mászkálni. -
beginnerguy
tag
válasz
Zoli-bácsi #45620 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet az S2+-szal, középső fokozatban búg/sípol kicsit, de csak közelről hallani. Engem nem különösebben zavar
-
kugyu21
senior tag
Köszönöm mindenkinek, nem tudtam, hogy ennyi irodalom van már róla, a "new" kiterjesztésből azt gondoltam, hogy ez valami friss megjelenés.
-
csibe1
addikt
Megjött a Convoy S2, dobtam is bele egy Sanyo akksit, tényleg szuper.
Be tudtam állítani a csoportokat is, este ki is próbáltam.
Nekem fel se tűnt, egy ismerősöm szólt hogy búg a lámpa.
Meghallgattam, és tényleg. Közepes fokozaton hallani egy halk, magas frekvenciájú búgást, de csak egészen közelről.
Alacsony és magas fokozaton nincs semmi hangja.
Ez így normális vagy gond van a lámpával?Az viszont érdekes, hogy csak simán elküldték, a 1,5$-os mágnesek meg ajánlottan jöttek, alá kellett írnom.
-
kugyu21
senior tag
A Sofirn C8a jó tapasztalata után ezt a lámpát néztem még
[link]
Van valakinek ilyenje? És hihető a vetítési képről készült fotó? -
Lacerta
aktív tag
Megkíséreltem regisztrálni a Kaidomain-re, mert találtam ott néhány ledes cuccot, amit eddig máshol nem.
Közölte a végén, hogy sikeres volt, de leszek szíves megerősíteni a címemre küldött e-mail alapján.
Na ja, de e-mail sehol.
Ugyanakkor nem enged belépni, mondván, hogy regisztráltam ugyan, de még nem erősítettem meg a regisztrációm.
Vártam egy napot, hátha jön levél, de semmi.
Kértem jelszó emlékeztetőt, semmi sem jött.
Csináltam zsír új accountot másik címmel, ugyanaz.
Spamként sem jött levél.Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata, vagy tippje/javaslata?
-
Janaboy
veterán
Koszi sracok, tesom akarja majd kitalalja melyik kell neki
-
ZozzV6
senior tag
válasz
nufenen111 #45604 üzenetére
Töltősre vannak 43-44$-os GB kuponok
-
nufenen111
tag
válasz
Janaboy #45601 üzenetére
Az L2U4S működő kupon a természetes fehér, TIR lencséshez. Így 34 dollár lesz a GearBesten. A többi változat olcsóbb az aliexpressen mint itt. 40 dollár bármelyik töltő nélküli változat ingyen postával. 50 dollár körül van a töltős változat az Alin. Lehet ez megér 2500 ft pluszt.
Én még mindig a cool white fényűre vadászom. Ezt sajnos nem nagyon kuponozzák. A GearBesten ez 53 dollár postával , az Alin 40 dollár postával. Ennek a töltős változata az Alin 50 dollár körül van, pont annyi, amennyi a GearBesten a töltő nélküli. Szóval megėri szétnézni.
-
Tékozló
tag
Sziasztok! Megjött az Imalent DN35-ös lámpám. Ami furcsa, hogy csak 4.05V-ig tölti fel az akkut, és turbo fokozaton világít 2 másodpercet aztán semmi, közben a kijelzőn azt írja 2200 lumen. Kikapcsolom, visszakapcsolom meg jó, főleg a normál fokozatokon nincs baja. Rossz az akku, vagy a lámpa vezérlésével van gond?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Janaboy #45601 üzenetére
Ha szeretnél messzebb is belátni a vízre akkor H03R. Ha inkább a közeledben akarsz jól látni akkor sima H03. Vagy ha mindkettő fontos akkor H03F de ott a fel-lehajtható diffúzor egy törékenységi forrás.
És ezeknek minden verziója kapható töltős verzióban is csak ott RC van a végére írva pluszba -
Janaboy
veterán
Pecahoz a h03 melyik variansa ajanlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest