Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz katt777 #3750 üzenetére
Ez a mániád. Ennyi volt az FTP-n, no. Adtam jogosítást a galériához, amit nem találsz, töltsd fel!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #3752 üzenetére
OK
Jorus: Nem tudom, hová lesznek, TC kiírta, hogy mindent rendben feltöltött. Egyelőre nincs kedvem bugarászni, majd készítek újakat, és küldöm ide is, oda is, oldalamra is. Elárasztom a netet...
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3754 üzenetére
Mekkora felbontásban van ez? Vagy bmp/png? 1 perce jön, és még nincs itt az egész.
Szép, de sztem szimplán egy Oblivion logo kéne. Esetleg áttetszősített gif-ben.... közben link lett a kép ...
[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3756 üzenetére
Akkor felülre tetessünk be egy logo-t, alulra meg ezt (vagy egy hasonlovat), és akkor szépen keretbe is foglalják az 1. hsz-t.
-
SystemRoot
őstag
Amúgy van még egy egész hangulatos kis képem, ami talán mégjobban átadja a játék hangulatát. Ezt direkt óvatosan állítgattam be uGrids9-el(11már kiüti a vizet), minden részletre figyeltem amire csak tudtam.(rossz helyen lévő fákat töröltem) eleinte este akartam ugyanezt, de az túlzottan sötét horror hangulatú lett. Sztem így jobban tükrözi az Oblivion feelinget.
Mit szóltok hozzá?[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3759 üzenetére
Már Kareszovicsnak is mondtam, hogy ne ilyen böszme nagy képeket linkeljen, de lehet, hogy csak én utálom a negyed óráig tartó betöltést. Egyébiránt a másik jobb, szerintem.
Hát, az uGrids-et nekem aztán nem kell mondanod!
Jó lenne egy 4870, hogy végre városokban, meg másutt se szaggasson a kép, de olyan keveset adnának a 3870-ért... Lehet mégis CF-ös P45 lapot veszek egy olcsó 3870-nel... De akkor meg az is szemét lesz... Esetleg várok 4870X2-re, a procim csak elég lesz alá nagy felbontásban. Mintha kicsit bizonytalan lennék... vagy nem?
Még sosem Photoshopoztam, de megnézem, más progival mit lehet tenni. Zeneszerkesztésben jóval otthonosabban mozgok.Mindjárt feltöltöm Jorus-hoz a logo-t, aztán lehet kísérletezni vele.
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
válasz katt777 #3760 üzenetére
Hát végülis átrakhatom jpg-be, az biztos csökkenti a méretét, de öl a minőségen nem?
Figy legyen akkor az elején az egyik kép, a végén meg a másik, és legfelülre meg egy logo.
Na?Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3761 üzenetére
Jó, ezt megbeszéltük. Csak nekem van olyan érzésem, hogy magunkra maradtunk? Még jó, hogy nem mész síelni... Vagy igen?
-
katt777
félisten
Feltöltöttem a címet és a logo-t az Oblivion képgalériába, ha a rendszergazda jóváhagyja, elérhető lesz onnan további felhasználásra. Most töltöm a videót DivX-ben, de ha elfér, felteszem mpeg-be is szerkesztésre.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Videók nem mennek, a szerver megszakítja a kapcsolatot...
-
nagyúr
válasz katt777 #3763 üzenetére
Fent vannak publicban. Videokat FTP-re töltsd, aztán majd átpakolom, a galériának korlátozott a kvótája.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3766 üzenetére
Itt esett, még vihar és jég is volt, de a kép ugyanúgy nézett ki...
Jorus: De oda nem hagyja, mindig lefagy. Teszek még egy próbát.
-
nemo0217
csendes tag
Nagyon jó ez a játék.
Nekem nincs meg de sok jót hallttam róla.Nem ez a játék lett 2007-ben az év játéka?
Némó
-
nagyúr
-
katt777
félisten
Telepítés mindegy (hiszen csak csak ki kell csomagolni őket), betöltési sorrend gyáltalán nem. Töltsd le a betöltési sorrendet, ugyanott van.
QTP3-nál figyelj, hogy az 1.3 és az 1.3.1 fix telepítése után OMM-ben invalidálni kell az archívumokat, hogy szépen mondjam. A csomagban benne van a leírása.
Érdemes elolvasni a readme-ket, hogy pl. ne használj egyszerre sima és HDR NE Weather modot, stb.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Skizz
addikt
válasz katt777 #3773 üzenetére
na most lesz egy pár kérdésem
OMM: azmiaz? eszik, vagy isszák?
"sima és HDR NE weather mod"... a weather mod rémlik, letöltöttem, de nem igazán értem, hogy mit kéne és mit nem kéne egyszerre használnom.
telepítés/betöltés közti különbség: installerek vs. archívumok? tehát az installereket véletlenszerűen rakhatom fel, viszont az archívumokat sorrendben?SystemRoot:aham
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3776 üzenetére
Jorus-t kérdezd. Ill. sok mod/patch leírásban olvastam, hogy pl. GOTY kiadásban fellelhető hibákat nem javít. Én nem tudom, nekem alap game van, és elégedett vagyok (főleg, miután 1-2 hetes munkával kijátszottam a megfelelő betöltési sorrendet).
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Oblivion Mod Manager. Letölthető az oldalamról, leírása benne. Lényegében rendezheted a modokat, és "összefésülheted" a megfelelő állományokat, ha igényli valamelyik (QTP3).
Modokat a Launcher-ben aktiválhatod, ha a Data mappába bemásoltad őket. E téren vigyázni kell, mert némelyik mod feltételezi, hogy oda másolod, mások Data mappával együtt vannak becsomagolva, mondván, hogy az Oblivion könyvtárába csomagolod, némelyik meg még a saját könyvtárába is beleteszi az egészet. Szóval először mindig kicsomagolás valahova, csak utána bemásolni (főleg, ha patch/fix is van hozzájuk).
Natural Enhancement modban megjelenítési hibákat okoz, ha együtt használod a HDR-es weather-t a simával. HDR-rel az előbbit kell használni, anélkül az utóbbit. De benne van a leírásában, azokat mindig olvasd el, nem lustaságból szajkózom.
Off. és unoff. atcheket mindenképpen sorban telepítsd (volt már probléma, amikor nem úgy tette valaki), modokat ahogy tetszik. A program véletlenszerűen rakja össze őket, tehát a végén OMM-ben mindenképpen a helyükre kell húzogatni őket. Patcheket a játékok/patch-ek megjelenésének sorrendjében, mivel a későbbiek módosították az előzőeket, a modokat a kisakkozott rendszer szerint, máskülönben nagyon durva hibákkal fogsz találkozni, viszont ha minden rendben összejön, olyan játékélményt kapsz, mint egyetlen más oblis sem, aki nem macerálta végig ezt az előjátékot.
Javaslat: A játék és a kiegészítők telepítése után tedd fel a patcheket, és az egész könyvtárat másold ki valahova, hogy baj esetén ne kelljen újra kezdeni a telepítést. Ha gond van, kitörlöd a játék könyvtárát, és bemásolod az egészet, onnantól folytathatod.
Sok kérdésre találsz választ, ha visszanézed a topicot, mert nem te vagy az első e témában, de ha van itt valaki, szívesen segítünk. Én most nem leszek, remélem, azért sikerült tisztáznom a dolgokat.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Skizz
addikt
válasz SystemRoot #3781 üzenetére
jaja, nekem is tetszik
-
katt777
félisten
-
Skizz
addikt
pff.már el is akadtam
játék install, patchek install, könyvtár kimásolva az asztalra.
na de innen jönnek a nehezebb dolgok, ugyanis a legtöbb mod readmejében fogalmam sincs, hogy mit mondanak, a loadorderben pedig fogalmam sincs, hogy mi micsoda.
nemtuom mit hova kell másolni, és azt sem hogy ezek után az omm-ben mit kéne csinálni...?
nagy kérés lenne, ha valaki leírná a modok installját, mit kell hova bemásolni, ommben mit kell csinálni? mert tök sötét az egész. -
Skizz
addikt
na, felraktam a qtp3-at, (elvileg...) meg annak a peccsét is,valamint az összes lehetséges peccset.
launcherben és gameben is mindent feltoltam maximumra, driverből nyomta rá 16xAF-et és 8xAA-t, de ugyanolyan látvány fogad, mint amikor fél éve próbáltam ki tök alapon. meg hang sincsen. asszem erről ennyit kategória... -
katt777
félisten
Leírtam neked az előző hsz-ban (Data könyvtár a célállomása minden modnak, és még javasoltam is, hogy külön csomagold ki őket, mert nem egyformán vannak beállítva, leírás az előző hsz-ban neked). Annyit pontosítok, hogy Launcherben a Data Files-t kell kiválasztani, és ott lesz a modok listája. Options alatt, ahol a HDR-t kell kiválasztani, hogy a driver-kényszerítéssel együtt minden grafikai nyalánkság működjön.
OMM-t elindítod, rögtön látni fogod a modok listáját (a játék által generált, és rossz betöltési sorrendben), csak a helyükre kell húzni őket, ahogy a betöltési sorrend listájában van.
Játékban is max-ra kell állítani minden grafikát, textúrákat nagyra.
oblivion.ini-ben uGridsToLoad=5-öt 9-re módosítani.
QTP3-at (tényleg benne van a readme-jében), frissíteni kell a programban. Ehhez OMM-ben a Utilities-ből ki kell választani az Archive Invalidation-t, azon belül a BSA Alterationt, majd abban azokat a beállításokat megadni, amelyek a readme-ben szerepelnek (van képmentés róla), aztán futtatni. A 4X textúrák ettől kezdve lesznek meg.
Ha mindent sikeresen beállítottál, és minden látványjavító fent van, akkor városban a 8800GT-ddel kb. 20-24FPSt- kapsz majd.[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Nem megy ez neked.
Figy mindent a Data mappába kell rakni, ha kérdezi hogy felülírod e, akkor aztmondod igen, így megtartja szépen a struktúrát és minden a helyére kerül. Ha ez meg van akkor OMM-ben vagy akár a launcherral szépen kipipálod a modokat, ezzel aktívvá téve őket. OMMben tudod a modok sorrendjét rakosgatni.
Ha mindent felraksz és feltolod maxra a grafot akkor az nagyon szép lesz hidd el.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3787 üzenetére
Én már leírtam neki 1x. Nem, 2x. Viszont simán csak a Data mappába rakni nem jó, ha almappákba, vagy éppen Data-val együtt van csomagolva az adott mod, ezért fejtettem ki bővebben.
Ki nem sz.rja le, hogy városban (nekem a 3870-nel) lepotyog az FPS 17-19-re? Városban az uGrids 9 totál irreleváns, kint meg nincs BC és IW mod, van viszont látható terep. De hiába is mondom neked...
Mizu az 1. hsz-szal?
Tegnap néztem az agyonsztárolt Mass Effectet: a fa lombja 2D síkidomokból volt összetákolva! Az ilyen sprite-os bokrokon már TimeShift-ben is a hasamat fogtam a röhögéstől, de egy ilyen friss játékban...skizz: Nézd meg az oldalamon vagy az 1. hsz-ban található képgalériában, milyen csodaszép grafikát kell kapnod!
[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #3790 üzenetére
Tetessük be Skizz-t, hadd okuljon...
Remélem, OK már neki a dolog.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Skizz
addikt
válasz katt777 #3793 üzenetére
Asszem sikerült:
először a game databan pipáltam ki mindent, majd biztos ami biztos alapon omm-ben "összefésültem" mindent a invaliddal, (csak számokra emlékszem, de valami 3175 akármit talált és az biztos jó) és most ilyen. Ég és föld az előbbihez képest.
egyébként bloom+8xaa+16xaf és minden más on/csutkamaxjáj a kép lemaradt, minyá feltöltödik... csak bmp
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
válasz katt777 #3797 üzenetére
Jaja majd megpróbálom csak először még legyen meg az s1 a vga-ra, mert a vf700-zal túlmelegszik...
szerintem megvannak, mindent letöltöttem amit találtam és mindent feltettem amit tudtam
meg most még nem igazán jutottam ki a barlangból, mert sörözni voltam.... majd ha hétfőn meghozzák az s1-et akkor nekiveselkedek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs