Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
Sztem valami ultra pocsék class-od van és kb évente kétszer használsz két másodpercig egy major-t. Én amúgy kb mindenféle quest elkezdése elött már lvl9 szoktam lenni. Egész egyszerűen azért mert kicsi szinten abszolúte nem éri meg elmenni zsákmányolni, alig találsz valami értéket. Szal ha valaki elkezd játszani akkor érdemes eleinte minél gyorsabban felfejlődni. Ha ügyes vagy és powertrainelsz meg jó a (custom)classod akkor akár 3-4(persze ez csak kezdő karira igaz) szintet is tudsz egy nagyobb Dungeon-ban fejlődni úgy hogy mindenre +5-öt raksz (persze luckra csak 1-et). Én pl Vilverinbe(ez az a hely ami kezdésnél ott van szembe amikor kijössz a sewersből) amikor bemegyek lvl1-vagyok, amikor kijövök akkor általában lvl5. (és semmi cheat, vagy mod nem segít ebben)
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
katt777
félisten
Csatamágus: buzogány főkép. pl. Még én is alig használom, pedig szeretek bemenni a sűrűjébe gyakni. Mondjuk meg kéne nézned, mely képességek nem fejlődtek, aztán azt kiküszöbölve indítani új karaktert. Sajna én sem találtam olyat, amely éppen megfelelő lett volna, erre van egy mod, amellyel tetszés szerint oszthatod ki a skilleket az elején, csak az meg értelmetlenné teszi a class, birthsign választást.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Adj magadnak pénzet.
Én már megtettem, mert tököm tele volt vele, hogy beviszek egy 5000 goldot érő cuccot bármelyik "bót"-ba, és max 800-at adnak érte. Csak a játék saját fegyverét használom ellene, azt is csak akkor, ha szükséges. De ne vágjon már át, vazze, elég nekem a valóságban, hogy lépten-nyomon mindenki át akar cseszni.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
hoffman_
nagyúr
Hát kalapáld magad Veszel a sok zsugori eladótól jópár kalapácsot és kisegíted magad. Aláírom,alacsony szinten nem a legkönnyeb... Sok törik. És varázsfegyvert csak 50es skill felett lehet vele kovácsolni. De előbb-utóbb törleszt,hidd el És ha megvan a 100as skill akkor nincs megállás,egy kalapács elég,ugyanis soha nem törik bele. Hajrá Amúgy nem egy leányálom felfejleszteni ezt a skill-t és tudtommal powertrain sincs rá. De nem gond. Nekem úgy hogy nem major skill volt,hanem minor meglett a 100as szint. Igaz nem egyhamar,de nem haltam bele. Arról nem is beszélve,hogy míg a kalapáltatás értékes cuccoknál,amik még varázsosak is, horribilis összegeket emész fel, szemben azzal,hogy 10 kalapács 140-190 arany(mercantile-től függően ) És még Appertince szinten is ki lehet kalapálni kb. 5 kalapáccsal egy teljes armor és fegyver-arzenált,amit épp lestrapáltál(mondjuk 70-80ról 100ra) 125re már nem... mivel az csak expert szinttől elérhető és 100 fölött(legalábbis sztem) könnyebben törnek a kalapácsok. Bár ez lehet h nem igaz.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
Jah,dehogynem sorry A szomorúbbik felén, egy kedvesnek nem mondható néne a kovács. A Museum of Oddi-akármik mellett van közvetlen. A színesebb oldalon pedig egy ork ficere van. Azt a főtéren keresd,sztem meg fogod találni. Elvileg mind2 érdekes egyéniség
a kiírásodból arra merek következtetni hogy vagya Karib vagy Johny szimpatikus neked sztem érdemes megnézned a Sweeny Todd-ot...
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Nem-nem. Nem ilyen összetett Elvileg ha megütötte a füled a pletyka(amiről az egész birodalomban mindneki beszél) akkor már mehetsz is Anvilbe. Ott is keresd a templomot. Ha az megvan,akkor már meglesz a próféta és mehet a menet. Igaz nekem az első alkalommal nem jött a küldi. Egyszerűen nem volt pletyka nem volt próféta és semmi. Bár az én Ko9-em koszos... Bár sztem ez nem egy általános betegség,mivel akkor a rendszerem is beteg volt. Szóval szerintem nem lesz itt gond.
katt: Te maximalista! Ejjejjejjj Tudom h 3870. Meg X2. Meg miegyéb. De egy tökéletes futáshoz 1680ban very high-on DX10-ben minimum egy Ultra SLI kell és Quad. Ne várj csodát A Crysis nem a mai napok játéka. Legalábbis a motor felső határait feszegetve biztos nem. Főleg DX10-ben. Amúgy nálam vmi lehet nem stimmel. Én perpill 1680ban jáccom. És a beállítások 70%-a high. És átlag 28 fps simán megvan. 1440ben pedig 30 feletti. És teljesen játszható. (még nekem is,pedig én elég lagg-allergiás vagyok) .
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Csak menj el szimplán Anvilba és a chapel elött ott fog üvöltözni egy rongyos ruhás őrült.
Este is ott van amúgy csak akkor alszik, van egy kis csöves hálózsákja ott ha kicsit keresel.azt hogy a ko9 elkezdődik, azt vlszeg az egyéb questekre értették (Mehrunes razor, frostcrag, stb) azok pedig kb rögtön(alvás nélkül) be kéne hogy induljanak, ott télleg csak megjelenik majd a quest.
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm. És milyen jó is lenne,ha tudnék már ennyire angolul
#2065: Az tényleg jó kis kecó,de sztem valamelyik(ha nem mind) mod-os tanyát meg kéne csinálnod. Én ajánlom figyelmedbe elsősorban a Frostscrag Spire-t
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Esetleg élsimítást tudnék javasolni (ki nem várta, hogy szólok ez ügyben? ) akkor szépek lehetnek a képek, így olyan Doom I érzésem van. (Na jó, ez túlzás.)
Képbelinkelésről találsz a topicban, hogy szépek is legyünk, de én már csak ilyen maximalista vagyok.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
-
-
hoffman_
nagyúr
-
katt777
félisten
Kicsit sem érdekel, mennyi meló magyarosítani a játékot. Azért fizetek, hogy használható terméket kapjak, még ha egy kukkot sem tudok semmilyen idegen nyelven. Más játékokat sem kevés meló magyarosítani, amúgy meg nem hiszem, hogy egy akár csak magyar feliratos/könyves verzióért ne fizetnének kicsivel többet a játékosok. Mert ez pont olyan játék, amelyet csak megvesz az ember a hónapokig tartó játékélményért. Nem egy játéktermi/budget vacak. (Amúgy törvény van rá, hogy min. magyar kézikönyv járjon minden termékhez.)
-
SystemRoot
őstag
Hát jah, nem éppen gyakori hogy le legyen fordítva egy játék egy boltban. Bár van kivétel, én ha jól tudom akkor németországban megjelent az Obli németül. Ki is próbáltam anno és nagyon színvonalas, minden hang le lett fordítva, csak néztem.
De az hogy magyar fordítást követelünk a pénzünkér, hát tényleg egy naív dolog.
-
katt777
félisten
Nem figyeltél: NEM ÉRDEKEL. Sem az, hogy ki, sem az, hogy mennyi munkával, sem a többi kifogás. Azért az EA biztosan nem ingyen fordíttatja magyarra a játékait, akár még a hangokat is, pedig pl. egy FIFA08-ban bizonyára nem kis meló volt. Persze, amilyen vackokat ad ki, lehet, hogy muszáj.
Nem kemény vagyok, hanem maximalista (bár lehet, hogy akkor mégis kemény ). És nem fogyasztó, hanem vásárló. Magyarul érdekel, mit kapok a pénzemért.
De honnan jött ez a Csokibácsi-dolog?
Az biztos, hogy ha én lennék a Mikulás, és azt hallanám az afrikai gyerekektől, hogy nem esznek rendesen, akkor csokit sem adnék nekik!
Te hiszel a statisztikáknak? Sajnállak...
Mondtam azt is: sztem az Oblivion éppen olyan játék, amelyet igényesek vesznek, és ezért meg is veszik. Én pl. szeretem, ha egy jó játék ott van dobozostul a polcon (van ott még Descent 2 is ), még ha NoDVD fixeket használok is, hogy a gyárilag mellékelt vírusok (erre meg aszongyák: védelem) ne tegyék tönkre a gépemet, vagy mondjuk a DVD-meghajtómat. És még csak el sem adom őket.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
És mindez még mindig NEM ÉRDEKEL. Annyit fizetek, mint egy EA-s játékért fizetnék, ha érdekelnének (de F1C óta nem nagyon). A lényeg az, amit te is kiböktél: hogy a Bethesda érdeke. Véletlenül sem a vásárlóé, aki megint csak magasról le van szarva.
Na, az Üvegtigris megint egy jó adag lótrágya. Én 1 poént nem láttam benne, ami az akart lenni, azt is kitaláltam előre. Látod, még ennyi nyomot sem hagyott.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Már mondtuk soxor: anvili templom előtt beszélni kell a prófétával (ha jól emléxem, minden délben prédikál). Vagy még nem hallottál róla (mármint a prófétáról a játékban)? Asszem Systemroot írta, hogy ha nem prédikál akkor valahol a közelben alszik. Bár én először a környéken sem találtam, szóval tuti elmászkál másfelé is.
-
katt777
félisten
Mi az, hogy nem volt pletyka? Hát tőlem nem hallottad?
Egyébként nem árt sokat beszélgetni az emberekkel (röhögnek is rajtam itt a kollégák, hogy már hány ezer viccet sütöttem el), nem csak kizsebelni őket, meg ilyesmi. Mondjuk, ha ennyire lopkodsz, kíváncsi vagyok, hogyan leszel méltó az istenek kegyére.[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Milyen rangod van Thieves guildben? Csakmert Fathis csak a legmagasabb rangúakkal foglalkozik. Mellesleg előfordulhat hogy éppen nem árul, az NPC-knek van schedule-ja és van amelyik pl reggel 6 és 8 között nem bizniszel.
-
katt777
félisten
Nekem 1950XT-vel ment a játék némi árnyék-kompromisszummal (igaz, 1024x768-ban), QTP3-mal, szóval szerintem azért érdemes megpróbálnod (tényleg mintha új városokat kapnál). Még nem volt időm "leképezni", de du-ra remélhetőleg lesz. Van olyan jó, hogy beáldozzon az ember egy keveset a grafikai megjelenítésből. Esetleg tehetnél vmi komolyabb VGA-t arra az izmos procira, mert ez a 7900 így nagyon szűk keresztmetszet a rendszeredben.
Az mondjuk érdekes, hogy mekkora helyre mennyivel nagyobb cucc fért be, gondolom, kívülről nem is látszanak ezek a módosítások. Majd megpróbálom megnézni Skingrad-ot a kastély hídjáról, vagy Cheydinhal-t a környező dombokról.[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Jah ez egy nagyon jó mod. Kérdés hogy mennyire vagy hajlandó áldozni a grafból. Én amúgy kiteszteltem és ez a Better Cities mod adta teljesítmény csökkennést az Object+Item Fade csúszka minimalizálásával tudod kompenzálni. Sztem ha azt leveszed olyan 25%ra az talán tűrhető lesz, úgy nálam is éppenhogy elviselhető lenne a lag, bár engem zavart úgyis szal én majd csak akkor rakom vissza a BC-t amikor lesz egy X2-m vagy GX2-m.
Tényleg szerintem is sokat dob a hangulaton, pl én mindig is imádtam csakúgy lezserül sétálgatni a városokban, így BC moddal ez sztem még 2x élvezetesebb lesz.[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Ha elkezdesz moddolgatni akkor szólj és beírok ide egy általam ajánlott mod listát.
Katt: az NE-modot próbáltad már a 200%os vegetációval? 2szer nagyobbak lesznek a fák. Néhol kicsit irreálisan hat, de meg lehet szokni és nekem nagyon tetszik. Pl az erdőkenek nagyon jó lesz a hangulata. Ez amúgy tudtommal nem hat ki a teljesítményre, szal érdemes kipróbálni, mert pl nekem bejön nagyon.
-
katt777
félisten
És 3870CF-rel kapok 18 FPS-t, ha minden maxon van. Igaz, 1 karival is, szóval, ha OK lesz a Catalyst, 30-35-tel tudok majd játszani. Mivel a 2 kari ki van hajtva max grafikán, neked is e teljesítmény körül kell keresgélned, ha QTP3-at, és még pár graf-javító cuccot felteszel (és fogsz). Szóval 3870X2 vagy CF, 8800GTS, 8800GT SLI, ilyesmi. AMD fronton 3870CF a teljesítmény/ár/érték bajnok. X2 jóval drágább, de nem CF-es lapban csak azzal főzhetsz (szó szerint), nVidiánál meg 8800GT SLI (esetleg GTX, de már régi). GTS-szel a kettő között kapsz.
De akkor tetszettek a képek. Better cities módosításokról mi a véleményed? Láttam már a városokat, de amikor utoljára eljutottam Leyyawin-be, mellbevágóan meglepő volt az árvíz és a hajókikötő. Pedig azt hittem, a bravili káoszon már nem lehet túltenni. Imp City belsejében is találtam már módosítást (meg egy nénit derékig beleolvadva egy hordóba ).
Ja, és az ATI CF képe szebb (főleg, ha műxik), csak a Fraps kedve szerint műxik (vagy nem) Obliban, ezért a képeket mindössze 1 VGA-val készítettem!Systemroot: Megtaláltam végre a bejáratot! Találtam benn egy rakat oktatóképes emberkét! Kérdés, nem fognak-e megorrolni rám a 9-ek, ha befut az első kereskedelmi járatom.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Vak szerzetesek? Hol? Koccintani kell velük, mint az ifjú Frankensteinben?
A GOTY nem az alapjáték + KotN + SI final, azaz 1.2.0416, azaz a külön is full verzió? Miért ronták el a jól működő alapprogit?
Mikor teszed már fel azokat a jó kis modokat?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Neoteric
addikt
aszem olyasmit írt h the door is open somewhere else.
cheyindaltól még keletre van asszem, mész fel a dombon és ott van.
ugrátlam minden felé, de csak az az egy kapu volt és ott volt a piros 3szög is h odamenjek.
Bemegyek, megyek kicsit lejjebb a földbe, aztán van ien vas ajtó, azon túl egy terem, és abba a terembe van egy ajtó ahol van a következő 3szög. A terembe vannak ien csontváz katonák.
Kinyitni viszont nemtom a vas ajtót. :SPSN: ne0teric_sAN
-
nagyúr
Megvan. Fix nincs, a megoldást pedig az előző postban olvashatod. További jó garázdálkodást!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
SystemRoot
őstag
Ez tévedés. Tudtommal minél hamarabb nyersz annál több pénzt kapsz. De mindez GrandChampként van, azelött a Gold award levelelt és nincs sok köze szerintem hogy hogyan nyersz. Mellesleg miról beszéltek? Mifféle állatok GrandChamp szint elött???
Ott csak "hősök" vannak, pontosabban emberek. Aztán Grand Champként pedig a szintedhez mérten kapsz "állatokat". a Max szinten Minotaur Lordok lesznek. Itt lehet választani hogy 1/2/3 legyen. Értelemszerűen a 3al nyerhetsz a legtöbb pénzt. De ha nagyon lassú vagy az öléssel akkor előfordulhat hogy kevesebbet kapsz mint 2vel kapnál. Szvsz 3az érdemes nyomni és mindent beleadni, Destruct, Conjur, Umbra, ami belefér. Én általában 4500 Goldot szoktam kapni. Amikor direkt lassan ölöm meg őket, mert pl íjal gyakorolgatok, vagy fejlesztem Bluntot amit nem nagyon használok akkor úgy kb 3000-3500 Gold szokott lenni.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
katt777
félisten
Egyre királyabb a játék, ahogy olvasgatom a hsz-okat. Legközelebb bugvadász karaktert indítok. GOTY és egyebek: a többszörös kiadás (lopás) helyett inkább a hibajavításra kellett volna figyelniük, nem? Lekopogom, amióta kiirtottam a konfliktos modokat, még nem találkoztam ilyemivel.
SystemRoot: bővítettem kicsit a játék-teszteket a tesztoldalamon. Pl. Prey, amelyben véletlenül működött a CF. Oblivionban továbbra is ZERO.[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Hát a sneak szorzók azok nem nagyon változnak ha nem használsz rá modot. Az alapgaméban a követkzeőképpen van: novice sneknél még 4x melee van és 2x ranged szorzó, apprentice sneaktől fölfelé pedig végig 6xmelee és 3x ranged. A fegyver skillek ezen nem változtatnak.
100-as sneaken mondjuk sokkal erősebb lesz a sebzésed mert nem veszi figyelembe az ellenfél armorját.egyéb tippem:
Íjnál könnyű "csalni" és megszerezni a 6x os szorzót, csak szimplán át kell váltani bladere amikor ellőtted a nyilat, ugyanis aszerint jön a szorzó hogy a sebzés beadásának pillanatában milyen fegyvered van.-jah és kétkezes melee fegyvernél nincs semmiféle bónusz!
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Íj. Más távolsági nincs. Spellekre nem vonatkozik sajna a bónusz.
Amúgy sajna magas szinten már egyáltalán nem lesz elég a sneak attack. Sajna az ellenfelek legtöbbjének az élete szinte a végtelenségig nő veled együtt. Míg a sebzés az limitálódik majd. Nemtom te milyen szinte vagy bladeben, de pl Umbra max sebzése (125ös életen) az 33. Ez brutálisan sok kicsi szinten. (mondjuk 20ig) De 40 fölött már igencsak kell vele suhingatni. Én imádok íjazgatni, de ha valakit igazán meg akarok ölni akkor ilyen szinten kénytelen vagyok a leghatásosabb dolgot használni és az a spell stacking. Rálősz valkire egy Magic+Fire+Frost+Shock Weakness 100%-ot (vagy kettő uilyen spellt) és utána Amilyen erős spellt csak tudsz. Mivel én magetípusú ember vagyok ezért alapból 400 a mannám (200 az intelligence miatt, 100 a birthsign(apprentice), és 100 a racial bonus). Általában viselek plusz manás cumókat így ki szokott férni általában egy 450-550es damage(master szinten persze). Ez ugye duplázódik, vagy háromszorozódik. Ezzel általában meghalnak a népek. De a vicc az hogy gyakran kell is ekkora damage, mert néha találkozok egy Goblin Warlordal és behugyozok olyan erős. Nem vicc. Umbrával fél óráig kell csapkodni, iszonyat idegesítő...#2344 Katt: lesem az oldalad.
Üdv: SystemRoot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest