Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törzsúr
senior tag
Eléggé bug szaga van, azt kéne csinálnia az embernek ha jól emléxem ,hogy odamegy az őrhöz és elkezdenek vitázni, hogy meglopták, meg hogy adja vissza, nem megyek el...stb stb..és az őr lecsapja azt a bizonyos embert..utána már nem rémlik, de mindjárt jön systemroot
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
Morrowind-el nekem is ugyanaz a bajom, nem tudok sebezni az ellenen
Viszont én már többször is végigtoltam az Oblit és még soha nemvolt bugos...Legalább 5-6 alkalomman az összes létező küldetést megcsináltam..
Nemtudom!
Systemroot!-Gyere!!!Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
-
SystemRoot
őstag
Jövök
Szóval:
a quicksaveel az egyel elötti quicksave nem veszik el ha rámentesz, mert van egy biztosági mechanizmus a gameben (pont ilyenek kivédésére) hogy amikor felülírod a quicksave-et akkor az egyel elöttit még elmenti egy "quicksave.bak" -fileba, ezt kell visszamásolnod a "quicksave.ess" helyére ha egyel korábbi mentést akarsz. Bár gondolom ezzel a tanáccsal már sajna elkéstem szal sorry.
A questnek a következőképpen kéne történnie. Hallod a híreket hogy korrupció-> beszélsz a darkelf csajjal, elmész a csövessé-lett muksóhoz. Az odamegy az őrhöz, beszól neki, rátámad az meg levágja. Namost: ekkor nem kell bemenni a házba! Hanem beszélni kell megint a darkelf csajjal. Ő majd aztmondja hogy hozd el Ulrich-et hozzá. De előtte még beszélj Garrus-al aki egy másik megoldást kínál. Azt válaszd sztem. Akkor be kell törni Ulrich szobájába és onnan elhozni egy levelet ami bizonyíték. Elég könnyű dolog ez. Innen már kb kész a quest. Leadod a bizonyítékot majd vársz egy kicsit az egyik kocsmában és megkapod a rewardot.[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
hát részvét hogy ilyen bugok jönnek elő nálad. Ha ez megnyugtat nálam minden frankón bugmentesen megy
Egyébként ajánlom a Oblivion Mod Manager-t ezzel jól tudod majd rendezgetni/törölni
állítgatni a modokat. Ez asszem tud olyat is hogy a conflict-okat modok között észreveszi. És load sorrend állítással akár ki is lehet vele javítani a dolgot.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
-
deniro2
senior tag
Ja. Én mondjuk a kulcsszereplők halhatatlanságától voltam kiakadva, mikor levered és feláll 20-adszorra is, mert, hogy őt nem lehet megölni... A Morroban ilyenkor szimplán figyelmeztetett a játék, hogy az illető halálával esetleg nem tudod beteljesíteni a jóslatot és ennyi. Mivan, ha nem is akarom?
-
hoffman_
nagyúr
Hogyan hajtsak szintlépésre?
Nem egyszerű kérdés A karakter faja és az általad beállított alapok(csillagjegy és class) meghatározzák a tulajdoságokat/skilleket. Ezek a játék során használattól függően nőnek és egy bizonyos szint után jön az alvásjelecske és a szintlépés.
Nem tudom,tudod-e -> Azt hogy hogy állnak a skilljeid úgy tudod megnézni hogy 'Tab' és ott a sok fülecske között a legszélső,ahol a 3 csík van. Azon belül is lesz több oldal. Ezek mindent elmondanak. Mi hogy áll.
A helyek amiket felsoroltál 2. szinten nagy falatnak bizonyulnak sztem... De ha érdkele tudok róla mesélni picit
Ez sokat tud segíteni: Oblivion HQ
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
SystemRoot
őstag
Figy sztem rakd fel az AFLevel modot. Az teljesen átírja az Obli szintlépéses rendszerét, sztem egy sokkal jobbra. Válaszd majd az attribute szerinti szintlépést. Sokkal nyugisabb lesz úgy a game, nem kell figyelni a szorzókra stb. A skillek fejlődése automatikusan növeli majd úgy az attribokat bizonyos lépésenként, és bizonyos attrib lépés után lépsz szintet. Sokkal ésszerűbb sztem.
Az original rendszerben sokat lehet trükközni ha értesz hozzá. de ha nem akkor kialakulhatnak kicsit szerencsétlen helyzetek, pl hogy nagyon lassan fejlődsz. (én mondjuk mindig iszonyat gyorsan léptem szintet mert pwtraineltem állandóan, szal pikk pakk lvl30 amkior egy barátom(aki velem együtt kezdte kb a karakterét) még csak lvl6 volt...)Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
planet elder scrolls, nem feltétlen fizetős, de van fizetős része is. Le tudsz onnan tölteni mindent csak regisztrálni kell. Az AFLevel mod meg sztem kicsi fájl, hamar lejön.
Üdv: SystemRoot
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
hoffman_
nagyúr
Bretonnal kaszabolni nem olyan egyszerű feladat Bár megoldható,de 2. szinten sztem meghalás Amúgy én is most kezdtem egy ilyen karaktert(csak custom class-os) és a kaszabolás nemkem se megy......ezerrel levarázslok mindnekit!!!!
FPS-előélet nem mentség!! Én is nyakig bennük vagyok Obli azok után már kikapcsolódásnak számít.
Küldetések között nem kell kapkodni,úgyis annyi van hogy sosem végzel Én a fő karakteremmel már durván 130 órát játszottam és még mindig hátravan a küldetések kb 1/4-e, 1/5-e és a világ felét kell még felfedeznem Alvásjel amúgy az a hülye napocskás nyilacska A fő ikonok mellet(lent) jobbra fog megjelleni. És a Tab-os infok sztem azért tudnak segíteni.
A lakhelyekről annyit hogy van a 2 fő,mint Frostcrag Spire(személyes kedvencem) és a Deepscrow Hollow(nem biztos h így kell írni) A Frostcrag egy ilyen örökség vmi varázsló ősödtől. Kell jópár ezer pénz hogy berendezd,de cserébe az egyik legjobb mod a játékban sztem. A Deepscrow-izé pedig egy ilyen született főgonosz-tanya. Szintén sok ezer kell.hogy berendezd,de abban is van majd minden mi szem-szájnak inegere és a gonoszkodáshoz kell Külön vérkút is van,ha vámpír lennél esetleg....
A Dunbarrow Cave pedig nem is olyan komolyabb lakhely,bár tény hogy a tiéd...Pár ezer és az is be lehet rendezni. És lesz ott jópár emberke is: a saját kalóz sereged. Minden héten el tudod őket küldeni rabolni és hoznak neked jó kis pééénzt. Nameg egynéhányuknál egész jó varázslatokat lehet venni - Bretonnál ez nem hátrány. Bár a Frostcrag Spire-ben csináln is tudsz
Nemtudom kimaradt-é valami. Ha igen vagy nem tiszta valami akkor szólj
És Boldog Új Évet neked és minden topic-lakónak!!!!
[ Szerkesztve ]
-
don pardon
aktív tag
Hello!
én is battlemage féle vagyok. Ha kicsit élvezetesebbé szeretnéd tenni a játékot szedd le az inteligence overhault, és a supreme magicka-t és/vagy a multitude of magecraft-ot. Baromi jó varázslatokat lehet venni így.
A jobb fenti kis ikonok az épp rád ható ártások/áldásokat jelzi. pl fortify magicka, ha ez aktív akkor jobb sarokban megjelnik egy ikon egy kis csíkkal feltte, ez a csík azt jelzi hogy meddig marad még meg a hatása. Kb ilyen hatások lehetnek rajtad: fortfiy attr,skill,health, ugyanez drain-ben, bármilyen destruction spell, shield.... tehát kb bármilyen varázslat.
Amúgy ezt a Frostcrag Spire-t honnan lehet megszerezni? meg a másikat is ,
Buék mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
hoffman_
nagyúr
Fent jobbra? Valamit félremagyaráztam Van lent a bal alsó sarokban az a pár létfontosságú ikon. Nah azok mellet közvetlen jobbra fog megjelleni,ha aktuális.
A csíkocskák sehogy nem befolyásolják,azok csak informálnak. De ha Tab-bal behozod az ablakot és rákattintassz a csíkocskákra,akkor bejön egy lap. És ott a csíkocskák felett lesz még 1 sor,teli ikonokkal. Balról jobbra: egy ököl,egy ficere valami körben, egy kard és egy pallos,egy bástya, és valami csillagok/kitüntetések. Sztem ezek szemet fognak szúrni Namost az aktuális szintedről a legelső fül tájékoztat. A következő az Attribute-okról(Strength,Intelligence...) és a harmadik fül talán a legfontosabb. Ott vannak hogy hogy állnak a skilljeid. És a legalsó nagy csík mutatja hogy milyen közel van a következő szintlépés.
Azt javaslom hogy a házakat hagyd a csudába. Egyenlőre. Először érj el egy bizonyos szintet és vakarj össze minnál több zsét. Pénzt a legkönnyebben úgy tudsz szerezni,hogyha elérsz egy bizonyos szintet(asszem a legkönnyeb lvl20 felett),mert onnantól kezdi el még a legutolsó kis senki utonálló is dobálni a Glass és a Daedra cuccokat. Ezekért pedig rengeteg pénzt lehet kapni. De nem is ez a cél. Lényeg hogy minél magasabb szinten vagy,annál többet zsebelhetsz be. Level 20 körül egy barlanggal akár 10-20.000 között is lehet keresni...
+ a másik komoly bevétel: az alkímiázás..... A lényeg hogy gyűjts mindenhonnan mindenféle növényt vagy akármilyen hozzávalót és ezek kotyvaszd össze ezerrel. Aztán mehet a népnek eladásra. Persze minél magasabb szinten vagy,annál jobban keresel ezzel is....Én is "jófiú" vagyok és én is lopatok a kalózokkal,szóval sztem nem gond
Viszont a Kilencekkel vigyázz. Ha a végére érsz a quest-eknek akkor meg kell majd küzdened a gonoszok vezérével és az nem könnyű csata. Nem tudom hogy a szintedhez igazítja-e az erejét,de nem vagyok benne biztos hogy igen. És lvl 15-20 körül is elég szép menet....
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Azokat a "vörös rúnnás köveket" (Doomstone) csak este lehet aktiválni. Két típusuk van. Vannak a birthsign-hoz tartozók, ezekből csak egy lehet aktív. És vannak amik függetlenek, ezekből mindet be lehet gyűjteni, de viszont minől erősebb greater powert-t ad annál nagyobb a renown követelménye. Ez asszem a Fame és Infamy átlaga. ergo vagy nagyon híresnek kell lenned vagy nagyon hírhedtnek. általában 100 fölötti renown mindegyikre elég, asszem a legmagasabb követelmény az 70, de ez nem biztos, utánanézhetek ha valakit fizikai fájdalmak gyötörnek hogy nem tudja pontosan. Tipp: fölveszed a gray fox maszkod és meg van oldva a probléma rögtön...
szerk: jah, és egy kettő ilyen doomstone télleg nagyon(!) erős és hasznos spellt ad, persze értelemszerűen ezek a nehezebben megtalálható+nagyobb követelményűek...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Találtam ilyet. Ha volt már, bocs, nekem új. Csak valahogy le kéne szedni, hogy ne kelljen netre ugrálnom. Persze, akkor még mindig ki kellene lépegetnem játék közben... Kérdés, mennyire megbízható, mert pl. nem jelöli Shezarr rúnáját Leyyawin fölött.
Shiv. I. külön térkép? Nálam modoknál be van jelölve a kiegészítő, de hol tudok erre átmenni?
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
tzimash
őstag
Hi!
ez leszedhető, van benne SI térkép is.valaki nem tudja, hogy ha szintet lépek, akkor miért nem lehet elosztani a pontokat? régebben lehetett... most meg nem. nem rég kezdtem újra oblizni, folytatom a régi karakterrel, és szintlépésnél, alvás után, csak kiir valamit, azt ennyi... nem is olvastam, hogy mit sajna. tehát nem a szintlépős menü jön be.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Üdv! Igen a Shivering egy külön térkép,de csak akkor aktiválódik,ha átmész a Szigetekre. Viszont akkor a Cyrodil-i térkép hopp voltnincs és ott lesz a Shivering map
Amúgy ezezk a Doomstone-ok nekem is újak voltak. Sztem már találkoztam már párral,de nem gondoltam h van belőlük egy komoly rendszer
-
hoffman_
nagyúr
Ezek szerint nagy kritikus vagy De az ha az Obli megnyert,egy szavam sem lehet. Mondjuk a CoD4...Nah azért az ott van még a szeren Am olvastam a Timeshift boncolást,nekem nem vszínű hogy fenn lesz a gépemen(ettől függetlenül is)
A Shivering Isles kieg. ha fent van akkor automatikusan berakja a quest-jeid közé. Door in Niben Bay asszem valami ilyesmi címen fut. De mindez csak akkor ha a karakter legalább lvl 20....
Amúgy egyet értünk Én is szemezgetetk a Witcher-rel. De amúgy a külső nézetes gamékat nagyon nem szeretm. Itt bukott kissé a Gothic3 és Two Worlds is. Pedig mind2 jó kis játék.
Viszont Morrowind-be át lehet menni az Obliból Nem tudom h mien bug vagy ilyes,de Youtube-on van egy vidi,ahol a tag toronyiránt a hegynek lovagol vagy 5 percig(közben néha sasolja a térképet) és átmegy a Morrowind-i területekre. Igaz nincs ott semmi néhány fán és a a végén egy naon szép bug-on kívül,de azért elég vicces
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Hát ízlések és pofonok Én CoD4-re nem tudok rosszat mondani. Bár a 2-vel nem keveset játszottam... Gothic3 belső nézete? Nekem új
Viszont az NFS-széria tényleg érdekes. A PS egy rakás szar,a Carbon sem az igazi,bár a MostWanted és a Porsche Unleashed díjnyertes.Nade ne több off Aludni vagy városok fogadójában tudsz(10-20 arany) vagy banditák táborát keresd,irtsd ki őket és ott lesznek az ágyak De ez veszélyes. ha egy vámpír megharap alvás közben,akkor bizony átváltozol,nincs mese. Én menteni szoktam ilyen előtt,és akkor nem lehet gond.
Ha valami zöld,akkor az azt jelent hogy valamilyen varázslat/varázstárgy/lötyi felturbózta ideiglenesen vagy akár állandóra is.Ugyanez jelen van pirossal is. Akkor valami leöle néhány pontot,de ugyanígy működik
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Fáj a szívem hogy egy ilyen jóarc Oblis tag ennyire nem szereti a CoD4-et A Gothic3 betegségéről tudok,de ha belsőnézetre képes,akkor elnézem neki
A szintlépésed se nem gyors,se nem lassú, talán átlagos. De erre nincs definíció. A banditákat pedig öljed nyugottan Ajánlom figyelmedbe a lelőhelyeket. Barlangok,erődök és Ayleid romok Nekem már a fülemen folynak ki....De talán a romok a legjobbak,mert ott emberek vannak általában. A szörnyes helyek nekem valamiért idegenek. Nem szeretem őket.
A teherbírás érdekes dolog Lehet hogy a "zöld" miatt nőtt meg. De ezt megtudod nézni. A szívecskére kattintasz és ott is lesz felette egy sor. Ott a legjobboldali ikon kell neked. És ott kint van minden épp rád ható effekt.[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
Azok az orkok Vanguardot őrizték és nem beszélgetnek mindenféle jöttment morrával...
Amúgy pedig nem bug, hogy nem tudtad kinyírni őket, mert alacsony szinten nem egyszerű orkot ölni, kikell végezni őket a megfelelő mozdulattal.Jó játék a Gothic 3, csak -egyéb szerepjátékokhoz hasonlóan- nem szabad fps irányból közelíteni hozzá, mégha lehet is ilyen nézetből játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
"Az sem tetszett G3-ban, hogy se térképen nincs bejelölve, merre menjek, sem iránytűm nincs."
Az, hogy nincs bejelölve a térképen a küldetés először engem is zavart (főleg Oblivion után), de rájöttem, hogy így sokkal nagyobb sikerélmény megtalálni egy-egy helyszínt!
Iránytű pedig van, az hogy kinek, mennyire segít az egy másik kérdés.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Kareszovics
addikt
A bravili Mágusok Céhének vezetője, Kud-Ei egy egyszerűnek tűnő feladattal bízott meg. Szerinte az egyik helyi mágus, Ardaline segítségre szorul, nem tett jót önbizalmának, hogy mágusbotja eltűnt. Gyanúsított is akadt, a sötételf Varon Vamori személyében, akitől békés úton kellett megszereznem a botot. Ennek érdekében a céhvezető adott egy Charm varázslatot tartalmazó tekercset. Felkerestem a sötételfet, aki némi meggyőzés után elárulta, hogy szerelmes volt Ardalinebe, de mivel a nő nem viszonozta, ezért elvette a botját. Visszaadná, de sajnos eladta egy barátjának, Soris Arenimnek, aki a fővárosban található. Visszamentem Kud-Eihez, aki adott még pár tekercset, valamint megkért, hogy utazak el a fővárosba, keressem fel Sorist és szerezzem vissza tőle a botot. Így is tettem, meggyőztem Sorint, hogy adja vissza, amire 200 arany ellenében hajlandó is volt. Visszamentem Bravilba, odaadtam a botot a céhvezetőnek, aki biztosított a felől, hogy az Egyetem megkapja az ajánlását.
forrás OblivionHQ
-
hoffman_
nagyúr
Hát hajts nyugodtan A játék amúgy sztem valahol 15. szint környékén a legélvezhetőbb.....én a magam szerény 28-ával még mindig nem vagyok egy best. És rengeteg dolgot kell még feljavítanom. Eléggé kesze-kuszán toltam a szintlépéseket...nem számoltam előre,hogy kit mit hogyan De már így is hihetetlen könnyű dolgom van. Jó persze "ruha (is) teszi" az ember(eme)t ....De pl ha jön 3 Storm Attronach,azt röhögve legyűröm és durván 50-100 hp-t vesztek összesen. Igaz, több lehetőséget nem használok ki. Az én karakterem az a "gyakós" fajta De pl. Blunt fegyverekhez,íjakhoz és Destruciton meg Mysticism varázslatokhoz tök hülye vagyok. Ezek ilyen 50-60 közt megrekedtek. Viszont a Conjuration-t ajánlom figyelmedbe. Nagyon hasznos kis cucc
Amúgy az általam legjobban gyűlölt szörny az Oblivion-ról jött. És asszem vmi Clafennear vagy mi a rák a neve. Ilyen hülye kis ugrálós dínó. Nah az elég sokáig fejlődött velem. És csomó ideig a legnagyob kihívás volt
A "gyorsgombos" varázslatra nem vennék mérget. Igaz,be lehet állítani ilyen gyorsgombokat,de azt tudtommal csak fegyverekhez. Bár nem biztos.
Azt sem szeretem, hogy harc közben cseszik rá fegyvert váltani,
Igen ez egy gyakori dolog. De én már rutinból kezelem Azért nem engedi,mert a fegyvered még mozgásban van,vagy épp most kezdtél el vele támadni. És amíg nincs "alaphelyzetben" addig nem enged váltani.
"A szívecskére" alatt azt értettem hogy: szintén 'Tab' és ott a varázslat-fülecske. Azért mondtam szívecskét,mert nekem általában az virít ott
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
alapgameben 8dolgot lehet gyorsgomra rakni, lenyomva tartasz egy számot és rányomsz valamire (lehet ruha, fegyver varázslat, bármi használható), Van egy mod amit még több ilyen gyorsgombot enged, asszem össz 18-at, az úgy műxik hogy még van olyan is hogy lenyomod a shiftet és akkor még egyszer végigmehet a számokon, meg ott már asszem műxik a 0 és 9 is, amikre akár teljes ruhaszetteket lehet rakni. Én használtam egy ideig ezt a modot de aztán valami gondom akadt vele és letöröltem. Amúgy kicsi szinten elég sztem a 8 gyorsgomb. Magas szinten már gyakran nem, de nem annyira zavaró. Jah és F1 F2 F3 F4 gombal rögtön az adott /stat/varázslatok/ stb menüt nyitja meg.
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
A te X1950XT-d sokkal erősebb Olbi alatt mint az ő 7900GS-e. Szal ami nálad nem akad, az lehet nála diavetítés lesz. Amúgy egyszer elolvastam részletesen hogy a textúrák hogyan használják ki a vram mennyiséget és nekem az jött le hogy elég 256Mb vram a gaméhoz. Szal nálad is inkább maga a vga fújja ki magát mint a ram, bár ez csak tipp.
Az OOO, Francesco, meg a Warcry sztem Nagyon jók!
A legtöbbjüket lehet finomhangolni hogy mit és hogyan szeretnél. És nagyon komplex változtatásokat csinálnak, nemtom hogy te mennyire próbáltad ki őket de sztem nem nagyon, mert pl az OOO ban akkora munka van hogy engem már 3szor nyugdíjaztak volna ha én csináltam volna. Sztem nagyon igényesek, rengeteget dobnak az élményen és sokkal realisztikusabbá teszik a játékot. Csak olvasd el pl az OOO readme-jét és le fogsz döbbenni mennyi mindent megcsinált a srác. Szinte teljesen új játékélményt ad. (jah és egyébként kb 10%át sem írja le a munkájának a nagy readmeben amit a letöltés után találsz a fájlok között, regeteg az apró de lényeges finomhangolás)[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Nekem jól műxik az a ládanyitós animáció.
Az szvsz elég nagy baj ha lefagy nálad a mod manager.Nemtom mennyi modot használsz, de nagyon lényeges hogy tudd nem conflictolnak e a modok. Mert ugyanis Nagyon(!) gyakran van sajnos conflict. És a legtöbbjük az aljas lappangó fajta, tehát olyan hogy minden látszólag hibátlanül műxik aztán valamelyik questnél valahogy furcsán történnek a dolgok...
Én olyan kb 70 modot használok. Eredetileg a dupláját akartam használni de a sok conflict miatt ki kellett irtanom a az 1/4edét aztán meg a másik 1/4edét egyéb omm által nem észrevett vagy minor conflictnak minősített bugok előkerülése miatt. Így is van egy két major conflictom omm szerint, de megnéztem hogy mely fileokat érinti, és sejtésem szerint nem okozhat gondot. Na mind1 szal csak azért mondom hogy jó ha átnézed conflict detectorral a dolgot, nehogy idegbajt kapj majd valami rejtélyes quest viselkedés miatt, vagy fagyások miatt.[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
Nekem az OOO -ba bele van merge-elve az a kis mod. Szal az csinálja nálam ezt.
Amúgy meg Fancesco az megkérdi installnál hogy akarsz e skill lassítást installnál, és lehet a default-ot választani. Jah és asszem valamelyikükben meg van skillgyorsítás is a Mercantile tulajdonságra. Amit az alapgameben szinte képtelenség rendesen kifejleszteni, vagy csak undorító pwtrainel lehet (egyenként eladogatni mindent...) szal azon nagyon helyes hogy változtatnak.Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
SystemRoot
őstag
nemtom itt mire gondolsz, az OOO-nem nyúl hozzá alapból a merchantok mercantile skilljeihez. Az NPC-k skilljeit megbuherálja, de általában úgy hogy realszitikusabb lesz. PL limiteket rak be, ergo a guardok nem fognak mindvégig elötted járni skillekben meg levelben, egy idő után le lehet hagyni őket. Nagy vicc a sima gaméban hogy amikor te pl lvl30vagy, ami azért valljuk be elég tekintélyes szint már..., a guardok magasabb skillen vannak mint te !!! (formulája valahogy úgyvan a dolognak hogy a te szintedhez mindig hozzáad valamennyit)
pl gyakran láttam olyat hogy odajött egy guard hozzám amikor én kb asszem olyan lvl 25 voltam és nyomta a forward power attackot kardal(szúrás) amit ugye csak 100-as blade skillel lehet csinálni. Nekem asszem akkor volt 80-as a blade skillem... és ugye én voltam a világmegmentő hős, ő meg csak egy koszos patrol-guard....Ellenben a Living Economy az azt csinálja (szintén realisztikusan) hogyha sokat jársz egy adott merchanthoz akkor annak megnő a mercantile skillje, ergo majdhogynem veled fejlődik. De ez visszaál egy idő után ha nem mész hozzá valameddig.
Ez nincs benne már az OOO-ban külön fájlként jön vele, amit megtalálsz benne ha letöltöd.Üdv: SystemRoot
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
arra gondolsz hogy nem tudtad jobban lealkudni az árat? Csakmert remélem azt tudod hogy alku nélkül nem fogják automatikusan olcsóbban árulni a cuccaikat a merchantok... hiába van nagyobb mercantile / personality / disposition -öd. Bár olyan előfordul hogy néha automatikusan beállítja neked a haggle-slidert amikor magasabbak a fent említett tulajdonságok.
-
katt777
félisten
Feltettem egy rakat képmentést a tesztoldalamra, ahogy ígértem, lehet szemezgetni. Látható a modok működése (szerintem), és az is, hogy a természetben, ahol QTP nem csinál semmit (csak NE és AW), ott továbbra is leesik az FPS érték, ált. 20-30 közé, míg városokban magasabb, belső terekben pedig a QTP-nak csak előnyeit lehet élvezni, ott 58-60 FPS simán megvan.
Ízelítőnek mindjárt belinkelek pár képet közvetlenül, csak az összeset nincs időm egyesével betenni ide.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Kareszovics
addikt
Lehet, hogy rászánom magam és felrakom ezt a QTP-t végülis eddig csak jókat hallottam (Tőled is, meg az ObliHQ oldalán is olvastam, hogy gyönyörű).
Láttam képet is pl. az épületek textúráját hihetetlenül feturbózta.
Kültérben 35+ FPS-sel megy a game, Belétrben cirka 70+FPS-sel is megy (Bloom + NoAA + Texture Large + nincs fű + shadows minőség high + víz high).
Mod: most nézem a tesztoldaladon a képeket: öcsém a vízminőséged meg az épületminőséged gyönyörű, nekem is highon van a víz, de meg se közelíti a Tiedet.
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
jah télleg nekem is úgy tűnik hogy nem használsz AF-et. De sztem akkor már ne csak 8x osat rakj be, hanem 16x osat. Nekem az idők során az a tapasztalatom hogy a 16x os nál csak kevéssé terheli jobban le a rendszert a 8x-os, szal megéri inkább maxon hagyni.
-
-
SystemRoot
őstag
előfordulhat hogy nem lassít a gamén az AF. vagy csak minimálisan és nem veszed észre. Nem akkora nagy megterhelés sztem a vga-dnak a +AF. Amúgy könnyű észrevenni hogy használja e. IC ben nézd az utat a távolba menni. mentsd el, és nézd meg AF nélkül is, ha a távolabbi macskakövek vonalai korábban elmosódnak mint AF el akkor műxik
-
dobolan
senior tag
Nekem is 256Mb-os a karim.
Amire te gondolsz (látótávolság) az nem vram függő, ennyit tud a game alapból.
Tegyél fel vmilyen distant LOD modot, hogy ne legyenek előugró objektumok, de arra készülj fel, hogy hátast dob a videokarid.
A kevés vram inkább apró pillanatnyi meg meg állást okoz, mikor pl hirtelen körbeforogsz és sok a változó textúra. Olyan az, mintha swappelne a vinyó, csak gyorsabb egy kicsit. A QTP feltétele után lehet főleg tapasztalni, de meg lehet szokni, csak ezért biztos nem cserélnék karit.
Egyébként nekem volt 1950pro-m, nem tudom az XT mennyivel gyorsabb, de biztos, hogy vannak olyan részek a játékban, amit nem fog bírni azon a felbontáson, amit használsz.
Gondolok itt arra, hogy a játék vége felé, amikor több obli-gate lesz nyitva egy helyen, és özönlik kifelé rajta a jónép. Ott jó ha meglesz ilyen beállításokkal a min:10-15fps. -
dobolan
senior tag
Ezt nézd meg!
Egyébként lehet, hogy egy kicsit félreértelmeztelek, de most már rájöttem, hogy te arra gondolsz, hogy az objektumok, a fű, meg az NPCk a távolban hirtelen feltűnnek. Nem?
De az nem a view distance, hanem a többi distance (object, stb.).
Azokat, ha kimaxolod, és végignézel egy olyan helyen, ahol nincs erdő, nem rajzolja ki végig.Erre úgy tudom, hogy mod sincs, szerintem iszonyúan erőforrásigényes lenne. Én a füvet többek között ezért is kapcsoltam ki, mert zavar, hogy ahogy megyek előre, a távolban úgy rajzolódik ki a fű, mint egy régi játéktermi sega rallyban a tereptárgyak.
-
katt777
félisten
Íme 16x AF-fel, és a magas minőségű AF-et is rátéve ATT 3D beállításokból:
A két kép közti különbség a napszak ellenére nyilvánvaló, és nem sokat lassított a megjelenítésen (37/42 FPS, de ez nem igazán mérvadó a VRAM hiány miatt, mert 25 és 50 között ugrabugrál városban). Köszönöm az ötletet.
A program HDR-rel letiltja az AA-t, driverből működhet? Elméletileg nem...
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest