Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Sok nehézség (instabil gép, sok top1000-es ellenfél, script, kialvatlanság) ellenére sikerült feljutni DIV1-be, pedig az utóbbi időben most ment talán legrosszabbul a játék:
Viszont így, hogy nem DIV6-ból kell indulni kevesebb meccset kell játszani a kellő számú pont megszerzéséhez.
Ahhoz képest, hogy tavaly ilyenkor DIV4-ben ültem a szopórolleren 20%-os winrate-tel nem rossz. Hozzáteszem én nem lettem jobb játékos, csak a játék változott meg, sokkal kevesebbet csal, bár ez lehet azért is van mert idén tettem bele némi pénzt. De jobbnak is érződik sokkal, a játékmechanika, főleg most a védekezés része sokkal reálisabb mint egy éve.
bobitusz:
Én ilyenre edzettem volna Rault ha bedobta volna, de sajnos nekem nem jött össze:

szerk.:
bocs most látom Park Ji Sungról kérdezték, B2B-ra így edzetném:
-
VinoRosso
veterán
Ma én is játszottam, párat, jobb lett a támadó-védekező képességek aránya, végre irányítani is tudni kell a védőt a szereléshez nem csak megnyomni egy gombot. Így végre lehet ütemcseleket csinálni, lefordulni emberekről és meg kell gondolni rendesen mikor és hogyan támadja a labdást az ember.
Néha elég furán pattan az átvételnél a labda, mintha megzavarodna a játékos vagy nem tudom, de sok volt az olyan technikai hiba amikor úgy csinált a játékosom mintha akkor rúgott volna életében először labdába. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nem igazán volt időm még vele játszani. Az utóbbi hóbapokban jó volt, remélem nem rontották el
-
VinoRosso
veterán
válasz
matolcsida
üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy a saját játékrendszerem szempontjából a legjobb három. Egyiket sem a 'gyári' pozícióján 'kell' játszatni, hanem SS-ként. Így Pelé 109, Cruijff 108, Puskás 107-es OVR-t kap, ráadásul Pelének 2 extra skillje is van amit külön nem lehet rátenni, egy másik játékosnak sincs ilyen.
Bár én nem játszatom a hármat együtt, de láthatóan nem véletlenül lett így kialakítva a pack, rombusz 4-4-2-ben ha Cruijff AMF, Puskás és Pelé CF akkor playtyle-ok miatt háromszögben forognak elől, Pelé droppol vissza, az ő helyére megy Puskás, Puskás helyére meg Crujiff. Régen amikor még a 4-4-2 diamond volt a meta játszottam így Batistuta, Maradona, Messi hármassal. Ha mindegyik játékos gyors, robbanékony, technikás, jól lő, ezt baromi nehéz levédekezni, ha követi az ember a mozgásukat szétcincálják a védelmet, ha meg nem akkor szabadon lőhetnek, passzolhatnak, és egy zsebkendőnyi hely elég mindegyiknek a befejezéshez, passzoláshoz. -
VinoRosso
veterán
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Én kivettem mindhármat de nem volt olcsó (3 pörgetésem marad csak).
Viszont ez a legjobb hármas amit valaha kiadtak minden szempontból.
A másik ingyen pörgetősre meg megkaptam még Gerrardot, Rivaldot, és Lampardot.
Nagyon nyár van úgy látszik és valamivel vissza kell csalogatni a jónépet
-
VinoRosso
veterán
Uppsz, a Konami beizzította a rakétákat, erre vártam vagy 15 évig:
-
VinoRosso
veterán
Ez az új ranking rendszert érti valaki?
Elvileg ha magasabban rangsorolt ellenfél ellen játszol döntetlen akkor plusz pont nem?
Nos a legjobb helyezésem 15 ezredik körül, div 2.Játszottam három különböző ellenféllel döntetlen.
DIV1 300. +5 pont
DIV1 2000. -5 pont
DIV2 40000. -1 pont
Most ha a DIV1 2000. ellen levon 5 pontot a döntetlenért úgy hogy én max DIV2 15 ezredik voltam eddig (tehát magasabban rangsorolt ellen döntetleneztem) akkor a DIV2 40000. ellen (ami nálam alacsonyabban rangsorot) miért 1 pontot von csak le
-
VinoRosso
veterán
Nem tudom mi van most a Konaminál de nekem nagyon adja itt a dolgokat. A múlt héten bedobta Van Buytent ezekből az ingyen húzásokból, a héten összejött a selection Batistutára, ma meg bepróbáltam egy 10-es húzást a félretett coinjaimból blitz curler szoboszlaira és beadta:
Három prémium lap kb másfél hét alatt, eléggé úgy tűnik, hogy osztogatós kedvében van, szerintem akinek van némi coin az egyenlegén érdemes próbálkozni Szoboszlaira.
SS-re tréningeztem, de egyelőre AMF-ként játszik, mert nincs pozi trénerem.
Még kellene egy Vieira DMF-be aztán egész jó kezdőm lenne. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Teljes mértékben megértelek, tavaly szeptember körül én is gondolkodtam hogy letörlöm a fracba. Talán azért nem tettem mert már megszoktam, hogy ilyen, és megtanultam vele együtt élni. Megszoksz vagy megszöksz.
-
VinoRosso
veterán
Olyankor van a kilépés. Nekem nem midig csinálja. Az előző verzióban olyan volt hogy nagyjából egyenletesen lehúzott közepes mértékben, most azt vettem észre hogy néha egyáltalán nincs semmi, néha meg mint az úthenger olyan. Gyakorlatilag nincs kapusom, bármi ami a kapura megy gól 30 méterről is, ha esetleg véd akkor ráüti az ellenfél fejére lábára és onnét pattan be. A kapuralövés-gól arány 100%-ot közelíti, nekem meg nem megy be semmi, a kétméteres ziccert is kiszedi a sarokból. Vagy pl a 10 centivel alacsonyabb 20 egységgel kisebbet ugró játékos lefejeli a védőment. Ilyenek vannak, ez egyből látszik és nem stresszelem magam, kilépek 2 perc után, és 1 perc múlva már egy másik ellenfél ellen játszom, és ha az is olyan akkor onnét is kilépek. Most az olasz eventen nagyon szivatott, de azt is 2 nap alatt meg tudtam csinálni teljesen, az első 10 meccs lement gyorsan mert a zöméről hamar kiléptem, onnantól meg normális volt.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nekem ilyenkor az a taktikám, hogy minél hamarabb felismerem és kilépek. Másoktól is ezt látom, van aki 0-0 nál kilép. Folyamatosan kilépegetsz egyszer csak elkezd normálisan reagálni. Nem vagyok benne biztos de nekem úgy tűnik, hogy egy adott számú meccset mindenképp le akar veled játszatni. Pl div 3-ban az első 10.meccsen 20% volt a winratem, utána kezdett felkúszni, a végén meg szinte csak nyertem. Tökmindegy ki volt az ellenfél az elején a fogalmatlantól is kikaptam a végén meg a top 1000-est is vertem. Valami alapján variálja a csalást a játék, úgy vettem észre az elején szopat inkább.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Hát a serie A eventben ellenem is lejtett a pálya rendesen. Ebben az volt a pozitív, hogy ezt egyből észrevettem és ki is léptem a 20-30. percek körül, mert senmi értelme így az egésznek. Ezt kb 10 meccsen keresztül csinálta, aztán utána megjött az esze és lehetett normálisan játszani.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Engem is szopat most, felére esett vissza a winrate-em, nagyon nehezen tudok nyerni, sok a döntetlen is. A szokásos ellenfélnek minden bemegy, minden elé pattanik valahogy, mindenbe beleér, az én játékosaim meg sorozatban kapják a kötényeket, sokadik próbálkozásra se tudok szerelni, és a lehetelent is kivédi a kapusa.
Pedig jól indult, most meg visszatért ugyanoda ahol volt. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Szerintem jó lett, de néha eddiginél sokkal jobban belenyúl a játékba a script. Előzőleg nagyjából miden meccsen egyforma mértékű volt, most meg néha semmi sincs, néha meg annyira tolja valamelyik felet mint az úthenger.
Pl ezt a tagot vertem 5-0-ra:
Nem mondom, hogy jó játékos volt, viszont a közepes szintet megütötte, de túlzás nélkül állítom, hogy akár 10 is lehetett volna, ha nem komolytalankodom el a helyzeteimet a második félidőben (4-0 volt ide az elsőben a másodikban már csak a cselezést gyakroltam). Nem volt rossz csapata, az ilyenek ellen 1-2 góllal szoktam csak nyerni. Itt meg olyan volt mint kés a vajon, semmit nem csináltak a játékosai, össze vissza helyzkedtek, nem reagálták le neki a támadásaimat, csak álltak mint egy darab fa, mitha amatőrön lett volna a csapata az enyém meg legenden akkora volt a különbség. Szerintem a ranglista elsőnek se lett volna semmi esélye ilyen körülmények mellett.
Ugyanilyen volt nálam is párszor.
Pl ez:

0-3 volt már a 16. percben, 3 támadásából 3 gól, mindenkin átment a labda, csak azért nem léptem már akkor ki mert meg akartam nézni a visszajátszást, hogy hogy ment át a lövése a kapuson. Hát így:
-
VinoRosso
veterán
Jobb lett a labdavezetés, labdakezelés, passzolás dinamikusabb, folyékonyabb, csinál olyan animácíókat amiket eddig nem. A kontaktokat is mintha javították volna, jobb az egyensúlya a játékosnak, nem lesz másodpercekig irányíthatatlan, nem borul meg teljesen egy lepkefintgól. A csapat is jobban helyezkedik védekezésnél, támadásnál. Érzésre jobb vele jázszani.
-
VinoRosso
veterán
Na kellett szidni, jött egy csomó változás a játékmechanikában, és egyelőre (csak 2 meccset játszottam) úgy néz ki előnyére változott.
Játszottam egy cross-platformos DIV2-essel is, hát valami rém gyenge volt az ellenfél, nem írta ki melyik konzol, de PC-n ennyivel erősebb lenne a mezőny? -
VinoRosso
veterán
Most belegondoltam, hogy nekem még az is kevés lenne. 13 meccset tudtam játszani DIV3-ban, abból 4-et nem nyertem, 1-en jobb volt az ellenfél, 3 meccsen meg 2-0-ra vezettem és utána elfelejtettek helyezkedni a védőim. Pedig most 4 Fortress-em is van, de ha megkapcsol a script akkor tökmindegy. Viszont talán még ha az összes meccset megnyertem volna akkor se lenne meg az 1500 pont.
Nem tudom mennyit kellene játszanom a DIV2-höz, 20-25 meccset
Kinek van annyi ideje? -
VinoRosso
veterán
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Szerintem anyagilag sikeresebb mint valaha. Sokkal több a felhasználó mint régen és egy csomóan annyit költenek a játékra havonta mint amennyit régen egy évben.
Én a múltkor nagy naivan elvettem a tavaly október óta gyűjtögetett 9000 coinomat remélve hogy megkapom Thuramot. Csak Maldinit tudtam kihúzni ingyen, és rászántam magam hogy a maradékot kipótolom hátha bedobja 1-2 pörhetésre. Hát persze hogy ki kellett húzni az összes játékost és csak az utolsó körben kaptam meg. Átszámítva 23k-ért vettem coint és még tudtam venni egy Inzaghit most. Ez 2.használható játékos meg egy edző és kevesebb mint a felét fizettem csak. Közben a Stalker 2-t vettem ugyanennyiért amiben ezerszer több munka van, vagy mondhatnám hogy kb 4 havi gfnow előfizetés is kb ennyi rtx 4080as szerverekre.
És nem egy olyan játékos van amelyik heti kétszer mindent kipörget. Szerintem ezek éves szinten több milliót beletolnak fejenként, egy ilyen felhasználó ér annyit a Konaminak mint 100 másik aki évente egyszer megvette a játékot.Viszont ez teljesen megölte a játékot, ez már nem futball hanem kaszinó. Be is van tiltva a coinvásárlás pár országban ahol a szerencsejáték törvényeket komolyan veszik.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
A legutóbbi frissítés óta jobban számít a fizikai kontakt, ennyi változás van, mondjuk szerintem nem pozitív ez sem.
Felesleges várni nagy előrelépést ezirányba, ha az epicekből dől a pénz.
-
VinoRosso
veterán
Konaminál már április 1 van: Div1, Div2 ellen győzelmek vagy x, div7 ellen meg esélyem sincs

-
VinoRosso
veterán
Nem tudom ez minek minősül, mezhúzás, lerántás, vagy valami vajákolás, de így nehéz egyről a kettőre jutni:
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Gratula. Sokan ezt a felállást alkalmazzák, talán annyi eltéréssel, hogy a középső AMF helyén egy CMF van. Egy időben én is próbálkoztam ezekkel a 4-4-2 gyémánt variációkkal de nekem nem jött be, a szélső védők túl messze vannak a támadóktól, ott nagyok a passztávok és könnyű elveszteni a labdát, meg a középpálya közepén is nagy a lyuk. Kihozni a labát viszont nehéz ellene, ha valaki első vonalban visszatámad arra kiváló.
-
VinoRosso
veterán
Ez paszmek:
Benny Hill show -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
De ez nem azt jelenti, hogy állandóan rajt van. Be kell kapcsolni, hogy működjön. Aki használja saját magát hozza hátrányba, olyanokat csinál néha hogy beszarás. Kirúgod kapussal full erőből aztán ehelyett odalibbenti hulló falevélként az 5 méterre álló ellenfél középcsatár elé.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Milyen smart assist állandósítás? Én nem vettem észre PC-n hogy smart assist lett volna a meccseken.
-
VinoRosso
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
AMD. Ezért veszek Nvidiát már vagy 15 éve, azzal sosincs ilyen gond.
-
VinoRosso
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
fogalmam sincs talán a szaturáció más a driver szinprofilban, milyen vga?
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
+ nem tudom hogy másnál is így van-e de engem még ez a 11-es rúgó marhaság is szivat, most a csütörtöki karbantartás óta egy 11-est se tudtam belőni, mind vagy kapufa vagy kivédi a kapus, pedig mindet a felső sarokra rúgtam váltakozva. Szokásos lehetetlen védés, a földön korcsolyázik a támasztó lábával vagy másfél métert tizedmásodpercek alatt.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nekem is ugyanez a stílusom és pont azért álltam át LBC-re mert ezzel tudom elérni az elképzelésemhez legközelebbi taktikát. Az, hogy LBC ne tévesszen meg, a felállás és a játékosok playstyleja miatt ez nem az a kick&rush mint amit a legtöbben játszanak.
Mivel 6 játekosom van a középpályán ezért pont jók a passztávok és a helyezkedésük miatt rengeteg rombuszt alakítanak ki, gyakorlatilag körbepasszolom az ellenfelet mindenhol.
A hole player meg a deep lying fw elképesztően jól cserél helyet pont jó az arány az alakzatbontás-tartás közt.
Valamint az is jó ahogy az egész csapat együtt mozog, ha az ellenfél térfelén vesztek labdát van elöl elég emberem a visszatámadásra viszont ha nem sikerül visszaszerezni mozognak vissza a konrta irányába és folyamatosan ott vannak a labra körül. Az ellenfél így nehezen tud létszámfölényt kialakítani bárhol van a labda viszont nekem szinte mindig létszámfölényem van (ha nem könnyen tudok oldalt váltani mert elég széles a felállás).
Amúgy az új META ez a szélről fejelésre ívelgetős buziság, azellen ez nem jó mert oda vonalszélső védők kellenek, ezeket a lóbszó fejelőket még a top formás Van Dyke se tudja lefejelni, az egyetlen esély ha a beadást megfogja az ember. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ja tény, hogy nagyon belenyúl a játékba a script. Engem szeptembertől decembeeig szopatott nagyon. Div3-ban normál esetben 35% volt a winratem azt ebben az időszakban beesett 20% alá. Még amikor PES-nek hívták a játékot akkor 55-60% volt a winratem és nem Div3-ban hanem Div1-Div2. Igaz akkor nem voltak ilyen összevásárolt csapatok.
Viszont mostanában mióta felhúztam minden játékosom sebességét 90 fölé, meg átálltam 3-4-3 LBC-re majdnem úgy megy mint régen. Top 10000-1000 lévő ellenfelekkel játszok egál meccseket, nem ritkán top 1000-esek is elcsípek. Kb 5-6 éve volt ilyen utoljára akkor top 3000-1000 közt jojóztam.
Nem tudom hogy valamiért tol a játék (az ünnepek miatt kevesebbet játszottam talán azért) vagy a taktika váltás miatt vagy mindkettő egyszerre. -
VinoRosso
veterán
Ilyenre edzettem Casillast ha ez számít:

Kapusnál ami legfontosabb az awareness, reflexes, reach (ez utóbbit a magasság tudja kompenzálni) ebben a sorrendben. -
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Engem most mintha tolna valamiért, vagy tényleg megtaláltam a játékrendszert amiben a legjobb vagyok. Casillast nekem is beadta de nekem az 1 szem ingyen ügynökkel jött, nem költöttem rá coint. Vagy az is lehet, hogy most valami szerencsés időszakot élek a csillagok együttállása miatt, de hozzáteszem 2022 augusztusa óta nem jött epic ingyen kapott ügynöktől, pedig mindet kipörgettem, szóval ideje volt.
Ja és nálam szenzációsan véd Casillas, lehetetlen védéseket produkál, sokszor az ötös közepéről a sarokra erőből lerúgott labdákat is kiszedi. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Arteta as nem dupla boostos volt? Ennek a Rijkaardak csak 1 boostja van. Mondjuk ezekkel a tight posession meg low pass boostokkal nem sokra megy akinek megvan.
-
VinoRosso
veterán
válasz
redingitell
üzenetére
Szivesen 👍
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Próbáld meg ezt:
- LBC
- jobb/ball CB szélsővédőből átalakított CB, 90 körüli védekező skillekkel a 98-99-es speed-del, physical 4 egység max
- középső CB 89-90-es speed, ha van destroyered ami gyors akkor az
- DMF CB-ből átalakított DMF, 89-90 körüli speed, 90 körüli védekező képességek
- CMF creative playmaker, lehetőleg min 85 speed, 85-90 attack, 70-75 defense
- LMF/RMF hole playerek, 90+ speed/acceleartion, 90+ dribbling, 85+ finishing, 80+ passing, 60-70 körüli defense
- SS: deep lying forward, 90+ speed/acceleration, 95+ dribbling, 90+ finishing, 90+ attacking , 80+ passing, ellentéltes oldalon a lövő lábbal
- CF: mindegy csak ne deep lying forward, ne dummy runner legyen, 90+ speed, 90+ attacking, 90+ finishing, minél gyorsabb, jobban lő, jobb az attackja annál jobb.
Alapból deep line és defensive a DMF-en, és még egy man mark attól függően kik az ellenfél játékosai.
Ha valami tank van nála elől, pl Gullit, vagy Drogba, Sorloth, ilyesmi, akkor azon a poszton egy magas, nagyot ugró, erős védő legyen, pl Tony Adams, Rüdiger és ezzel man markold az ellenfél fejelő játékosát.
Ha csak sprinterek vannak nála akkor a CMF-et állítsd rá az AMF-ére, ha 2 CF 1 SS-el játszik akkor a DMF-et állítsd rá az SS-re.
Ez kb minden felállás ellen működik, 4-2-1-3-as meta ellen leginkább (LMF-RMF labdaszerzésnél mindig tök üres sok területtel). 3 AMF- 2 CF-es formációk ellen szokott gond lenni, akkor az LMF/RMF-et visszahúzom LB-RB-re és attackig FB-t teszek oda. Illetve még a széléről érkező beívelések esetén sebezhető, ha szeret nagykeresztlabdákkal oldalt váltogatni az ellenfél és 1nél több fejelőembere van, ilyenkor jól fejelő CB-k kellenek a gyorsak helyett.
Attack/Def level többnyire jó úgy ahogy van, ha az ellenfélnek sok helyzete van akkor szoktam kékbe menni.
Ez nekem most tök jól működik top 1000-es játékosokat P2W vertem nem egyet vele. -
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nálam meccs közben is előfordul. Vezetek 2-0 a félidőben úgy hogy az ellenfélnek kapura lövése sincs aztán kikapok 5-2-re. Olyan minta amatőr nehézségre állítódna át a csapatom, a kapusomon meg a védők helyezkedésén látszik legjobban, a kapus semmit nem fog meg, a védők meg direkt úgy helyezkednek, hogy ki lehessen őket passzolni. Elemezgettem pár jobb játékos meccseit és ők sokszor váltanak olyan játékosra ami nincs közel a labdához csak azért hogy helyretegyék a helyezkedését és ezt én is átvettem de még így se tudok ezellen semmit csinálni. Pl látom, hogy Haaland beindul, de a védő nem megy vele, ráváltok a védőre és elkezdem követni a mozgását, közben presszinggel támadom a labdást aztán amikor sikerült felvennem Haalandot a védővel visszaváltok a presszingelőre, hogy megszerezzem a labdát ami természetesen nem jön össze megy a passz Haalandnak és nincs rajta az ember. Ez kb 2 másodperc, visszanézve amikor leváltok az emberfogóról abban a pillanatban megáll a játékos. Van, hogy akkor áll meg amikor ki van jelölve és nyomom, hogy fusson és egyszerűen legfagy, nem reagál az inputra.
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Detto. Amikor indult Div3-ban voltam 40%-os WR-tel. Október elején ez leesett 30%-ra a végére meg 20%-ra. Most meg már a Div4-be se tudok feljutni, az első 3 meccset nyerem Div5-ben aztán onnantól képszakadás. Még döntetlent se nagyon enged játszani. És mindig ez van most már negyedszerre futok neki és ugyanez a forgatókönyv. Ahogy közel kerülök a feljutáshoz onnantól vége.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Igazad van kevertem Gerrarddal. Accelerationt meg Tight Posessiont ad, végülis nem rossz de én nem venném meg ha már van egy Alonsom. Én visszaálltam arra, mert nem tudtam megszokni, hogy nem nálam van a labda, meg alakítottam annyit a játékomon, hogy tudjak vele mit kezdeni.
-
VinoRosso
veterán
Újabb örömhír, hogy visszatértek a laggolós csalók. Most már a meccseim fele ilyen divisionben, mint ez itt:
[link]
Az első félidőben még csak itt-ott laggol, aztán amikor rájön, hogy az is kevés teljesen szétlaggolja a második félidőt, úgy már valóban esélyem sincs.
Csak tudnám hogyan érik el, hogy nálam laggoljon a játék de náluk ne.
Gondolkodtam azon, hogy a netemmel van valami, de játék közben monitoroztam a kapcsolatot és semmi gond nem volt vele, meg több helyen is írják, hogy ugyanezt tapasztalják. Mindeközben kivették a network temperinget a report indokok közül, úgyhogy csak 'egyéb' alatt lehet jelenteni őket.
Nálam főleg kínai és vietnámi játékosok csinálják. Európában is ilyen? -
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Inkább a játék változott meg. Nehezebb letámadni, és QC-vel ha nem tudod megszerezni a labdát a letámadással akkor szinte tuti, hogy gólt kapsz. LBC-nél ez nincs mert mély védekezés van és hárafele futnak a játékosok.
Plusz Deschampnak van +1 speedje, ami miatt vissza lehet venni 1-et a speedre tett prog pontokból és rá lehet rakni másra (defense, attack, melyik játékosnak mi áll jobban). -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Hát pedig most high pressingel elég nehezen lehet előre jutni. Megnéztem az első 10 edzőjét PCn, mindegyik Alonsoról Deschampra váltott. Egy-két ellenfelem volt aki tudott mással érvényesülni, a többin átfolytak a támadások.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Most elmezgettem a játékot és variáltam kicsit a taktikán, LBC 3 csatárral 4 vagy 5 védővel attól függően, hogy az ellenfél hány csatárral jön. Deschamp miatt meg vissza tudtam venni a speed pontokból és rátenni a védekezésre, az is segített. Meg nem tartogatom a labdát bizonyos helyzetekben, hanem amilyen gyorsan lehet átjátszom a középpályát, mert sokat abból szoptam, hogy nem oda passzolt ahova nyomtam. Így ha eladom akkor is csak az ellenfél kapuja előtt, és úgy nagyobb az esélyem, hogy a kontrájába bele tudok piszkálni.
Ezzel feljutottam div3-ba egyből. Script így is van, voltak olyan jelenetek hogy wtf (majd teszek fel gifeket) viszont kevésbé érint negatívan. Szerintem érdemes kipróbálnod. Nem mondom, hogy mindent megold, de játszhatatlanból játszható lett így. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nem azt nézi, hogy elköltöd-e vagy se, hanem azt, hogy melyik felhasználó fog több bevételt generálni.
Például ha valaki teljesen új játékos és nincs még kész csapata, viszont kivett 1-2 epicet, akkor az többet fog költeni, mint az akinek már fullos csapata van és hónapokat vár arra, hogy legyen valami értlelmes játékos. És mivel gyengébb csapata van meg játszani se tud ezért meg kell tolni rendesen, hogy ne menjen el a kedve a játéktól.
Megint más kategória aki régóta játszik és nem költött semmit, az van a létra legallján, ennél bárkit előrébb vesz aki csak egyszer vett 100 coint. -
VinoRosso
veterán
Az a gyanúm, hogy akkor visszajönnének a csalók. A PES üzleti modellje kvázi arra épült. Megvették a játékot, hagyták kicsit őket játszani, hogy meglegyen a sikerérlmény, aztán kitiltották őket, hogy újra megvegyék a játékot és kezdődjön a loop előről.
Oda kellene visszatalálni ahol 2022 április-augusztus körül volt a játék. Nem voltak csalók, nem volt benne script, és nem volt tele minden csapat felpumpált kártyákkal. Volt mindenkinek 1-2, a többi standard játékos volt. Lehetett passzos focival érvényesülni és nem csak ez a kick and rush ment. Nem volt akkora player pool de ez engem nem zavart. Inkább várok 5 percet az ellenfélre, de ne szabotálja a gép a játékomat.
-
VinoRosso
veterán
Persze, van olyan amikor hibázok, nem gép vagyok én sem, ami szintén zavar, de nem bántja az igazságérzetem és a saját hibáimon legalább tudok változtatni. Pl. az #1748 -ban az első gif-en ha a lövés mellé megy, mint ahogyan kellett volna neki, akkor egy szavam nem lehet, csak okulhatok belőle, hogy ilyenkor jobban koncentráljak. Csakhogy nem oda megy ahova irányítom, hanem az ellenfél játékosára irányul mitha egy mágnes lenne a játékoson ami odavonzza a labdát akkor is ha tök nem abba az irányba rúgod. Ilyenkor hiába keresem magamban a hibát, hogy hol tudnék javulni, nem rajtam múlik.
Az AI-nak ehhez semmi köze, ez egy egyszerű játékmechnikai megoldás ami felürbírálja a felhasználói inputot és máshová irányítja a labdát mint ahova a user szeretné. A 4.0-ban nevet is adtak neki, a smart assist ugyanezt csinálja elvileg azzal a céllal, hogy kijavítsa a user hibáit (aztán nálam volt olyan, hogy a 70%-os erővel kirúgott kapuskirúgást az elől álló 1 szem csatárnak rúgta oda gyökkettővel). Aminek nem adtak nevet az eddig is benne volt, de ellenkező céllal: hogy handicappel induljon az egyik fél.
Abban biztos vagyok, hogy nem egyetlen AI irányítja mind a két csapatot, IT mérnökként, némi játékfejlesztési tapasztalattal ezt nem tartom ésszerű megoldásnak. Sokkal nehezebb egy ilyet lefejleszteni, költségesebb és logikátlan is. Jóval egyszerűbb megfogni a 10 játékost kezelni tudó AI-t két példányban futtatni és odaadni az egyiknek az egyik csapatot, a másiknak meg a másikat, mint csinálni egy olyat, amelyik tud 20 játékost irányítani, akik ráadásul 10-10-es csoportokban küzdenek egymás ellen.Bevett ipari megoldás régóta, sőt gyakran egymás ellen játszatják ugyanannak az AI-nak a példányait (lényegében klónjait) (pl Deep Blue, Alpha Go, Polaris stb.), és ezekből a meccsekből tanulnak, így tréningelik őket.
Ezeket a csaló scripteket se hiszem, hogy olyan nagyon szofisztikáltan kellene takargatni, amiket látsz már az is eleve 4x-es lassításban látható csak. Ha a normál videót nézed annyit látsz, hogy hát user error, eladta a labdát, de ha nem kapcsolom be az irányjelző kurzort meg nem lassítom le akkor nem fogod látni, hogy azért adtam el mert nem oda passzolt a játékos ahova irányítottam. Ezt meg nem sokan fogják megtenni, mert időigényes munka kielemezgetni, megvágni, konvertálgatni stb... -
VinoRosso
veterán
Az lenne a tökéletes futball játék, amelyben két egymástól fggetlen mesterséges intelligencia működne párhuzamosan egymás mellett és az ellenfél mozgására semilyen befolyásuk nem lenne.
Nem tudom miért gondolod, hogy ez nincs így. A játékosokat irányító AI nem látja az ellenfél csapatát belülről, nem tud belepiszkálni. Egy AI-t olyan egyszerű példányosítani mint hogy egy új ablakot nyitsz a chatgptvel. Új ablak, új példány. Az lenne a komplikáltabb megoldás, ha minden csapatot egy AI irányítana, össze kéne hangolni a kontextusokat, feloldani az ütközéseket, kezelni a kapcsolatok párhuzamosítatlanságából adódó terhelésnövekedést. Sokkal egyszerűbb leklónozni az AI-t és akkor két munkás végzi el a feladatot egymástól függetlenül.
Az edző az pedig nem maga az AI, csak egy név a taktikák kombinációjára. Két csapatnak lehet ugyanaz a taktikája a való életben is.
-
VinoRosso
veterán
Pár jelenet még.
Amikor a gép az ellenfelet célozza az irányzék által megadott irány helyett:
A szokásos 'nem álltál irányba, nem volt megfelelő a testartás stb. (pedig de):
Amikor 6v2 nyom az ember mindent (szerelés, blokk, kontakt, dupla presszing) de semmi nem történik:
Itt pedig a váltások közti szünet, biztos ami biztos ne tudjon az ember nyomni semmit (mondjuk nem is kellene, mert a test mellett közvetlen ellőtt labdákat a gép auto blokkolja (vagy nem), főleg Blocker skillel). Kár érte, az előző szezonban 122. volt az ellenfél, fullos kerettel ez volt az egyetlen lövése a 90 perc alatt.
Alább a következő játékost jelző üres háromszöget érdemes figyelni, ami mindig a labdához legközelebb lévő emberre mutat, de valamiért itt a passz után amikor a fogadó játékossal futó védőre kellene váltania, minden ok nélkül hirtelen(tized másodpercekről van szó) átugrik egy távolabb lévő játékosra (vajon csak nem azért, hogy ne tudjon az ember csinálni semmit?) :
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Én arról az oldaláról nem látom a játékot, hogy milyen amikor költ rá, de te meg azt nem amikor valaki nem. Az a sejtésem, hogy rangsorolhatja a játék a felhasználókat költés alapján és eleve így vannak párosítva. Úgy 60-70%-ban olyan ellenfelet kapok akinek minden lapja vásárolt epic, többnyire a legújabb. Ennyi pénzes felhasználó nemhiszem, hogy van a játékban, magyarul arra használja a játék a f2p felhasználókat hogy megadja annak az élményét pénzért a többinek, hogy mennyire jó spílerek. A maradék 1/3-részben kapok olyan ellenfelet akinél vannak ingyen lapok is, olyan akinél csak az van kb 10-ből 1. Ez kb augusztus óta ilyen, előtte más volt az arány. Azóta valami botrány, megjelenés óta méginkább. Tényleg minden meccs ilyen, hiába vagyok jobb mezőnyben az ellenfelemnél, a helyzeteket nem tudom értékesíteni az ellenfelemnek meg minden szar bemegy. Teljesen látható, hogy nem ugyanazok a feltételek, 18-ról guruló labdát nem tudja lereagálni időben a kapusom, én meg erőből lelövöm a sarokra az ötösről és kiszedi. Kb augusztusig az volt, hogy 1-2 botlásom volt div3-ig és ott kezdett kiegyenlítődni a játéktudásbeli külömbség, most div5-ben való bennmaradásért küzdök mint malac a jégen, eddig 2x estem vissza div6ba, most először sikerült bentmaradni. A keretem meg erősödött közben, nem gyengült, persze csak papíron. Mire megyek azzal, hogy ennek a de Jongnak 97-es a tacklingje, ha ilyeneket csinál frissen becserélve a meccs végén egy a kezdő sípszó óta fáradó Etoo ellen? Azért a lapért fizettek, én ezt meg ingyen kaptam és ez dönti el ki nyeri a párharcot, nem a kijelzett képességek. Minél több ilyened van annál jobban szopsz, valószínű, hogy amit tapasztaltál negatívumként az annak csak a töredéke, amit akkor éltél volna át, ha nem költöttél volna a csapatodra.
-
VinoRosso
veterán
Most játszottam ezt a meccset, iskolapéldája annak amiről beszéltem a következő jelenet. Játék közben felvétel:

Játék végi visszajátszás:
Kinagyítva de Jong szerelése:
Most baz+ ilyen van, hogy valaki belsővel odalép a labda elé, a külsővel passzoló meg úgy el tudja rúgni a labdát, hogy nem, hogy nem blokkol a védő, hanem a labda irányt se változtat, meg se pattan, hanem odébbtolja a belépő lábat és úgy megy egyenesen, mitha a belépő láb semmilyen erőhatást nem fejtene ki a labdára???
Aztán Costacurtával próbálom kirúgni egyből, ehelyett megtolja, a két védőm meg hirtelen irányt vált és engem blokkol ahelyett, hogy az ellenfél játékosát figyelné. A blokk meg átmegy Costacurta bal lábán, mintha ott se lenne a lába, de a jobb lábon azért megpattan, mert különben nem lenne legurítva egyből lövőre Etoonak.
Lehet látni a sarkán a kimerevített képen, hogy átmetszi a labdát a lába:
A visszajátszáson az is látszik, hogy miután elveszti a labdát a gép levált róla, és nézi ahogy mögé gurul a labda, viszont nem a labdát támadja hanem elkezd futni az ellentétes irányba, nehogy véletlen elakadjon benne a lövés.
Ennél jobb helyezkedésű védő nincs az egész játékban, és ezt most nem ironiának szánom, úgy edzettem fel, hogy a 100 defensive engagement mellé 100-as staminája van, blocker, acrobatic clearance rajt van, és baz+ elfut a lövés elől ahelyett, hogy bevetődne...
Ez megy szinte minden meccsen orrba szájba, még erre rá merik fogni, hogy szimulátor... -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nem a taktika miatt van, hanem mert a játék azokat tolja akik pénzt ölnek bele. Aki többet annak jobban kedvez. Váltottam én is LBC-re abban bízva, hogy ha beállok a kapu elé akkor majd nem fognak megkontrázni. Nem a lószart nem, ugyanúgy lefutja a 101-es speedre edzetett Roberto Carlosomat a 90-es speedű Gullitjával a 16-osról indulva. Én meg a 99-es speedű Mbappéval nem bírom lefutni a csuklósbusz Puyolt.
A minap játszottam egy taggal 20-25-ről lődözött, egy nem volt ami mellé ment volna, egyetlen átvétel nem pattant el tőle, a kapusom meg a felénél árnyékra vetődött, nálam ugyanezekből a java mellé megy, vagy eleve hosszan veszi át, pedig nem nyomom a futást, de ha nem akkor véd a kapus, sőt az ötösről sarokra lehelyezett labdákat is kiszedi.
Nem egyenlő feltételekkel küzd az a játékos aki kevesebbet költ a játékra mint a másik és ez mostanában egyre jobban érződik. Ezért van az, hogy átmennek rajtad mint kés a vajon, mert hiába vagy ott hogy blokkol a játék egyszerűen átengedi a labdát. Ha meg te vinnéd ugyanebben a szituban az ellenfélre akkor a 50-es védekezésű de Bruyne is megelőzi 100-as attacking awernessű Messit. Nem te irányítod, hogyan reagáljanak a csapattársak, hanem a gép dönti el, az meg előbb fogja elindítani a játékost mintsem bármit tudnál csinálni. Külön kilassítottam ezeket a szitukat, mire rávált a gép a passzot fogadó játékosra, hogy mozoghass a passz irányába, a gép az ellenfél játékosával már rég elindult és méterekkel előrébb van. Hiába van a te játékosodnak jobb skillje nem ez a döntő, hanem az, hogy mennyi pénzt lát benned a játék.
Az idei verzióban megjelent ez a smart assist, ami eufemisztikus elnevezése a scriptek egy fajtájának. Passzolj vagy lősz valahova, és a játék 'jobban tudja', hogy te hova akarod tenni a labdát, csak valahogy mindig az ellenfélnél köt ki végül és nem a játékosodnál. Ez eddig is volt a szöktetéseknél, nyomtam bármilyen erővel és irányba, ha röviden nyomtam hosszan adta, aztán meg hosszan adtam és röviden ment, mert sose az én játékosom mozgása határozta meg a passzot, hanem az ellenfél védőjének a mozgása, mert valójában azt célozza meg.
Ha csak taktika lenne a kihívás az rendben lenne, mert minden taktikát ki lehet elemezni, és ki lehet dolgozni ellentaktikát, de ez ennél a játéknál sajnos nem így van. -
VinoRosso
veterán
Na errefele már lehet játszani vele, bár még időm nincs játékra csak körülnéztem meg simet futtatok.
Grafikailag is változott vagy csak újra be kell állítanom mert a sim kicsit laggol, meg részletesebb is, szebben néz ki. Remélem lehet lejjebb húzni, hogy elfusson rendesen.
Ezeket a random boostokat a tizenegyeslövős marhaságból lehet behúzni. Ott van egy Ribery is az érdekesebb. A boostokat csak olyan játékosra lehet rátenni akinél van slot (nincs mindenkinél még a boostosaknál se).
Volt 18 húzásom a contractokból, jött 1 szem Mendieta.
Video
Végülis szerencsére csak a felesleges lapokat engedtem el, így pozitív a mérleg, de azért 18 húzásból jöhett volna 2 epic a 16/100-ból, gyors számolással olyan 30% körül van, hogy nem jön kettő, feltéve ha egyenlő eséllyel húzza az ember a lapokat (mondjuk esélyes, hogy ez nem így van).
Ezek jöttek végül, majd ha felkerül az adatbázis valamelyik oldalra akkor ki is derül, hogy mennyire lesznek használhatóak. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
A finess driblingnek örülök, de amúgy szinte majdnem, hogy mindegy mit alakítanak a játékon amig ezt az idegesítő scriptinget ki nem veszik belőle.
Mostanában rámentem a divizióra, tizenötezredik helynél feljebb nem tudtam jutni emiatt. Itt már minden csapat tele van vásárolt epicekkel, és egyértelműen azt a játékost favorizálja a szkript amelyik többet költ a játékra. Ha csak nem teljesen vak az ellenfél akkor nulla költéssel esélyem sincs. Minden meccsen rúgok 1-2 kapufát legalább, miközben az ellenfél semmit. Kb 2 hete figyelem, hogy mikor rúg az ellenfelem kapufát azóta egy darabot nem rúgott. Én meg minden meccsen rúgok. Ez mégis mi?
Emlett még olyanok vannak, hogy a védőm lábán átmegy a labda mintha szellem lenne, meg hiába nyomom a szerelést vagy a futást hogy lépjen közbe lefagy, konkrétan megáll a levegőben, hogy az ellenfél csatára el tudja rúgni a labdát.
Én egy olyan verziót várok amikor az lesz az újtás, hogy ezt kiveszik a játékból. Addig meg költsék gyógyszerre amit ezen profitálnak. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ja én úgy értettem a releasedet, hogy én releaseltem őket.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ezt nem egészen értem, azokból a lapokból lehet húzni akiket elküldtem? Ennek mi értelme? Azért küldöm el, mert nem fér be egyik keretbe se, ha meg befér akkor minek küldjem el? Hogy újrahúzhassam
Amúgy mikor jön az update? Van még 7 db 60 napos, meg 23 db 10 napos. Nem tudom megéri-e megspórolni őket.
-
VinoRosso
veterán
Ezt nem lehet játszani pc-n xbox play anywhere-rel?
-
VinoRosso
veterán
válasz
redingitell
üzenetére
Hát 6-ot még nem kaptam a 70. után, de kaptam már így ki 2-3 góllal való vezetésről is.
-
VinoRosso
veterán
Mióta kijött ez az EB update turbó fokozatra kapcsolt a scriptelés,. A CO-OP-ban annyira nem vettem észre, engem főleg a ligában sújtott, gondolom a weekly mission miatt amihez 4 liga győzelem kell. Eleinte csak döntetlenek sorozatával szopatott, de múlt héten már azt sem engedte, a 6. osztályból nem tudtam feljutni a lehetetlennél lehetetlenebbül elvesztett meccsek miatt.

15 éve játszom ezzel a játékkal, de ilyenre nem emlékszem, hogy a 6. osztályból ne jutottam volna fel csont nélkül, most meg egy győzelmet se tudtam kicsikarni 8 meccsen. -
VinoRosso
veterán
válasz
Zoolee1976
üzenetére
A válogatott meccs most nekem is szopatós volt. Az ellenfelem úgy rúgott gólt, hogy sorozatban hétszer (!) léptem közbe a támadásába és mind a hétszer visszapattant hozzá a labda, az utolsónál egy csikarszögböl érkező lecsúszott beadást ütött a kapufánál álló kapusom a középen álló csatárának a fejére.
-
VinoRosso
veterán
Asszony meg a gyerekek elmentek pár napra rokonlátogatóba, és végre tudtam kipihenten, nagy képenyőn játszani:
Nem is gondolná az ember, hogy mennyit számít.
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ez egy kiinduó taktika amit a META LBC\QC ellen játszok. Quick Counter a playing style, defense level 1 kék csík (kivétel Posession Game ellen, ott alapszinten hagyom), LB\RB defensive + man marking az ellenfél LWF\RWF-en.
LB\RB- Attacking fullback (kivétel ha a defensive jobb formában van)
CB- Build up
6-os DMF - Build up (CB 6-os poszton)
8-as/10-es DMF- Box2Box
LMF/RMF/AMF- Creative playmaker, Prolific Winger
CF - Advanced CF
Ezt szoktam szinte mindig módosítani formától és az ellenfél játékosaitól és felállásától és függően:
- Ha pl a padon lévő defensive fullbackem jobb formában van, vagy az ellenfélnek van brutál AMF-je, akkor felszabadul egy defensive instruction és a DMF-el emberfogom az AMF-et, Ugyanezt csinálom ha egy classic 10 SS van ott.
- Ha van egy jobb formában lévő destroryerem (pl Rice) vagy Orchestratorom akkor az egyik box2box-ot lecserélem arra. Akkor is jó a Destroyer az egyik box2box helyett ha az ellenfélnek 2 olyan középpályása van amelyik jó támadásban.
- Ha 2 DMF van az ellenfélnél akkor LMF\AMF helyett LMF\RMF-el játszok
- Ha 1 DMF és 2 AMF van az ellenfélnél akkor LMF\AMF helyett AMF\AMF-el játszok
- Ha azt látom, hogy nincs meg a kellő összjáték a támadóharmadban lévő játékosok közt akkor az egyik DMF-et CMF-re váltom, és az advanced CF-et Deep Lying forwardra cserélem (Mbappe-Neymar helycsere, néha Maradona SS-ben a CF helyén)
- Ha az ellenfél 2 CF-el játszik, akkor a 6-os-t visszahúzom CB-be és lecserélem egy destroyerre
- Ha az ellenfél 2CF-el játszik, és az LB/RB-n kívül nincs szélsőjátéka akkor mindenképp felfutó fullbackekkel játszom és a defensive instruction rákerül 2 DMF-re, így középen 3 CB- 2 DMF fogja börtönbe zárni a támadóit
- Ha felfutó szélsőhátvédeket akalmazok akkor az előttük játszó posztokat is hozzájuk igazítom, Attacking Fullbackhez Creative Playmakert (AMF) esetleg Hole Playert (LMF\RMF) választok, Fullback Finisherhez meg Creative Playmaker, Roaming Flank, Prolific Winger (LMF\RMF)
Az alapstratégiám az, hogy a felezővonal mögött pár méterrel próbálok labdát szerezni és abból egyritmusú konktrákat vezetni, Posession Game ellen kicsit magasabban, illetve ha a támadóharmadban vesztek labdát akkor még az ellenfél térfelén megpróbálom visszaszerezni és egyből visszatámadni, vagy legalább megakasztani a labdakihozatalát.
Ezalól vannak kivételek, ha az ellenfél gyorsan visszazár, akkor nem rohanok fejjel a falnak hanem járatom hátul, megpróbálom kicsalogatni vagy várok amig rés nem nyílik a védelmén. Szeretem, ha nálam van a labda, és igyekszem megtalálni az aranyközéputat aközött, hogy a jó indításokat ne hagyjam kihasználatlanul de nehogy egy rizikós passzal eladjam a labdát. Tökéletesen egyiket se lehet megvalósítani, midegyik némi trade-off-al jár, de ezért vannak kigyúrva a játékosaim sebességileg és védekezési képességekben, hogy gyorsan tudjanak reagálni a támadásra és a labdavesztésre+visszaszerzésre is. -
VinoRosso
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
Szerintem az én csapatom jobb
Gúnárnak lassú belső védői vannak, szélső védője nincs, nem is tudom, hogy a szélét hogyan zárja le, tőlem kapná a kontrákat futószalagon mintha nem lenne holnap.
-
VinoRosso
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
Lehet elfogadható csapatot építeni pénzköltés nélkül is, de okosan kell a coinokat elszórni. Főleg packokra kell koncentrálni a lóvét, azokban van mindig 1 jó játékos, meg pár jó kiegészítő ember. Ezekre a 3/150-es lottókra nem szabad coint elverni. Én kétszer nyitottam ezekből most, mert már fél éve csak gyűltek a tallérok, és volt egy Ferrer ami kellett volna a csapatba.
Első 10-es csomagra beadta a Carlost, utána még vettem kettőt abból már csak kutyaütők jöttek aztán ott megálltam félretettem a maradék coint. A követkeőnél a Nedvedre húztam a lapokat, megint csak sutyerákokat adott, akkor lementem nulláig, aztán most megint spórolósban vagyok.Végiggondolva az, hogy elsőre beadta a Carlost csak sima beetetés volt, hogy elhigyje a paraszt, hogy befizetés nélkül is dob normális játékost, egy fia coint nem kellett volna azután erre elvernem, de erre csak akkor jön rá az ember mikor lenullázódik.
Viszont annyira nem bánkódom rajta, legalább megpróbáltam, most amíg nem jön az EB és a pakkok addig nem fogok tudni úgyse normális játékost venni, mire azok meg elérhetőek lesznek megint összegyűlik annyi coin, hogy vegyek egy jobb csomagot.
Ez a csapatom jelenleg, 0 Ft költéssel:

A Beckenbaueres mission az ez:
Van most leárazás erre a prémium match passra, abban van egy Diaby azt még szerintem érdemes kivenni mert jön mellé még 200 coin, szóval 50 coinba kerül a játékos, annyit megér nekem a francia válogatott padjára odafér. -
VinoRosso
veterán
Nekem bedobta Beckenbauert meg Modricot is. Olyan 35/50-nél járok és még van olyan amit nem csináltam meg a küldetések közül.
Ahogy néztem CO-OP-ban mindenkinek megvolt. -
VinoRosso
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
Heló,
töröld le a szemüveged
(bocs nem tudtam kihagyni).A viccet félretéve nálam nincs fátyol, visszatért viszont egy régi glitch, csere után megváltozik a meze a játékosaimnak, sötétebb és fakóbb lesz. Annyira nem zavar, de ha jól emlékszem egy VGA driver frissítés anno ezt orvosolta. Lehet ezzel kellene próbálkoznod neked is.
-
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én se tudok feljebb jutni, nem tudok elég időt beletenni. Addig tudok menni ameddig csont nélkül feljutok, meg max még egy kört. DIV3-ban mindig kell újráznom, néha DIV4-ben is. Majd ha nyugdíjas leszek talán
Én sok jobb játékossal játszok, annak ellenére, hogy Div3-ig jutok csak sok Div2-Div1-es ellenfelet sorsol. Nem mindig nyernek, van amikor engem tol a gép, és sokszor van, hogy nem tudnak mit kezdeni a taktikámmal. Viszont akad olyan is, hogy nyernem kellene egy jobb játékos ellen de a gép megtolja. Alig van helyzete, nekem meg egy csomó, és lehetetleneket véd a kapusa, az enyém meg belepkézi az egyetlen helyzetét amit összenyomorog.Nekem mindig az az érzésem, hogy ha nem költ valaki a játékra akkor azt próbálja meg elérni, hogy az idejével fizessen érte. Pl azt volt a szokásom, hogy amikor felmentem DIV3-ig akkor utána letettem a további játékról, mert tudtam, hogy kicsi az esélye, hogy egyből felmegyek DIV2-be, erre egy idő után elkedte ugyanazt csinálni DIV4-ben mint DIV3-ban, amikor közel kerültem a feljutáshoz beindult a Benny Hill show.
Vagy most pl ezek a 90+-os gólok egyfolytában. Azt csináltam, hogy amikor láttam, hogy tolja az ellenfelet a gép kiléptem a meccs elején. Na erre azt lépte, hogy max 1 gólig enged el, utána mindent kihagyok még a kapu torkából is, aztán a 80. perctől jön a fekete leves. Nyilván ha vezet az ember nem lép ki, a 90 perc után meg már minek, válaszolni meg nincs idő a találatra.
Érdekes módon amikor jött az idei update és úgymond 'jó' lett a játék rengeteg 6-7-es gólkülönbségű meccsem volt, most elvétve akad olyan amin 2-vel nyerek akármilyen gyenge az ellenfél. Pedig nem lettem se jobb se rosszabb játékos, ugyanaddig jutok mint előtte, és akkor felmerül a kérdés, hogy hova tűntek azok az extra gólok? -
VinoRosso
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ezért kell az attack/defense levelt visszavenni egyel, plusz minimum 2 DMF-et használni (én többnyire hármat szoktam). Egyedül posession game ellen érdemes balancedon hagyni az attack levelt, mert ott több veszély van abban, hogy az ellenfél körbepasszol mintsem hogy lekontráz.
Nálam mindig lésztámfölény van hátul, legrosszabb esetben elpasszolgatok ott és az ellenfél nem jelent veszélyt a kapura. Ha esetleg meg letámad az a saját kapujára lesz veszélyes, ugyanúgy kipasszolom és a saját térfelén meg mint kés a vajban megyek kapuig a nyílt védekezése miatt.
Taktikailag szerintem lehet alkamazkodni online, amivel nehéz mit kezdeni az a script. -
VinoRosso
veterán
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Nekem is az a benyomásom, hogy agyon van szkriptelve. Divisionban első 4 meccset zsinórban nyertem, 4 pont kellett volna a feljutáshoz, mit gondolsz hányat szereztem? Naná, hogy hármat. Egyetlen egyszer nem tudtam nyerni, 6 meccsből 5-ön kaptam 90+-os gólt, ebből 3-nál meglett volna a feljutás, ha nem kapok gólt. A 'legjobb ez' volt:

Vezettem a 83. percig, amikor egy átlagos hazapassz elől Dida besétált a kapuba, hiába nyomtam, hogy menjen a labda felé és rúgja ki, majd a 96. percben ismét hiába nyomtam több játékossal is egyből a felszabadítást (sejtettem, hogy mi vár rám), az ellenfél benyomorékoskodta a labdát a kapumba.
Div-10es ellenfél ellen én is játszottam divisionben, sőt olyannal is akinek teljesen üres volt az adatlapja (szerintem aki nem ligázik annak üres):
Arról, hogy mennyire nem automatikus annyit, hogy co-opban a múltkor a sorsolt csapattársam rátett valamit a passz gombra hogy folyamatosan nyomva legyen aztán otthagyta az irányítást, és két div1-es volt az ellenfél az eredemény: 0-0. Beállítottam mindent védekezésre, és bár a csapattársam nem helyezkedett semmit, amikor a labda közelébe kerültek a védőim mindig maguktól támadták és szerelték a labdást a többi meg zárta a passzsávot. Összesen 4 kapuralövése volt az ellenfélnek egész meccsen. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Dehogy nem lehet. Alt+F4
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Mennyiből jött 2x10 +5-öt vettél?
-
VinoRosso
veterán
Valami nagyon nem oké a játékkal most, mintha hackerek szaporodtak volna el, a korábban említett nyomorultak mellett most már sokadjára van az, hogy vezetek, csere miatt megállítom a játékot, aztán megszakad a játék és beírja az ellenfélnek a 3 pontot. Mind kínai vagy annak tűnő ellenfél.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nálam a többi eventen is előfordul (pc). De mi ez? Befuccsoltak a botok az új updatettel, vagy szándékosan csinálja egy humán felhasználó? Nem találok rá értelmes magyaráztot.
-
VinoRosso
veterán
Mi a tököm ez a rengeteg felhasználó mostanában aki elindítja a meccset de nem irányítja? Szinte minden meccsem ilyen akármelyik eventet játszom, a co-op játszhatatlan mert valamelyik oldalon mindig van egy ilyen.
-
VinoRosso
veterán
válasz
jkrisztian
üzenetére
Ja én is inkább a passzolós focit szeretem, csak nem szeretek -opni mint a torkosborz, ami miatt alkalmazkodok a játék adta lehetőségekhez. Nem mellesleg így könnyebb tikitakázni is a jelenlegi körülmények között. Ha olyan lenne a játék mint a PES 2016 akkor más lenne a leányzó fekvése, de sajnos nem olyan.
-
VinoRosso
veterán
válasz
jkrisztian
üzenetére
Amennyire nekem eddig lejött a passzpontosság legkevésbé számít ebben a játékban. Sokkal fontosabb a gyorsaság, mert szinte mindenki LBC-zik, és az így nagyon gyorsan visszazár a védelem a 16-osra, onnantól meg nem sok esélyed van, hiába passzolsz miliméterre pontosan 1 mp alatt taszajt rajtad a védő aztán el is vesztetted a labdát.
Addig van esély gólszerzésre amíg nyitott a védelem, ahhoz meg inkább gyorsnak kell lenni mint pontosnak. Én le is vettem a passzolásról a prog pontokat és ráraktam a gyorsaságra meg a sebességre. Nem nagyon van olyan játékosom a keretben akinek 85-86 felett lenne a passzolása, de olyan se nagyon akinek a sebessége lenne ennél kevesebb.
A játékom talán egy minimálisan pontatlanabb lett, de ezt tudom kompenzálni a rizikósabb passzok elkerülésével. Cserébe mindenhova odaérek az ellenfél előtt, visszatudom szerezni a labdát gyorsan, és gyorsan tudok ellenkontrát vezetni, gyakorlatilag a szituációk többségében megelőzöm az ellenfelet emiatt nemigen tudnak mit csinálni. Egyedül akkor van gond amikor ilyen boostolt epicekkel van tele az ellenfél, és a gyorsaság mellé egyéb képességeket is tud fejleszteni, akkor sokszor van, hogy elnyomnak vagy megelőznek. Ezt valamennyire meg is tudom érteni, aki költ a játékra annak legyen jobb csapata. Egyedül a mód nem tetszik, ahogy marketingelve van, úgy van kialakítva, hogy minél több zsetont lehúzzanak az emberekről, mint a kaszinóban. -
VinoRosso
veterán
válasz
jkrisztian
üzenetére
Nekem nagyon lassú, mert erőtlenek a passzok ha röviden nyomod. Ha hosszabban nyomod akkor megfelelő erővel passzol, viszont az több ideig is tart, és ott elveszik a támadásod lendülete. Egy-egy passznál nem tűnik annyira soknak az időveszteség, de sorozatban összeadódik, és ezen múlik sokszor, hogy az ellenfél közbe tud-e lépni vagy se.
-
VinoRosso
veterán
válasz
jkrisztian
üzenetére
Van valami kombó a manuális passzolásra? Én csak arról tudok, hogy le lehet venni a pass supportot full manualra, de az játszhatatlan, már level 3 is sokat lassít a játékon, mert hosszabban kell nyomni a passzot, amivel másodperceket veszt az ember.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nekem van: Coinami.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
De most ugyanúgy C forma mint múlt héten.
C forma múlt héten 99.
C forma most 98.
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ja szépen fejlődik mint Vini Junior ratingje, minden héten egy ponttal visszafele.
Jövő héten mi lesz, 97? -
VinoRosso
veterán
válasz
redingitell
üzenetére
Dettó. Nem tudok gólt rúgni, mert mindent kivéd az ellenfél kapusa vagy kapufa, csak az megy be ami sakk-mattig ki van gurigázva és csak az üres kapura kell berúgni. Ha a kapussal állok szemben akár 2 méterről is simán leér az erőből kapufa mellé rúgott labdára. Egyszerűen lehetetleneket véd. Az ellenfélnek meg bármi behullik mintha nem lenne kapusom. A labdaszerzések szintúgy, szerelek, az ellenfél játékosa egy csettintés alatt visszaszerzi és azzal a mozdulattal kapura is rúg. Mikor ezt meglátom folyamatosan csak a szerelést nyomom mint a géppuska és teljesen nevetséges, hogy háromszor-négyszer is gazdát cserél a labda ugyanazon támadó és védő közt, mire fel tudok szabadítani és akkor is az ellenfélhez meg és támad újra.
Az ellenfél elvileg tank gyorsaságú védője belemegy a kényszerítőbe és nem hogy hátrányba kerülne a lendület váltás miatt hanem még előbb ér oda a védővonal mögé tett szöktetésre mint az Mbappé
Teljesen irreális dolgok történnek és ez csütörtök óta van megint, mintha megnyomtak volna egy gombot amire az van írva, hogy SCRIPT. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Dehát ennek mi értelme van, a forma idáig is boostolta\lehúzta a skilleket. A boostolt játékosok formától függetlenül kaptak egy boostot és ha jó formában volt akkor az még rátett.
Akkor ez nem más mint egy kijelző a formához, sok értelme nincs. -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nálam nagyon úgy néz ki hogy volt gameplay update, csütörtök óta húz lefele a script megint rendesen, div 4-7-es játékosok ellen alig tudok összehozni egy x-et, mert nem azt csinálják a játékosaim amit az irányítás alapján kéne nekik.
Ráadásul még a boostolt Vini Junioros lapomat is lehúzták 101-ről 99-re. WTF
-
VinoRosso
veterán
Hali,
Win10 vagy 11?
Én 3 szituban találkoztam laggal (win10).
1) amikor dx12-vel indítottam (-dx12 cmd argume t)
Érdemes lehet kipróbálni dx11/12 kapcsolgatást
2) amikor hdmin keresztül játszom a tévén
Érthetetlen mód néha elkezd szaggatni így, de már a menüben is érezni. Ilyenkor leállítom a laptopot és újra bootolok, azután jó mindig.
3) Csak co-opban tipikus network lag ( megfagy a kép 5 mpre majd benny hill show)
Ezt nem láttam 1 hónapja kb, szerver túlterheléstől lehet. Próbáljatok meg külön-külön co-opozni és megfigyelni, hogy akkor jön-e.
Ha nem laggol ilyen esetben akkor hálózati gond van, vagy a szerver amire rak lassú (ezt sztem már 1 hónapja orvosolták) vagy a kettőtök közti, esetleg a sorsolt ellenfelekkel szembeni hálózatban van zaj.
Ha csak az egyik félnél laggol akkor az ő hálózatával van gond és ő hozza be a kapcsoltba a zajt, ott kell kutakodni (router van-e, esetleg másik ISPvel próbálkozni). -
VinoRosso
veterán
válasz
redingitell
üzenetére
Van egy játékos amit kinéztél magadnak ilyen sorsolós lapok közül, és a posztja mondjuk CMF. Releaselsz 3 CMF-et (4* vagy 5 * -ost) mielőtt ellőnéd a 100 coint a játékosra, és ilyenkor a játék elvileg arra a posztra próbál meg újakat betenni amiről elküldtél.
Fogalmam sincs, hogy tényleg működik-e és hány százalékkal dobja meg az esélyeket, már talán egy éve is volt hogy a videót láttam amiben ezt mutatták, viszont most beugrott, megcsináltam, és bejött.
Persze lehet tök véletlen is és enélkül is jött volna, de azért elég ritka, hogy egymás után beadja a két legjobbat és ne valami ratyit. Emiatt azt gondolom, hogy valami lehet benne, mert erre az esély elég kicsi, és most ez történt:
-
VinoRosso
veterán
Na ez, a Vini Junior lap tényleg megüti a prémium szintet:
Lehet csak véletlen, de egyszer láttam egy videót, ahol elküldtek 3 olyan játékost a keretből, amelyik a megszerezni kívánt játékos posztjának felelt meg, és így erre a posztra érkezett a sorsolt játékos. A free spinből De Bruyne-t dobta a játék, így elküldtem 3 darab 4*-os CF-et, és egyből Viniciust adta, így csak 100 coinomba került. -
VinoRosso
veterán
Na most játszottam egyet mielőtt lejárnak a coinos kihívások, hogy begyűjtsem az 50-eset, láttam a brazil kihívásban minden ellenfélnél a default myclubos (ilyen Moldovanu, Hicky meg hasonlük) kamu játékosok voltak betéve. Azt nem értem, hogy hogyan meg miért?
Én próbáltam betenni őket és megjelent a felkiáltójel a gameplanban. Nem értem hogy másnak miért engedi, és miért ezeket játszatják? -
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Kellemes Ünnepeket!
Lehet billenytűzettel rúgják (vagy valahogy d-paddal?) Én azzal rúgom alsó sarokra, 80% erővel, mindig a kapufához megy erővel. Bár ezt a kihívást nem néztem még, mostanában pihennek a (virtuális) lábak:
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Horgász topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest