Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Én a legerősebb csapatomban lévőket, és az Arsenalos keretembe mindenkit lockoltam, rajtuk kívül minden 5*-os játékost elküldtem. 60 körüli lehetőségem lesz nyitni, valami jó csak esik majd... Már ha adnak egyeltalán jókat..

Aki nem tudná miről van szó:
Contract Renewal (60 Days)/Contract Renewal (10 Days)
・ Contract Renewal (60 Days)
Each Contract Renewal (60 Days) you own will be converted into 1 Chance Deal. This Chance Deal will allow you to randomly sign a player from a Box containing 100 previously released Epic and Highlight players.
・ Contract Renewal (10 Days)
Every 6 Contract Renewal (10 Days) you own will be converted to 1 Chance Deal explained above.
*If you have a fewer than the required number of Contract Renewals (10 Days), they will still be converted into 1 Chance Deal.
Tehát minden 60 napos szerződés 1 Chance Deal-t fog érni, illetve 6 darab 10 napos szerződésért is kapni fogunk 1 lehetőséget. Amennyiben mondjuk 61 darab 10 napos szerződésed van, 7 darab lehetőséget fogsz kapni.Jó lenne végre látni valami igazán nagy frissítést. Nem feltétlen játékmenetben (de persze ott is), hanem szerverekben, vagy alapvető funkciókban... Ennyi idő után is olyan fapados hatást kelt ez a játék... :/ Egyébként elhagyják a névből számozást, a következő rész már csak "eFootball" néven fog megjelenni. Ebből következtettek valamire?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest