Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

válasz jkrisztian #1534 üzenetére

Amennyire nekem eddig lejött a passzpontosság legkevésbé számít ebben a játékban. Sokkal fontosabb a gyorsaság, mert szinte mindenki LBC-zik, és az így nagyon gyorsan visszazár a védelem a 16-osra, onnantól meg nem sok esélyed van, hiába passzolsz miliméterre pontosan 1 mp alatt taszajt rajtad a védő aztán el is vesztetted a labdát.
    Addig van esély gólszerzésre amíg nyitott a védelem, ahhoz meg inkább gyorsnak kell lenni mint pontosnak. Én le is vettem a passzolásról a prog pontokat és ráraktam a gyorsaságra meg a sebességre. Nem nagyon van olyan játékosom a keretben akinek 85-86 felett lenne a passzolása, de olyan se nagyon akinek a sebessége lenne ennél kevesebb.
    A játékom talán egy minimálisan pontatlanabb lett, de ezt tudom kompenzálni a rizikósabb passzok elkerülésével. Cserébe mindenhova odaérek az ellenfél előtt, visszatudom szerezni a labdát gyorsan, és gyorsan tudok ellenkontrát vezetni, gyakorlatilag a szituációk többségében megelőzöm az ellenfelet emiatt nemigen tudnak mit csinálni. Egyedül akkor van gond amikor ilyen boostolt epicekkel van tele az ellenfél, és a gyorsaság mellé egyéb képességeket is tud fejleszteni, akkor sokszor van, hogy elnyomnak vagy megelőznek. Ezt valamennyire meg is tudom érteni, aki költ a játékra annak legyen jobb csapata. Egyedül a mód nem tetszik, ahogy marketingelve van, úgy van kialakítva, hogy minél több zsetont lehúzzanak az emberekről, mint a kaszinóban.

Új hozzászólás Aktív témák