Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaJaZo

aktív tag

válasz VinoRosso #1760 üzenetére

Ezen jót mosolyogtam. Én valóban szoktam két különböző sakk programot egymás ellen játszatni. :) Amit az első lép azt lépem a másodiknál folyamatosan. Érdekes megfigyelni a játékukat egymás ellen, én meg tanulni akarok belőle, mert nem vagyok jó sakkozó... Saját magamat tréningezem két AI segitségével :D
    Script ellen az egyetlen megoldás, ha az EU megtiltja a területén a játékon belüli vásárlást! ( A legjobb az lenne, ha az egész világon ezt tennék.) Ekkor a Konami pénzt kérne a játékért és annyi, nincs több bevétele, nincs értelme a scriptnek a továbbiakban. Egyébként vannak országok ahol már betiltották, Ausztrália, Hollandia ilyen, talán Belgium is, és gondolom van még pár amelyről nem tudok. Nem lenne ez olyan meglepetés az érintett cégeknek, sok országban kiverte már a biztositékot ez a megoldás. Én biztos, hogy pezsgőt bontok aznap. Ismerek olyan mobil játékot, melyben néhány lootért( igaz, a legértékesebb lootok a játékban) 45.000 Ft-ot kérnek! Akárhogy számolom ez több. mint 100 Euro... Ennyit nem kérnek a legnagyobb AAA cimekért konzolon vagy PC-n, amiket sok évig fejlesztettek! A játék ingyenes, de ez akkor is botrányosan sok. Rájuk férne már némi rendszabályozás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés