Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaJaZo

aktív tag

válasz VinoRosso #1923 üzenetére

De igy mi értelme az egésznek? Nem azért nyersz, mert jobb játékos vagy, mint az ellenfél, hanem azért, mert engedi a gép... A lényeg az lenne, hogy győzzön a jobb.
    Hiába írod, hogy "sok próbálgatás kísérletezgetés kell hozzá", ha a gép nem enged győzni, akkor se taktika, se egyéb nem segit, (Te irtad, ilyenkor kilépsz) ha meg enged nyerni, akkor mindenféle taktika és egyéb nélkül is menni fog, bár azt még esetleg figyelembe veszi a program hogy mennyi pénzt költött a játékos.

• TrueGooner

senior tag

válasz VinoRosso #1923 üzenetére

Nekem meg az ilyenkor a taktikám, hogy bezárom és keresek jobb elfoglaltságot. :DD De most komolyan, Nálam jobban szerintem senki nem védte ezt a játékot az elmúlt néhány évben. Még a legutóbbi frissítésre is volt néhány jó szavam… De 2025 van, és azon kívül hogy pofátlan módon csal a játék, borzasztóan elavult a játékmechanikája is, és egy “HUGE” update során is, csak minimálisan nyúlnak már a játékmenethez.

A visszajátszások MEGJELENÉS ÓTA nem változtak, pedig szintre bárhonnan szerzünk gólt, egyiket sem játssza vissza látványos szögből. A grafika elavult, közelről még csak-csak, de madártávlatból baromira nem halad a korral.
    És az hiszem tudnám írni reggelig, hogy az elmúlt években mikkel volt problémám is mikre vártam a megoldást, de mai napig nem érkezett semmi.

Egy futballjátékban nincsenek melyre menő taktikai opcióink? Ez a játék nem “gondolkodik”, itt a meccsmotor eldönti ki nyert azt cső… Mára kibaszottul elegem lett belőle, és nem gondolom menthetetlennek, de a KONAMI kezei között ebből már nem lesz jó játék, mert a mobil felhasználókat (egyszerűség), a szerencsejáték függőket (gatcha) célozza.
    Tudom, hogy nem fogtok egyetérteni, de az EAFC mostmár játékmenetben is köröket ver erre a szarra, és ezt nem indulatból írom, de miközben EAFC-zel, sokkal inkább jönnek szembe a való életben is látott dolgok, technikai megoldások, mint az eFociban. A PES21-ben minden gól más és más volt. Ezt eltudjátok most mondani?

Sajnálom, de ezt nagyon elbaszták. :W

Új hozzászólás Aktív témák