Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

válasz ProEvoFan #1814 üzenetére

Nálam meccs közben is előfordul. Vezetek 2-0 a félidőben úgy hogy az ellenfélnek kapura lövése sincs aztán kikapok 5-2-re. Olyan minta amatőr nehézségre állítódna át a csapatom, a kapusomon meg a védők helyezkedésén látszik legjobban, a kapus semmit nem fog meg, a védők meg direkt úgy helyezkednek, hogy ki lehessen őket passzolni. Elemezgettem pár jobb játékos meccseit és ők sokszor váltanak olyan játékosra ami nincs közel a labdához csak azért hogy helyretegyék a helyezkedését és ezt én is átvettem de még így se tudok ezellen semmit csinálni. Pl látom, hogy Haaland beindul, de a védő nem megy vele, ráváltok a védőre és elkezdem követni a mozgását, közben presszinggel támadom a labdást aztán amikor sikerült felvennem Haalandot a védővel visszaváltok a presszingelőre, hogy megszerezzem a labdát ami természetesen nem jön össze megy a passz Haalandnak és nincs rajta az ember. Ez kb 2 másodperc, visszanézve amikor leváltok az emberfogóról abban a pillanatban megáll a játékos. Van, hogy akkor áll meg amikor ki van jelölve és nyomom, hogy fusson és egyszerűen legfagy, nem reagál az inputra.

Új hozzászólás Aktív témák