Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaJaZo
aktív tag
Nyugi minden csalódott, frusztrált játékosnak! Ha igaz, hamarosan( augusztus-szeptember?) jön az új FIFA. A FIFA a játék elkészitését a 2K Games-re bizta. Ha van játék fejlesztő amelyiknek van bőséges tapasztalata a sport játékokkal, és ért is hozzá, az a 2K Games. Igaz én csak a golf játékukkal, a PGA Tour 2K21-el játszottam, de azzal sokat, mert szinte tökéletes szimuláció. Azóta van 2K23 is, de nem sok változás történt, de mivel az előző majdnem tökéletes volt, nem csodálkoztam. Nagyon meglepődnék, ha nem lenne sokkal jobb az új FIFA a mostani kettőnél. Igaz, első próbálkozásra azért nem lesz könnyű, de ismerve a 2K Games sport játékokban nyújtott teljesitményét, még igy is összejöhet. Azt elárulom, hogy a golf játékukban is van játékon belüli vásárlás, tuti, hogy ebben is lesz...
Van olyan hir is, hogy csak jövőre lesz új FIFA, majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Eladó egy Pixel 7a
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest