Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Na, hát akkor…
Közel 70 meccsel az ujjaimban itt az ítélet!

Őszintén, a frissítés után az eddigi legjobb eFootball élményben volt eddig részen, de továbbra is akadnak olyan részei a játéknak, amelyből egyszerűen besokalltam az elmúlt 1 hétben, és nem tudom tovább elfogadni, hogy nem foglalkoznak vele.
Undorító, hogy a 70 meccsemből bár nem számoltam, de kb. a 90%-a CQ és LBC. Futnak mintha nem lenne holnap, és ami a legszomorúbb hogy a játék ezt még díjazza is, mert átfolynak, átlőnek egy egész csapatot és kapuig mennek vele.
Az idei évem úgy fog kinézni, hogy kicsit elengedem az eFootball kezét. Nagyon tetszik az FC25 új, FCIQ-ra keresztelt új taktikai rétege. Ez hiányzik az eFootballból Nekem, az egyéni taktikák.
Tehát a main játékok idén az FC25 lesz a terveim szerint, eFootballba pedig a Coinokat azért befogom gyűjteni, mert szeretném azt hinni, hogy egyszer igazán jó játék lesz.
Egyszerűen hiányzik minden, amit sajnos csak az FC tud nyújtani jelenleg: Egyéni taktika, és nagyon hangulatos lelátók, kicsit hiányoznak már a licencek is, megmondom őszintén.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Metal Gear Solid
- OLED TV topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Crimson Desert
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest