Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
válasz #32577792 #2587 üzenetére
Mondtam én. És ezt a helyet én ezerszer jobban szeretem.
Ráadásul, hogy Ebay-nél maradjunk, képzeld, a francia Ebay-en tegnapelőtt vettem egy GPS-es PDA-t 126+15 € (szállításért), ez kb 34.000 Ft. Szerintem nagyon jó ár.
[link]
És amit nem akartam a Vat-on leírni, én egy Ebay-es eladóban messze jobban megbízok, mint egy Vat-osban. És nem azért, mert Ebay, hanem azért mert alapvetően ott más a mentalitás. -
Gabcsika
tag
válasz #32577792 #2770 üzenetére
Nekem is csinált már ilyet. Fizettem valamiért, mire az e-mail címemre megjött minden szokásos infó, de 0.00 dollár állt rajta.
Ettől még persze mind a PayPali bácsi, mind a bankom normálisan levonta a megfelelő összeget és meg is kaptam az árut, nem volt semmi fennakadás.
Nem tudom az ilyen jelenségnek mi az oka, egyszerűen megtörténik.
Olyan is volt, hogy kétszer számolta fel a postai költséget az eBay (ha belépek a rendszerbe és megnézem a history-mat, akkor azt látom, hogy a termék ára + 2x a postai ktg szerepel), de a PayPali bácsi teljesen korrektül (meg persze a bankom is) a normális árat vonta le, egyszeri postaköltséggel.
Van ilyen.Freedom, Nature, Love & Music
-
Rommel6600
őstag
válasz #32577792 #3777 üzenetére
Ajjajj, ez lehet hiba volt. Nem akarlak megbántani, de remélem leellenőríztetted valakivel azt a levelet, mert ha olyan mint az előző, lehet tényleg oda fog elküldeni...
Viszont szerintem a válaszából egyértelműen kiderült (nem mondta, hogy nem küldené, sőt, még árat is írt!), hogy postázza, nem értem miért írtál neki megint.
De Te tudod, a Te döntésed, a Te üzleted. -
MODERÁTOR
válasz #32577792 #3850 üzenetére
Tegnap érkezett meg egy csomagom Kanadából 15.-én fizettem ki. Ezért nem igazán értem, hogy egy ilyen kis értéknél miért ezt a fajta csomagfeladást választotta. Vám+áfa sztem felejtős ebben az esetben, nem igazán foglalkoznak vele.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz #32577792 #4319 üzenetére
Ebayen keresztül az ask seller/ask about postage cost-al üzenj neki és kérdezd meg küldi-e annyiért amennyiért szeretnéd. Így az ebayen is nyoma marad a levelezéseteknek, -> lehet mire hivatkozni ha mégsem küldené el ennyiért, illetve ő is kisebb eséllyel akar a megbeszélt postaköltségtől eltérni.
[ Szerkesztve ]
-
-
tusi74
őstag
válasz #32577792 #4449 üzenetére
Hát, ha jól megnézed az eladó értékeleseit, nem nagyobb kockázat, mint a PayPal.
A Raffinál, van olyan, hogy alapszámla. Teljesen 0 Ft a havidíja. A belföldi utalás drága, de külföldre ugyanannyi az utalás, mintha fizető csomagban lennél, tehát, ha csak Ebay-ezés miatt nyitod, akkor érdemes az alapszámla. Egyszeri 2000 FT befizetésével, lesz netbankod. Én ezt megcsináltam, így, ha a némettel nem tudok semmilyen módon egyezségre jutni, akkor az igazi számlámról átutalom a pénzt a Raffisra, és onnan netbankon tovább IBAN-nal a németnek.
Egyébként tényleg ingyen van, de ha kell, ott van, és nem kér enni. Eddig ezt látom legolcsóbb megoldásnak, mert a CIB-nél 10 EUR, az OTP-nél is 4000 Ft körüli.
-
Scotch
csendes tag
válasz #32577792 #4445 üzenetére
Olvastam itt is több esetben és magam is tapasztaltam, hogy valamilyen oknál fogva nem hírdetik a PayPal fizetési lehetőséget, sőt fel sem tüntetik, de amikor megkérdeztem 10-ből 7 azt mondta természetesen lehet nála is így fizetni.
Állítólag tíz év múlva véget ér a hét, szűk esztendő.
-
tusi74
őstag
válasz #32577792 #4456 üzenetére
Mint fentebb írtam, az idegen bankköltséget nem kell vállalnod, mert IBAN-os utalás esetén a fogadó bank nem számolhat fel költséget. Nekem eddig 5 német utalásom volt, soha nem vállaltam át, és mindig a teljes összeget megkapták, én eg fizettem 5 EUR utalási költséget.
Igen a másik bankom az OTP, én is most váltottam az 1300 Ft-os elektronikusról net számlacsomagra. Aztán van egy harmadik bankom, a CIB, ott is Online számlacsomagban vagyok. Úgyhogy én halmozom az élvezeteket.
-
-
hunnylander
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Miner/bányász félkonfig a startoló bikapiachoz: SOYO B85-BTC + i3-4170 + 4GB DDR3
- Genesis Comp Solution 27,5" MTB 19" MXUS 250W 36V 10,4Ah
- Zeblaze Thor Ultra
- Eladó ASRock N68-VS UCC AM3 alaplap ajándék Athlon II X2 250 CPU-val, hűtővel!
- Playstation 5 FAT Digital Edition - 2025.12.17-ig Alza garancia - konzol beszámítás ok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest