Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdk7
aktív tag
Igen arra gondoltam.
Ráadásul, ha lejár a kártyád érvényessége (majd), és újat kapsz, akkor is át kellessz állítanod a vásárlási limitet! Mert nem az lesz beállítva, amit az előző kártyádnál beállítottál, hanem ami alapból jár.Múltkor nekem is ezért dobta vissza a paypal! Nem is tudom, hogy jutott eszembe a vásárlási limit módosítása.
-
amdk7
aktív tag
válasz
johniee #5962 üzenetére
Fyi
Megbeszéltem az eladóval, aki nagyon segítőkész volt.
3 különböző hírdetését kellett leütni, majd mikor fizetésre került a sor, már a 3db-ra vonatkozó szállítási költséget kalkulált az oldal.Megjegyzés:
Majdnem lehidaltam, mert nem tudtam neki kifizetni első körben!
OK:
Nemrég cserélték a kártyámat, mivel lejárt. Mindenütt átvezettem, stb. élesítve volt a paypalon is, szóval nem ez volt a gond.
Megfejtés:
Be volt a kártyánál állítva egy alap limitösszeg, amit módosítani kellett. (még jó, hogy eszembejutott ez a lehetőség is)
Végkifejlet:
Rögtön megkaptam a "+" feedback-et. -
amdk7
aktív tag
Sziasztok,
Kérdésem lenne:
Az eladóval megállapodtam egy termék árában, és rákérdeztem, hogy van-e nála kombinált szállítási költség. Azt is írtam, hogy 2-3db -ra lenne szükségem. Írt is, hogy 2db-ra 42 3-ra 57font a szállítási költség.Kérdésem: Hogyan tudok megvenni akkor 3db-ot?
Leütöm egyenként a termékeinél és kérek tőle egy "összesített" számlát?
Vagy megkérem, hogy 3-at tegyen ki nekem egybe?3laptopról lenne szó. Az is aggaszt, hogy ezek nem kis értékek ám, főleg együtt a 3. -nyugtassatok meg!
Köszönöm a segítséget:
amdk7 -
amdk7
aktív tag
válasz
juliabrilke #2409 üzenetére
A valutaváltásból adódóan volt ~1500Ft plusszom, amit le kellett nyelnem.
Mikor elfogadtam, hogy visszalép, erre nem gondoltam.
Az értékelést éppen emmiatt akarom megtartani, bár nem valószínü, hogy dobna egy negatívot, de nem tudni kiben mi lakozik. Csak zavar pont a főoldalon, jobb lenne valahová elrejteni, hogy meglegyen, de ne szem előtt.
Itt viszont megfogalmazódik egy kérdés:
A Paypal számlámon nem maradhatna ilyenkor Fontban a lóvé? Miért vezeti vissza automatikusan a forint számlámra?
Ugy is kérdezhetném, hogy lehet-e olyat, hogy mikor ''alacsony'' a valuta értéke, bevásárolni és rátenni a Paypalra. Aztán mikor feljebb ugrik, akkor is azon az értéken lehetne vásárolni, esetleg visszavezetni a forintszámlára.
Thx: amdk7 -
amdk7
aktív tag
Tegnap visszaérkezett a lóvé a kártyámra az ''eladótól'' aki nem akart eladni.
Érdekes, értékelést nem készített, így én sem. (nem hiányzik egy negatív, mivel gondolom negatívra ő is azt adna)
Viszont a myebay-en ott van, hogy fizessem ki az árút, meg hogy adjak feedbacket is. Kitörölni nem akarom, mert lehet amilyen sunyi a fószer 1-2hónap múlva ad egy negatívat csak úgy, és én akkor nem fogok tudni neki adni választ rá.
El lehet tüntetni, vegy bemozgatni valami más mappába ezt a licitnyert vásárlást?
Az előzmények:
Nyertem egy ~30eFt értékü licitet. Ebből kb.:12eFt volt Hungary shipping. -így gondoltam el is küldi a powerseller úr. Erre 5-7napra a paypal kifizetésem után jött a levél, hogy mégsem küldi Mo.-ra a seller.
Magyarázat: Európai szállításra Angliát, Németo., Franciao., Spanyolo., stb. értette és nem Hungary-t.
Beleegyeztem, mert nem igazán akartam kekeckedni. Pénz vissza, feedback stb. elmaradt.
Üdv: amdk7 -
amdk7
aktív tag
válasz
juliabrilke #2363 üzenetére
Indokot? Persze. (mondvacsinált indokot)
Azért nem küldi, mert Európán ő Spanyolországot, Franciát, Angliát, meg mittudomén mit értett még. Magyarországra nem gondolt.
Valószínüleg kevésért vehettem meg a termékét, különben nem töltötte volna ki a Magyarországra szállítás díját, mikor licitre bocsátotta termékét. -
amdk7
aktív tag
De ott volt a Hungary a küldésnél. Nem is kis összeg, 28font ami olyan 12rongy szállításra.
Ki is fizettem a terméket + a szállítást is, ahogy más vásárláskor is megtszem.
Mivel hétvégén ütöttem le, fizettem ki, ma már vártam a küldeményt, de csak egy levél jött, hogy nem küldi, hanem pénz vissza. -
amdk7
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy terméket UK sellertől, kifizettem, majd ma, 5nap elteltével, jön a levél, hogy nem küldi Magyar honba. Holott a termék mellet fel van tüntetve, hogy ''shipping to Europe''.
Visszafizeti a pénzem, ami persze a valutakonverzió miatt csak csökkentett értékben kapok meg. (-1500Ft)
Belementem.
Persze írtam neki, hogy vagy ne írja ki, hogy Európába küldi, vagy sorolja fel / ne adjon meg postaköltséget oda, ahova nem postáz. És hozzátettem, hogy nekem ez -4font és egy csöppet sem vagyok boldog.
Kérdésem feedbacket miet kaphatok illetve adhatok ezek után?
amdk7
aktív tag
válasz
dragonfx #1957 üzenetére
Jó, de az OTP-s kártyánál azért 1200Ft/hó-ért kapsz mást is!
-3 számlaszámot (Megtakarítási, Virtális (internetkártyához), meg egy Fő számlaszámot dombornyomott Mastercarddal
-Korlátlan ingyenes átutalást
-SMS értesítést pénzmozgásról
-havi 4db ingyenes kp felvét OTP automatákból stb.
Nem védeni akarom az OTP-t, egy rabló banda, de azért ennyivel ne intézzük már el, hogy internetkártya náluk havi 1,2k oszt jónapot.
amdk7
aktív tag
Ügyes voltál.
Egyébként én arra gondoltam, hogy ő hírdeti, aztán haverja/ismerőse postázza egy más országból.
Sajna már találkoztam ilyennel, hogy eszköz helynek pl.: UK volt írva, aztán megjött Hong Kongból.
Viszont nem értem mire várnak az eladók a minősítéssel, miután már megkapták a lóvét...
A múltkor vásároltam ott mikor kifizettem az eladó egyből küldte a pozitív visszajelzést.
-szerintem ez a viselkedési forma lenne az etalon, nem pedig az, hogy várjuk már meg mit ír a vásárló, aztán az alapján minősítek én is.-
Üdv: amdk7
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest