Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
2x kiraktam a hero picket pár dupla miatt, okocha-vialli. nem váltjuk meg a világot ma sem, pakkokhoz inkább nem is nyulok, nincs olyan sbc amibe szivesen beleszórnám a duplákat már
-
miro.
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Kvali 0W, 7L... (Igen, Ronaldinhoval, Mia Hammel...
Olyan mintha minél jobb csapatom lenne annál szégyellősebben játszanék, már a csapatbemutatást is elnyomom nehogy a jó csapat miatt nekiálljon még a béna is tryhardolni.
) 0-2-nél az egyik ellenfelem kilépett, de POOOONT akkor nem tudott kommunikálni az EA szerverrel és kidobott és nem adta meg a wint.
Utána ezen kurvára felhúztam magam, és jöttek a vereségek, helyzetbe se tudtam kerülni, védőim összefutnak, 68%-os félidei passzpontosság, stb.Állíthatsz crossplayt így vagy úgy, biztos vagyok benne, h semmilyen ELO, meg forma alapján dobott ellenfél nincs PS5-ön. 0-4 után Evo Pelé (!, ezt nem is értettem Pelét hogy lehet evozni, bárcsak vissza lehetne keresni az ellenfelek csapatait h bizonyítani tudjam, eskü ZÖLD PELÉ rúgott egy gólt
), meg Ronaldinho, Rivaldo, Jairzinho - ezek így egy csapatba, és full úgy játszik mint Molnargabo, átvenni nem hagyta a labdát, nemh passzolni. Lehet legközelebb azt kellene kipróbálni h sose lépek ki több gólos hátránynnál, és akkor hátha úgy el is könyveli h szimplán balfasz vagyok és akkor én is egy hozzám rangsorolt balfaszt kapok. Rivalsnak ha nekiülök nem tudok kikapni, három "nekiülés" alatt 8-ad osztályról 5., Champs meg olyan mintha mindenki minimum DIv1-es lenne, kettő értelmeset nem tudok passzolni, Dinho 70 méterre áll végig a meccsen, hiába stay forward meg get in behind...Jaj de felhúztam magam!
Így legalább szerencsére csak a péntek lett elbaszva, nem a teljes hétvége. Lesül a pofámról a bőr, hogy lehetek az idei részben ennyire gyenge játékos, ráadásul ilyen kerettel... Itt nem tutorial videókra van szükség, hanem mental coachra, mert mindig azzal baszom el h 1-2 vereség után ideges vagyok - de egyszerűen nem tudok mit tenni.
Sztem hagyni kéne a Champset a francba. -
stilo18
addikt
Cimborámmal csináltunk pár napja egy kis accountot, közösen nyomjuk a meccseket...
Ma WL-ben bedobott a Virág Zsolthoz
ment élőben a stream, szidta szegény kis csapatunkat, meg az anyukákat rendesen....nem baj, kapott 3 gombócot
-
Sirandrish
legenda
Ha már könnyűnek érzem, akkor feljebb megyek nehézségben!
Még mindig jobb mint online a sok cselkirály, akik direkt visszabuknak Div9-10be és a 20milkós csapattal aláznak, bármit csinálok.
5 meccsenként talán egy olyan ellen jön, aki ténylegesen egyszinten van velem.
Én nem tolom évek óta...a 23al az utolsó 1-1,5 hónapba játszottam, ezt is csak most vettem meg
-
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk akkor azert megertem,hogy kezdesz beleunni.
Allandoan gep ellen jatszani monoton lehet nagyon. -
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk en csak online. Sb meccsem van 28 asszem eddig osz-vissz.
-
miro.
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Adom amit irsz.
Nem sokkal van jobb csapatunk mint neked.
Egy egy jatekos jobb max.
Egy darab millios lapom volt amit nyitottam az hansen.
Ertelmes promo lapot meg semmilyen szinten nem nyitottam. -
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk azt nem csodálom. Én kb 3 hete kezdtem, még lehet annyi sincs, de már most nincs motiváció (ezért nem veszem meg teljes áron).
A csapatot egy kellemes szintre lényegében pillanatok alatt fel lehet fejleszteni, onnan viszont minden posztra súlyos százezrek vagy milliók. Ami ilyen packluck mellett, kb esélytelen.
Persze tudom én hogy nem 3 hét alatt kéne TOP1 csapatot csinálni, de a "kezdésnek jó", a "ez már nem rossz", és a "brutál OP"-nál több lépcsőfok kellene csapatépítéshez, ha már erről szól ugye
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez ugy unblock igaz az egesz ea fc 24-re.
Nincs jo objektiv,nincs tokenezes,nincs semmi feladat par megkotessel.
Vegyel mezeket meg labdakat pontert vagy coinert,jatszal bennuk 3-4 meccset es ennyi. Kapsz erte 1500 xp-t.
A kupa is ami volt ugye 5 meccs naponta es ennyi.
Nem akartam elkezdeni semmilyen jatekot mert amig ezzel jatszok nincs masra idom,de nagyon sokszor ulok ugy le,hogy kesz a kvali kesz a rivals,kesz ez a mezes szar,es semmit nem tudok jatszani.
Max az unalmas rivalsozas ami mehet es ennyi.
Boven van ido jatszani valami normalissal. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem volt motiváció. A szokásos fos content, a pakkok semmit nem dobnak, a játékmenet egy rakás sz*r.
-
pourri
aktív tag
Aitana kisasszonyról mi a véleményetek? Mennyire jó lap, középpályát szeretnék erősíteni..
-
v-man
őstag
Dél Piero lapja bevált annak aki kirakta?
-
-
|AP|
veterán
még mindig kedd reggelig tart a WL?
-
D.Bergkamp
tag
Én kiraktam Eusebiot, tényleg nagyon jó, egy ideig mindenképpen kezdő lesz, viszont tegnap játszottam draftot és Gullit centurions icon lapja (91 rating) teljesen elvarázsolt!
Mindenhova odért, minden párharcot megnyert, szállította a gólokat, valósággal felszántotta a pályát! A draft meccsek viszont kabaréba illőek voltak: méterekre pattan a labda a játékosoktól, mindenki fut, mint a mérgezett egerek, folyamatosan pattog a labda össze-vissza, viszont ami meglepő volt, hogy ennek ellenére élveztem a játékot. Sokkal jobb, mint a mocsár effektus. -
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Le akarsz jönni a szerről?

-
Kristof_94
nagyúr
Srácok, én szombat óta be sem léptem a játékba...
-
raven84
senior tag
Srácok, kirakta valaki Eusebiot? Mennyire jó? Potm Grízembert váltaná, csak hát imádom a csávót. Boxon belül bever mindent. Mennyire érződik, hogy kb nincs PS a lapon?
-
miro.
senior tag
Abedi pele 89 illetve joe cold jobb lapja meg hssznalhato? Csinaltam ket hero sbct aztan ezek jottek.
joe cold oldalan mondjuk hansen gold lapja van. -
xyzikeee
aktív tag
Erről nem tudtam, köszi. Ez meddig őrzi meg az eladott jatekosokat? Meddig tudom visszavenni?
-
EA's hit
addikt
válasz
xyzikeee
üzenetére
Ha van eleg qs recoveryd, akkor qs-ezd oket, majd par napom belul hivd vissza. Ha nincs, akkor keress valami hozza illo sbc-t, bar most eleg keves ilyen van sajnos. En csak az ilyen duplak miatt kiraktam Sukert es Bobby Mooret is az elmult 2 napban, igy nyertem 2 ujabb foddert, amit meg beleraktam, az mar reg vissza is termelodott.
-
xyzikeee
aktív tag
Ma nyitottam egy Alissont és egy 88-as Oyarzabalt.
A probléma csak az hogy mindkettő megvan már és untradeable mind a 4 kártya. A dublicate- kártyákkal szeretnék valamit kezdeni. Mi a jó taktika? mert addig pakkokat sem tudok nyitni amíg ezek el nem mentek.
Ilyenkor ti mit szoktatok csinálni? SBC-be kellene tenni, de jelenleg nem tudom mibe lenne érdemes...
PL csapatot építek. -
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem lesz világmegváltó, de egynek elmegy, ikon, francia, magas, statok nem rosszak, igaz a workrate az meh, meg kb nuku playstyle, de használható. Ha valamibe bele kell szórni pár duplát, szerintem vállalható
-
Sirandrish
legenda
Ez a Trezeguet milyen lehet? Pont CMet keresek
-
Chalez
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem volt egy centurions Musiala bent, ki is kaptam, 500k fölött adtam el
És még az elején egy gold Militao, őt kb 150k körül sikerült eladnom. -
Aguinaga
őstag
Bacha negkapta a +1-et, így már 90-es fodder, ami jól jön most
-
Aguinaga
őstag
Kipróbáltam ezt a loan 92-es Eusebiot, hát, ilyen csatárom még nem volt, most tolok az sbc-jébe mindent.
Két hétig csak jó lesz.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
A 70 körüli fekete (Rarity: conmebol libertadores) vagy kék (conmebol sudamericana) lapok mire jók? Esetleg később lesznek értékesek? SBC be vagy vhol?
Köszi
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amikor eloszor bejottek a prev packok, 21 nyaran, akkor meg 50k, 100k es hasonlo packokba is bele lehetett lesni, az eleg jo volt. Volt hogy 99-es Firmino volt benne, maskor moments Nesta. Iden 1-2 nap kivetelevel mindig megneztem, de eddig egy ertelmeset lattam, kb 1 hete egy qs aras promo lap es mogotte egy 86-os gold. Kb 20k, abbol 7500 a pack ara, de ennek is orulni kell mar

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fifa 22-ben egy laza TOTY Kante. Akkor még volt luck, most már csak lyuk... Szerintem idén 10k felett nem nagyon volt.
-
Sirandrish
legenda
Ebben a prívjú packba valaki talált már valaha bármi értékelhetőt?
Oké...én nem a megjelenés óta tolom, de azért már avyg 16-18 packon túl vagyok, de egyszer volt benne egy 81es gold, az összes többibe 80 alatti.
-
Zimmi91
addikt
skacok neki nem IFnek kene lennie?! Vagy lehet goldot is nyitni meg IFet is? -
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Haha, tényleg kiraktam amúgy
Hát Lengthy, azt meg tudjuk, hogy idén is kb. a leggyorsabb lapok. Tényleg megvan a sebessége szélen, nagyon magas is szóval a fejelés is megvan neki na meg 4/4 miatt cselezni is lehet vele. Árához képest szerintem nagyon jó lap egyébként, főleg védekezésben extra. -
Aguinaga
őstag
Erről az új Stones sbc-ről vélemény? Kicsit zavar a 80-as stamina.
Amúgy van cdm-be Lahm meg UCL Hero Ramires, és épp elkezdtem Eusebiot, de Alabat is húzom, mondjuk neki még rosszabb a staminája.
-
toxicjew
addikt
Na sikerült elbaszniuk a totw sbct, úgyhogy gold lapokat ad
-
szabyka95
őstag
Szerintem ezt erdemes huzni: https://www.futbin.com/24/player/15958737/robert-skov
nem rosszak a szabadrugas statjaii, dead ball+-al -
Szigma70
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
raven84
senior tag
Nagyszerű kártyát kapott Keane, grat ea...
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Vicces képek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Macska topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Olyan mintha minél jobb csapatom lenne annál szégyellősebben játszanék, már a csapatbemutatást is elnyomom nehogy a jó csapat miatt nekiálljon még a béna is tryhardolni.
) 0-2-nél az egyik ellenfelem kilépett, de POOOONT akkor nem tudott kommunikálni az EA szerverrel és kidobott és nem adta meg a wint.
Sztem hagyni kéne a Champset a francba.