Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Pal
tag
válasz
LittleBiG007 #21240 üzenetére
Látom nagy rajongója lettél az Onyx Boox-nak. Én se kapcsolom ki. Beállítottam, hogy 24 óra után automatikusan kapcsoljon le, ha netán nem használnám. Az automata altatás pedig működik rendesen tokkal és a biztonság kedvéért beállítottam 5 percet.
Használod a jegyzetelő funkciókat? Azért kérdezem, mert némileg aggaszt, hogy nem lehet a könyvekbe írt jegyzetekről (tartalomjegyzék, kiegészítések, jelölések stb) biztonsági mentést készíteni a könyv fájllal. Csak magát a jegyzetet lehet lementeni, vagy exportálni. Persze ezt nagyon szépen és rugalmasan, naplózva kiegészítő jegyzetekkel bővítve is meg lehet tenni, de ha nem végez az ember rendszeres mentést, akkor egy "katasztrófa" esetén oda az összes feljegyzés. Másik eszközre se lehet átvinni ezeket az állományokat. (Pl. Elunnám a 2-est és vennék egy Air-t, mert az szebb, könnyebb vagy satöbbi.
) Van-e valami tipped arra, hogyan lehetne "belemászni" a rendszerbe, hogy ezt a problémát kiküszöböljük?
Írtam a gyártónak, hogy ez gond, de nem reagáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest