- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Durrogtass
- Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Pal
tag
válasz LittleBiG007 #21240 üzenetére
Látom nagy rajongója lettél az Onyx Boox-nak. Én se kapcsolom ki. Beállítottam, hogy 24 óra után automatikusan kapcsoljon le, ha netán nem használnám. Az automata altatás pedig működik rendesen tokkal és a biztonság kedvéért beállítottam 5 percet.
Használod a jegyzetelő funkciókat? Azért kérdezem, mert némileg aggaszt, hogy nem lehet a könyvekbe írt jegyzetekről (tartalomjegyzék, kiegészítések, jelölések stb) biztonsági mentést készíteni a könyv fájllal. Csak magát a jegyzetet lehet lementeni, vagy exportálni. Persze ezt nagyon szépen és rugalmasan, naplózva kiegészítő jegyzetekkel bővítve is meg lehet tenni, de ha nem végez az ember rendszeres mentést, akkor egy "katasztrófa" esetén oda az összes feljegyzés. Másik eszközre se lehet átvinni ezeket az állományokat. (Pl. Elunnám a 2-est és vennék egy Air-t, mert az szebb, könnyebb vagy satöbbi. ) Van-e valami tipped arra, hogyan lehetne "belemászni" a rendszerbe, hogy ezt a problémát kiküszöböljük?
Írtam a gyártónak, hogy ez gond, de nem reagáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest