Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7404) jeffo válasza djculture (#7209) üzenetére


jeffo
tag

IT Media PRO *UHC TTH02* DVD-R 16x *Silver* 100cw (IT4066) - erről a lemezről valaki tudna több infót mondani?

Itt volt egy teszt pont azzal az íróval, ami nekem is van: [link]

Eszerint ezt érdemesebb 6x-osan írni? Mert én általában a 16x-os lemezeket 8x-osan szoktam.
Az OHT, FHT beállítás feltétlen szükséges, hogy valamelyik legyen bekapcsolva, anélkül rosszabb lenne az érték? Az ImgBurn nevű programban a Tools/Drive/Change Advanced Settings/Lite-On fülön belül találtam Force/Online HyperTuning néven. Ha mondjuk én nem ImgBurn-nel, hanem Nero-val írnám, akkor milyen lenne? Ha bekapcsolom ezt az opciót, akkor más író programokban is érvényes?

Ha valaki tud, tegyen be még tesztet róla, más íróval, más sebességgel. Van még egy régebbi íróm, ami Pioneer DVR-215L, amivel én szinte mindig 8x-osan írok.
Az ITMedia fórumban ajánlgatták ezt a lemezt, habár én főként pluszosat szoktam rendelni, csak jó lesz ez is, csak akkor egyedül számítógépben való írásra használnám. Az asztali dvd felvevőbe rögzítésre vagy kimásolásra meg marad a pluszos JVC vagy Philips, bár most már nem nagyon akarok JVC-t venni.

Szerintem most rendelek próbára 2-3 darabot az 1 darabos papírtokos kiszerelésből, és ha jó lesz, akkor 12-én vagy 19-én megrendelem a 100-as hengert, mert elvileg akkor lesz kuponkód, és adnak 5% vagy karácsony alkalmával még nagyobb kedvezményt is, és úgy jobban megérné.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.